• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2022

07:09

Vučić danas obilazi završne radove na Kuli Beograd

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

Vučić danas obilazi završne radove na Kuli Beograd

Podeli vest

Predsednik Republike Aleksandar Vučić obići će danas završne radove na Kuli Beograd.

Nakon obilaska, predsednik će u obraćanju medijima govoriti o planovima za zemlju, važnim posetama i analizirati sve poteze Srbije pred jesen i zimu, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Podsetimo, pre tačnu deceniju, 27. jula 2012, posle pobede koalicija Pokrenimo Srbiju Aleksandar Vučić je postao je prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane, posebno zadužen za borbu protiv korupcije i kriminala i od tada je pokrenuo ekonomski razvoj zemlje, aktivnu spoljnu politiku, vratio pitanje Kosova i Metohije za pregovarčki sto sa međunarodnom zajednicom...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vojka

pre 1 godinu

Od smetlista je za ovih par godina nastao biser Beograda u kome uživaju i oni koji su ga osporavali

Vojka

pre 1 godinu

Beograd na vodi je dokaz da iz ničega može nastati bajka sa dobrom vizijom i puno rada

Vojka

pre 1 godinu

Razvoj zemlje je nezaustavljiv dok god je vodi domaćin koji dobro vidi sve naše potencijale

Marina

pre 1 godinu

Beograd na vodi je prelep projekat , projekat koji vredi i dovodi do razvoja turizma

Marina

pre 1 godinu

Ulaze se u realizaciju milionski vrednih projekata

Mala plava

pre 1 godinu

Bg na vodi je promenio izgled prestonice,zahvaljujuci prepoznatljivosti.predsednika da od mesta koje je ruglo bilo bude evropski moderan kutak

Zoran

pre 1 godinu

Setimo se samo koliki je otpor bio na pocetku gradnje Beograda na vodi, a danas je to medju lepsim ali sigurnoi najmoderniji deo Beograda.

Sax

pre 1 godinu

Srbija nastavlja da napreduje na svim poljima, jer lako je napredovati kada imate odgovornu i ozbiljnu vlast na čelu sa Vučićem.

marko

pre 1 godinu

Jedan od najlepsih delova grada, to je samo jedan od uspeha naseg predsednika!

Ilija

pre 1 godinu

Pre par godina, ruglo sa napustenim barakama gde se okupljaju narkomani a danas velelepno naselje koje odise svetskim nivom gradnje i izgleda.

Kujundzic

pre 1 godinu

Meni je posebno simpaticno kada se prisetim dezurnih kriticara i pljuvaca koji su pre par godina tvrdili da se Beograd na vodi nece nikada izgraditi a sada ti isti kriticari cute i nema ih u medijima da upute reci izvinjenja.

Gaga

pre 1 godinu

Lepo je sto predsednik obilazi radove na Kuli Beograd !

Anastasija

pre 1 godinu

Od sadasnje vlasti na celu sa predsednikom imamo velika postignuca, jedno od njih je i izuzetan projekat izgradnje Kule Beograd. Sve pohvale za sadasnju vlast koja je ulozila mnogo rada da se Srbija razvija i modernizuje.

Jovana

pre 1 godinu

Koliko je Srbija napredovala za vreme sadasnje vlasti potvrdjuje i zavrsetak radova na jednom od najvecih projekata u nasoj zemlji. Sve pohvale!

Violeta

pre 1 godinu

Srbija nize uspeh za uspehom, sprovode se projekti o kojima se ranije moglo samo sanjati... zahvaljujuci sadasnjoj vlasti imamo modernu zemlju sa rastucom ekonomijom i boljim zivotnim standardom.

Dušan

pre 1 godinu

Beograd na vodi prelepo izgleda i na sjajnoj je poziciji.

Bojan

pre 1 godinu

San moderne i jake Srbije polako ali sigurno postaje realnost.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17