• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2022

15:23

PRIČATE GLUPOSTI, ŽELITE DA SVE PREOKRENETE NA NEGATIVNO! Anđelković uništio televiziju Nova S - MALICIOZNI STE! VOLITE VIŠE SRBIJU I SRBE!

printscreen

Politika

PRIČATE GLUPOSTI, ŽELITE DA SVE PREOKRENETE NA NEGATIVNO! Anđelković uništio televiziju Nova S - MALICIOZNI STE! VOLITE VIŠE SRBIJU I SRBE!

Podeli vest

Bivši predsednik Izvršnog veća Kosova i Metohije Zoran Anđelković rekao je u gostovanju na televiziji Nova S na automobilu u kojem je bila premijerka juče na KiM nisu bile prelepljene tablice, ali i poručio toj televiziji je maliciozna i da treba malo više vole Srbiju i srpski narod

 

Na početku gostovanja o jučerašnjoj poseti premijerke Ane Brnabić Kosovu i Metohiji - Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću i Zvečanu - Anđelković je rekao da na automobilu u kom je bila premijerka nisu bile prelepljene oznake države Srbije. 

Degutantno je kada neko iz NS govori o KiM

Anđelković je na konstataciju voditeljke jutarnjeg programa Nova S da je juče Miroslav Aleksić iz Narodne stranke izjavio da je poseta premijerke Brnabić Kosovu i Metohiji "izgledala kao da je otišla u drugu državu" rekao da je degutantno to slušati od nekoga ko dolazi iz stranke Vuka Jeremića. 

- Kada čovek koji pripada stranci Vuka Jeremića govori o administrativnoj liniji, o prelepljenim tablicama, onda to bude potpuno degutantno. Koliko su mi rekli iz Mitrovice, sinoć sam razgovarao, Brnabić je išla kolima UN, tako da nije bilo prelepljivanja njenih tablica.

- Pričati o tablicama i administrativnoj liniji iz stranke Vuka Jeremića koji je faktički svojim odlukama i promenom odluke o tome ko je nadležan za rešavanje pitanja i sprovođenja Rezolucije 1244, i to u avionu prema Njujorku, jer je otišao sa predlogom za jednu rezoluciju, a stigao u Njujork sa drugom rezolucijom, to je potpuno deplasirano. 

Foto: printscreen

- Ja se čudim strukturi ljudi kada po svaku cenu žele da budu negativni, nije bitno da li to nanosi štetu srpskom narodu ili državi Srbiji. tako je sa Aleksićevom izjavom - rekao je Anđelković i još jednom istakao da on ima informaciju da automobil u kojem je bila Ana Brnabić nije imao prelepljen grb Srbije već da je bila u kolima UN.

Vaša televizija je maliciozna! Tražite dlaku u jajetu!

Na pitanje voditeljke da li je Brnabić juče bila u "međunarodnoj poseti" Anđelković je rekao su to gluposti.

- Ma kakvi, pričate gluposti! To su gluposti, vi želite da prekorenete da je sve negativno. Da Ana Bnrabić nije otišla na KiM vi biste i dalje prozivali kako predsednica Vlade nikada nije bila na KiM. Kada je ona otišla u kosovsku Mitrovicu, što je velika stvar, onda vi tražite dlaku u jajetu. Ako hoćete da nađete dlaku u jajetu onda ćete je u vek naći - rekao je Anđelković i dalje se dotakao dogovora sa Prištinom o ličnim kartama i istakao da je to dobro rešenje. 

Na dalju konstataciju voditeljke da je jedan od komentara da premijerka juče "nije bila da poseti Srbe već svoje glasače", Anđelković je rekao da je to maliciozno. 

- Ako je 95 odsto Srba na KiM glasalo za Srpsku naprednu stranku, onda je to isto - rekao je i dodao da Brnabić nema tamo 20 odsto podrške pa da je otišla samo njih da poseti.

- To su želje za podmetanjem, kada želite da budete negativni. Volite malo više Srbiju i budite malo više uz Srbiju i srpski narod i onda će vam biti lakše i bolje ćete razumeti situaciju na KiM - rekao je Anđelković a na pitanje voditeljke da li on to njoj spočitava da ne voli Srbiju, rekao je: 

- Ja to spočitavam i vašoj televiziji, na osnovu svih pitanja koja ste mi postavili. Ako želite da budete maliciozni, onda možete da okrenete stvar i da kažete "posetila svoje birače". Nije posetila Radu Trajković pa zato nije posetila sve Srbe posetila. 

Foto: printscreen

- Govorimo o onima koji su izašli na izbore i glasali... - rekla je voditeljka. 

- A, čekajte! Gde su izašli na izbore? Zašto ne kritikujete malo Kurtija da on nije dozvolio Srbima da izađu na izbore? Koje glasače? Kurti je kriv i međunarodna zajednica i oni zapadni lideri koji mu dozvoljavaju da spreči Srbe da glasaju na KiM što je osnovno ljudsko pravo, a Čikagu ili Frankfurtu mogu. Vidite kako ste sad došli na istinu da sam bio u pravu da ste maliciozni - rekao je. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20