• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2022

11:20

NA OVOME SMO DUGO RADILI! VAUČERI Za 200.000 LICA ZA LETOVANJE! OVE GODINE ČAK 15.000 dinara!

printskrin/jutjub/Jovana Jovic

Politika

NA OVOME SMO DUGO RADILI! VAUČERI Za 200.000 LICA ZA LETOVANJE! OVE GODINE ČAK 15.000 dinara!

Podeli vest

Predsednik Srbije Alekasandar Vučić objavio je danas da će ove godine biti obezbeđeni vaučeri za 200.000 lica za letovanje u Srbiji ali ovoga puta u vrednosti od 15.000 dinara

- Prvo da me čuju đaci, nezaposleni, penzioneri. Na ovome smo radili dugo. Zaposleni koji primaju do 70.000 dinara, ratni vojni invalidi. Sva ova lica imaće pravo na sledeću stvar, nudimo građanima Srbije da uzmu vaučer u visini od 15.000 dinara, 200.000 lica ima pravo na ovo - kazao je Vučić.

Pravo na vaučere imaju i svi koji su ostvarili pravo na penziju u Srbiji i inostranstvu, korisnici posebne novčane naknade i privremene naknade, prava na dodatak za pomoć i negu drugom licu, koji to ostvaruju po zakonu o socijalnoj zaštiti i zakonom o PIO.

Vaučere moći da dobiju i ratni i civilni vojni invalidi rata sa primanjima koja ne prelaze iznos od 60.000 dinara mesečno.


Zatim oni koji imaju pravo na nakanadu za porodičnu invalidninu po palom borcu, kao i nosioci poljoprivrednog gazdinstva koje je upisano u registar gazdinstava.

- Imali smo ove godine 100.000 lica koja su dobila 5.000 dinara, to je bilo 500 milina dinara, za sada dajemo tri miliajarde dinara za 200.000 ljudi po 15.000 dinara, samo da provedu deo godišnjeg odmora u Srbiji - rekao je Vučić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 1 godinu

nezaposleni su ti bas zahvalni .. od srca .. do srca ..

Verica

pre 1 godinu

Vauceri su velika sreca za nezaposlene i penzionere.

Patriota

pre 1 godinu

Država izdvaja velika sredstva iz budžeta kako bi građanima Srbije omogućila da letovanje provedu u Srbiji i upoznaju sve njene blagodeti i čari.

Branislava

pre 1 godinu

Divan gest i motivacija da građani provedu odmor u svojoj lepoj zemlji.

Lenka

pre 1 godinu

U Srbiji je najlepše! Treba otkrivati njene lepote kad god imamo vremena I nesto para.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija