• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.06.2022

21:31

DOJČE VELE PRIZNAJE: Vučić se pokazao kao jak lider koji je odbrusio Šolcu!

Informer/Marko Đoković

Politika

DOJČE VELE PRIZNAJE: Vučić se pokazao kao jak lider koji je odbrusio Šolcu!

Podeli vest

Nemački Dojče vele priznao je da je predsednik Srbije pokazao državnički stav prema nemačkom kancelaru

Novinar Dojče velea za hrvatski N1 komentarisao je sastanak srpskog predsednika Aleksandra Vučića i nemačkog kancelara Olafa Šolca.

- Vučić je jak lider i doslovno je odbrusio nemačkom kancelaru: "Ništa od priznavanja Kosova, nećemo se prodati za ulazak u EU, zadržaćemo dobre odnose s Rusijom!"
 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Hrabrost je vrelina koju Vucic poseduje, a to su samo retki nasi bivsi predsednici imali, Tito, Milosevic pa Vucic, niko sem njih.

Miki

pre 1 godinu

Ovaj potomak nacista je prvo, pre dolaska u Srbiju, morao okajati sramotu koju mu je naneo Zelinski.Vucic je za njega intelektualna i moralna gromada.Ovako je g.Solc izgledao kao pajac ili pudlica.

Njanja

pre 1 godinu

Jak lider sposoban vođa i predsednik koji nije poklekao pred velikom silom kao što je Nemačka e to je naš Aleksandar Vučić predsednik Srbije .

Marija

pre 1 godinu

Tom "gospodinu" sa namrgodjenim licem evo poruka: NECE MOCI DA MOZE !!!! I jedno pitanje: da li bi mogao da od predsednika Erdogana trazis da uvede sankcije Rusiji i zbog toga sprecis posetu ministra Lavrova Turskoj?!? I tu vazi: NECE MOCI DA MOZE !!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija