• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

17:17

NA IZBORIMA U ŠVEDSKOJ GLASALA ZA VUČIĆA?! Kako je to moguće? (Foto)

Tanjug/Vladimir Sporčić

Politika

NA IZBORIMA U ŠVEDSKOJ GLASALA ZA VUČIĆA?! Kako je to moguće? (Foto)

Podeli vest

Srpkinja Božana Malić koja živi u Švedskoj izašla je na glasanje i glasala za Aleksandra Vučića

Zvuči neverovatno? Naravno, Vučić nije kandidat na izborima u Švedskoj, ali Malić je našla načina da glasa za srpskoj predsednika.

Nezadovoljna švedskim kandidatima, ona je precrtala sva imena i dopisala iznad "Aleksandar Vučić". Na društvenoj mreži Tviter objasnila je i svoje razloge. 

- Obavljena građanska dužnost u Kraljevini Švedskoj. Švedska politika zadnjih godina izgubila je kompas, a diskutabilno je da li su ga ikad i imali, kao i neutralnost u ratovima. Svima treba jedan Aleksandar Vučić pa i Švedima - napisala je ova Srpkinja.

Foto: printscreen

Glasački listić u Švedskoj

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baka

pre 1 godinu

svaka cast.a da nam je vise dragih sunarodnika.

srbi na aparatima

pre 1 godinu

Smrdljivo poture te skandinavske drzave su za vas drugi planeti i za tu fasisticku rupetinu srbiju na celu s genocidasem vucicem smradovi usrani odselite se u onu smrdljivu rusiju kada vam zapad ne valja stoko sitnog zuba genocidna bando

Rade R

pre 1 godinu

Stvarno genijalno i originalno! A pre svega živa istina! BRAVO!!!

srbi jednako cigani

pre 1 godinu

Srbi su se dovukli za repovima naših konja kazu oni koji su nanjeli tu srpsku poturan na ove prostore,

ratko

pre 1 godinu

ahahahahahah Bravoooooooo ahahhahahahaha,zuti olos moze samo da histerise al za njih kao i za ustase4 nema leka,to je genetski izvitopereno

Stockholm

pre 1 godinu

Izbori u Svedskoj su 11 septembra.Ne nasedajte na gluposti.To smo samo dobili liste kandidata na kucnu adresu.Pozdrav iz Stokholma.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17