• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2022

13:40

NIJEDNA LEPA PORUKA OD ŠOLCA ZA SRBIJU IZ PRIŠTINE! Pred Srbijom i našim državnim vrhom najteži izazovi u proteklih nekoliko decenija!

Christophe Gateau/Pool via AP

Politika

NIJEDNA LEPA PORUKA OD ŠOLCA ZA SRBIJU IZ PRIŠTINE! Pred Srbijom i našim državnim vrhom najteži izazovi u proteklih nekoliko decenija!

Podeli vest

Prvi nemački kancelar koji je posetio Prištinu, Olaf Šolc, izneo je danas za Srbiju najteže poruke do sada

Šolc je u Prištini govorio o međusobnom priznavanju, a onda je najavio podršku lažnoj državi Kosovo u savetu Evrope.

Pred Srbijom i našim državnim vrhom su najveći izazovi u proteklih nekoliko decenija. 

Foto: Printscree

Podsetimo, nakon posete Prištini, nemački kancelar Olaf Šolc danas oko 15 časova stiže u posetu Beogradu gde će razgovarati sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 1 godinu

Ma netreba Srbiji EU - pali ste bre u bedak - Dosta ucene !

Ja

pre 1 godinu

Meni je nezamislivo da je gorivo opet poskupilo, da je skuplje 60 dinara nego u Madjarskoj, da svake nedelje ide po 3 dinara gore, a plate ostaju iste. Uzas.

servi fašisti

pre 1 godinu

fašista pizdousni vuce srbiju ravno na dno

Du bastard

pre 1 godinu

Hahhhaahhaa koga boli prangija za evropsku uniju. Vucic im prica jedno a misli drugo a oni se primaju.....dogpvoreno "prijatelji" nema priznaja nema ev.unije von vin za nas

srbi narod cigana sa turskim o

pre 1 godinu

Necete vi vidjeti EU još barem 50 godina a ako i tada zaostala poturadi

Dimitrije

pre 1 godinu

Ove raznorazne Šolcove, Šulcove, Adolfe i fonove ne može čak ni Informer da brani i hvali

Penzioner

pre 1 godinu

Ovaj Kurtijev dupelizac, bolje da ne dolazi u Beograd. Mukaa je narodu od ovih liicemera iz EU.

deda Raša

pre 1 godinu

Znamo mi to odavno i nije mi jasno zašto Vučićn ne raspiše Referendum i konačno se odreknemo EU i fašizma. Oni gledaju svoje interese i čim su učestvovali i bombardovanju Srbije, braniće ih i čekati da Srbija poklekne. Nije trebao dolaziti u Srbiju sa takvim postavkama. Da li on zna da bi Srbija, ako bi postupila po njegovom, Srbija pljunula na HEROJE koji su branili KiM? Ubeđen sam da će ga Vučko spustiti na nivo razumnog razmišljanja, on je nova metla Nemačke, treba je nalo istrošiti.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

и до сада су сви њемачки политичари причали исто.нема ту ништа ново.косово је њихов накот.ПНП ШТО ЈЕСТЕ НОВО ЈЕ ДА САД ТИ ПОЛИТИЧАРИ И ЛИЧЕ ЈЕДАН НА ДРУГОГ(ппогледајте шолца и шмита,па и амбасадора,сви су ко да их је иста крмача опрасила).ДАЛ ИХ КЛОНИРАЈУ ???Па и она нова председница УЧК''ДРЖАВЕ'' ИЗГЛЕДА КО ДА ЈЕ ИЗ ИДТОГ ОКОТА !!!

ratko

pre 1 godinu

puisi k idiote nacisticki jebali te siptari u dupe i ti njih,mrsssss . Vucicu picko jedna a ti ga dovodis u Beograd jebem i tebi mater e tako za koji kurtac sam ja preziveo Kosare da mi ti dovodis tu gamad ovde,postuj mrrtve junake idiote

Nenad

pre 1 godinu

Vreme je da ove komunjare oteramo jednom za uvek! Ne u EU ne u NATO! Tačka!

Djurdja

pre 1 godinu

NE, NE i NE sankcijama Rusiji. Ako bi Srbija to uradila propala bi nacisto. I sav srpski rod. To bi za zapadne sile znacilo pocetak istrebljenja Srba bez nade u bilo ciju pomoc za spas. Tesko da bi nam i Gospod Bog oprostio takvu izdaju.

Pera

pre 1 godinu

Kao i obično.... Opet švabe.... Kako Vam više ne dosadi....

Gile

pre 1 godinu

Sta god Scholz rekao ,Srbija nije deo copora a ucene o povlacenju nemackih investicija su blef u koji i on sam ne veruje! Kapital ne mozete da folirate i da ucenjujete povlacenjnem ..Srbija nije niciji poltron kao njegova zemlja , sto se tice EU Srbija nikada nece uci u tu fasisticku organizaciju sto je i program grupe Bilborg . I tako dok nemci pricaju o demokratiji vrednostima vidimo sta se radi u ukrajini koje su to realne vrednosti koje zastupa zapad sa gazdom u utrasnje drzave USA . Mozda deca u Srbiji nece jesti KINDERÜBERASCHUNG" cokoladno jaje , ali ce bar zdravo ziveti sa pravim moralnim vrednostima . Bolje se odreci novcanih sredstava koje na kasicicu daje EU nego da nam deca umiru od hladnoce ... proci ce i njihovo diktiranje uslova i pretnji ...

Mile

pre 1 godinu

Ti koji objavljuješ ovu vest: 1.Svako ko sa zapada dođe na Balkan,prvo ide u Prištinu! 2.Svako ko je od njih priznao tzv. Kosovo,ništa nije novo izjavio! 3.Oni su naoružali tzv.Kosovske snage,i danas im daju logistiku,i obuke! 4.Nemačka je uvukla SAD u rat protiv Srbije,i platila Americi bombardovanje Srbije! 5.DA JE SREĆE DA SRBIJA NIKAD NE UĐE U EU! HVALA! PS.SVE DOK SRBIJA IMA LOPURDE NA VLASTI,BILO KOJE PARTIJE,NEĆE SAMI SRBI DA OTVARAJU FABRIKE,NEGO ĆE DA KRADU,I PLJAČKAJU SRBIJU,PA ĆE SRBIJU UCENJIVATI NEMCI KOJI ZAPOŠLJAVAJU TAJ BROJ RADNIKA!

Rade R

pre 1 godinu

A šta očekivati od fašiste!? Započinjali su dva svetska rata, oba puta su nas napadali, ubijali, pljačkali, mučili i oba puta ipak mi na pobedničkoj a oni na gubitničkoj strani! Sve je jasno, odlično mi znamo kakvi su nam oni "prijatelji"!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija