• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Večernji.hr

02.07.2022

18:43

HRVATI NE POSUSTAJU! Napadaju Vučića i sumanuto pokušavaju da uvuku Srbiju u rusko-ukrajinski rat!

Tanjug

Politika

HRVATI NE POSUSTAJU! Napadaju Vučića i sumanuto pokušavaju da uvuku Srbiju u rusko-ukrajinski rat!

Podeli vest

Mediji u Hrvatskoj ne prestaju da udaraju po Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. Ponovo zbog Rusije

U tekstu objavljenom u Večernjem listu, Srbija je ponovo prozvana zbog prijateljskih odnosa sa Rusijom. Izgleda da Hrvate boli to što predsednik Srbije Aleksandar Vučić mudrom politikom ne želi da ugrozi našu zemlju i njene interese uvodeći sankcije Rusiji.

Ovaj list govori o odnosu Zapada prema Rusiji naglašavajući da je sada ta zemlja jasno postavljena kao pretnja Evropi i da se na taj način menja i "status Putinove saveznice Srbije".

U tekstu se govori o devedesetim godinama, o navodnom višedecenijskom pokušaju NATO da stvori dobar odnos sa Rusima, a zatim i o Srbiji koja sve to vreme sarađuje sa istočnim prijateljima.

Ovo je još jedan u nizu tekstova kojima se udara na Srbiju i Vučića samo zato što je naša zemlja mudrom i odgovornom politikom lider na Balkanu.

Ono što u tekstu ne piše je da Srbija, osim dobrih odnosa sa Rusijom, ima dobre odnose i sa zapadnim zemljama jer predsednik Vučić vodi politiku mira.

Foto: printscreen

Tekst Večernjeg lista o napadima na Vučića i Srbiju

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
fnfxgn

pre 1 godinu

Uzalud se trude, mi nećemo stati ni na jednu stranu, držaćemo se neutralnosti.

jsrfxjt

pre 1 godinu

Odavno smo navikli na provokacije od strane Hrvatske, i ne nasedamo više na njih.

Zoran

pre 1 godinu

Hrvati, okanite se više Srbije! Od....te bre više!

Filip Marjanovic

pre 1 godinu

U Hrvatskoj i dan danas vlada ustasko-nacisticka politika. Sramota je sto to EU tolerise. Mrznja Hrvatskih ustasa prema Srbima, velika je pretnja miru.

Verica

pre 1 godinu

Pouka za Hrvate: ,, Ko drugome jamu kopa sam u nju upadne,, .

Billy Kincaid

pre 1 godinu

Jel' pradeda pičkoustog vođe iz Bugojna zajedno sa Hrvatima i Austrijancima ratovao protiv Srbije u prvom svetskom ratu? Znaju li šta o tome beskičmenjaci iz Informatora partije i njihov glodur, zubati drekavac? Mozda su upućeniji u poslove Rošavog glavoseče?

ivaj

pre 1 godinu

ma gdje mu je danilce diler heroina, brat koji sadi marihuanu po srbiji ili ljubavnik velja nevolja. ah da urednik informera svako jutro naguzi guzu da ga vucko pojebe i da mu svrsi u usta. hahah a mi saljemo kineski luster da se retardirani idiot vucic napokon objesi za jaja ili ti srbijanska muda. :) hahah. srbijanski retardi.

Ljuba

pre 1 godinu

Ece jos dugo da lupetanu, docice i njima kraj.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17