• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2022

13:02

PALMA ORGANIZAVAO PRIJEM ZA ZLATNU ODBOJKAŠICU IZ JAGODINE: PONOSIMO SE SAROM LOZO!

informer.rs

Politika

PALMA ORGANIZAVAO PRIJEM ZA ZLATNU ODBOJKAŠICU IZ JAGODINE: PONOSIMO SE SAROM LOZO!

Podeli vest

Predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, priredio prijem za zlatnu srpsku odbojkašicu iz Jagodine Saru Lozo

 

Sara Lozo, rođena u Jagodini gde i živi njena porodica, jedna je od članica reprezentacije svetskog prvaka, reprezentacije Srbije. Sara potiče iz sportske porodice, njen otac Dragan je bivši karatista.

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma danas je priredio prijem u gradskoj kući u Jagodini za Saru Lozo, gde joj je uručio i novčanu nagradu grada Jagodine.

- Jagodina i Srbija se ponose Sarom Lozo. Ona je svoj odbojkaški put počela u Jagodini gde je sedam godina bila član Odbojkaškog kluba Jagodina, a kasnije se sama izborila mukotrpnim radom igrajući u Kazahstanu, Rusiji, Rumuniji i sada u Japanu. Ali baza za njen uspešan rad bila je Jagodina. Trebalo je na Svetskom prvenstvu pobediti 12 puta sve reprezentacije, a po dva puta SAD i Poljsku. Sara Lozo je danas idol deci i omladini ne samo u Jagodini. Sport u Srbiji nikada nije imao veću podršku države nego poslednjih 7 – 8 godina i to zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije. Prehodne vlast su se samo slikale sa sportistima na balkonu Skupštine grada Beograda, a danas sportisti istog dana kada se vrate sa svetskih takmičenja u Beograd dobiju vredne novčane nagrade od svoje države. Sport u Srbiji danas prati ekonomske uspehe naše zemlje, koji se ogledaju u tome da Srbija najlakše prolazi svetsku ekonomsku krizu uz najniže cene hrane i energenata, da se otvaraju nove fabrike, nova radna mesta, da imamo najnižu stopu nezaposlenosti u istoriji i najmanji javni dug u istoriji. Sportisti prave mostove i spajaju države - rekao je Marković.

Foto: informer.rs

SARA LOZO: JAGODINA JE NAJLEPŠI GRAD NA SVETU

- Ja sam ponosna što sam iz Jagodine i Jagodina je najlepši grad u Srbiji. Zahvaljujem se gradu Jagodini na premiji, na velikoj podršci, a pre svega mojoj porodici. Svetsko prvenstvo je završeno i ja kao i sve reprezentativke se okrećemo klupskim obavezama. Ja već u subotu putujem za Japan gde ću se priključiti svom novom klubu Ageo mediks iz Saitame - rekla je Lozo.

Sara Lozo je obišla nekoliko osnovnih škola u Jagodini gde je promovisala odbojku kao sport i naišla je na srdačan prijem od učenika i njihovih nastavnika. Marković je Sari Lozo uručio dres Kik boks kluba Palmini tigrovi, a Lozo je uzvratila dresom reprezentacije sa njenim imenom.

Foto: informer.rs

Današnjem prijemu u Skupštini grada Jagodine prisustvovali su i otac Sare Lozo, Dragan Lozo, gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PALMA OBJASNIO: Ne dolaze azilanti dronovima u Srbiju, niti se Srbija graniči sa zemljama iz kojih dolaze - NEGO SA TERITORIJE EVROPSKE UNIJE I IDU KA EU!
Politika

PALMA OBJASNIO: Ne dolaze azilanti dronovima u Srbiju, niti se Srbija graniči sa zemljama iz kojih dolaze - NEGO SA TERITORIJE EVROPSKE UNIJE I IDU KA EU!

U poslednje vreme svakodnevni su pritisci na Republiku Srbiju. Jedan od njih dolazi od Evropske komesarke za unutrašnje poslove Ilve Johanson koja preti Srbiji ukidanjem viza zbog porasta broja tražilaca azila u državama članicama Evropske unije. Sada im je Srbija dežurni krivac i za azilante. Srbija se ne graniči ni sa jednom zemljom iz koje azilanti dolaze, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma na svečanoj sednici povodom Dana oslobođenja u Drugom svetskom ratu

17.10.2022

13:37

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija