• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2022

12:53

IZRAZ NJENOG LICA SVE GOVORI! Ana Brnabić ne može da sakrije šta misli o svemu što se trenutno dešava u Berlinu!

informer.rs

Politika

IZRAZ NJENOG LICA SVE GOVORI! Ana Brnabić ne može da sakrije šta misli o svemu što se trenutno dešava u Berlinu!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić koja danas boravi na samitu Berlinskog procesa očigledno ne može da sakrije šta misli o sve mu što se tamo dešava

 

Podsetimo, kako je Informer već najavio, nemački kancelar Olaf Šolc i francuski predsednik Emanuel Makron tražiće od Beograda da prizna nezavisnost lažne države i politički zarati sa Moskvom, a zauzvrat će dobiti 'brže evrointegracije i finansijski paket pomoći'.

Ako odbije, Srbija će 'snositi posledice', pišu nemački list 'Dojče vele' i britanska agencija Rojters

Srbija mora da uvede sankcije Rusiji zbog rata u Ukrajini i da dopusti članstvo lažne države 'Kosovo' u Ujedinjenim nacijama, u suprotnom biće 'teških posledica' koje će snositi!?

Ovo je ključna poruka koju će nemački kancelar Olaf Šolc i francuski predsednik Emanuel Makron danas u Berlinu uputiti srpskoj delegaciji, koju predvodi premijerka Ana Brnabić, u okviru Samita o Zapadnom Balkanu.

Šolc i Makron insistiraće da Srbija prihvati francusko-nemački predlog za 'Kosovo', koji podrazumeva da pustimo lažnu državu u UN i zauzvrat dobijemo 'brže evrointegracije' i finansijski paket pomoći.

Nemački kancelar posebno će insistirati da Beograd uvede sankcije Moskvi, a ukoliko to bude odbijeno, naša država trpeće 'posledice'!?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đurđa

pre 1 godinu

NE sankcijama Rusiji! NE lažnoj državi! NE ucenama! jer njima nema kraja. NE u NATO! Podrška predsedniku Vučiću. Sve svoje frustacije hoće da iskale na Srbiji. NE, NE, NE i NE!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija