• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

10.11.2022

07:00

OTKRIVAMO! KLAN 'BELIVUK' IMAO TRI SCENARIJA ZA UBISTVO VUČIĆA! Ako oružje ne upali, spremni su bili čak i na...

printscreen

Politika

OTKRIVAMO! KLAN 'BELIVUK' IMAO TRI SCENARIJA ZA UBISTVO VUČIĆA! Ako oružje ne upali, spremni su bili čak i na...

Podeli vest

* Mafijaši za ubistvo Aleksandra Vučića razrađivali najmanje tri plana! * U organizaciji im pomagali i crnogorski policajci i obaveštajci, kao i šiptarska mafija sa Kosova

Mafijaški klan Veljka Belivuka, po nalogu vođe 'kavčana' Radoja Zvicera, detaljno je krajem 2020. i početkom 2021. godine razrađivao najmanje tri plana za ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, otkriva Informer! U tim zločinačkim planovima aktivno su im pomagali pojedini crnogorski policajci i obaveštajci, ali i pripadnici mafijaških klanova sa Kosova.

Kako saznajemo, Belivuk i njegova 'ekipa' još u novembru 2020. godine prvi put su sa svojim crnogorskim gazdama razmatrali plan da 'sašiju Dugačkog' (u komunikaciji preko aplikacije Skaj predsednika Vučića su zvali 'Dugački', prim. aut.). Vučića su tada označili kao 'prioritetnu metu' pošto je on u oktobru 2020. godine objavio rat mafiji i javno saopštio da će se država beskompromisno obračunati sa svim kriminalcima.

Tri scenarija za atentat na Vučića

PLAN 1
Upucati Aleksandra Vučića dalekometnom puškom

PLAN 2
Ostaviti kombi s eksplozivom na trasi kojom se kreće Vučić

PLAN 3
Sipati Vučiću u piće ili hranu lek koji izaziva visok krvni pritisak i zastoj srca

 

'Klasični atentat'

 

Nervoza među mafijašima naročito je porasla krajem decembra 2020. godine i tada je ubrzano pravljenje planova za ubistvo šefa srpske države i dovođenje na vlast nekoga ko bi bio po meri kriminalaca. U tom periodu Veljko Belivuk i Marko Miljković, po nalogu Radoja Zvicera, naređuju da se nabavi više najmodernijih snajpera, a kreću i da se raspituju o navikama i kretanju predsednika Vučića.

Nije gotovo

Borba nije gotova. Nalogodavci i glavni organizatori još na slobodi i van domašaja službi Srbije
Ana Brnabić, premijerka Srbije

U ovim aktivnostima mafijaši su imali aktivnu pomoć desetak bivših, ali i aktivnih pripadnika MUP i ANB Crne Gore, a srpske službe o tome imaju ozbiljne dokaze. Takođe, postoje podaci i da su u planiranju zločina aktivno učestvovali i pripadnici jednog moćnog šiptarskog mafijaškog klana sa Kosova.

Foto: Fotoilustracija

Zvicer spremio pet miliona evra za ubistvo Vučića

Vučić: Pobeđujemo mafiju,već smo joj odsekli glavu!

 


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je juče da je planiran napad na njega, da službe znaju ko je sve trebalo da učestvuje u napadu i da će se uskoro pojaviti novi podaci o tome.
- Službe Republike Srbije nisu mogle da izmišljaju operativne podatke. Postoje novi podaci o planiranim akcijama. Pojaviće se novi podaci, mi sada imamo nove pakete skinute sa telefona. Oni počinju da govore i o ubistvu ili napadu na mene. Sada imamo potvrde i znamo sve o tome, ko je u tim pričama učestvovao i ko je trebalo da učestvuje u izvršenju plana, i u prvom i u kasnijim pokušajima... - istakao je Vučić, dodajući da to i nije bila prevelika tajna.
- Ja sam se taj dan, na otvaranju Spomenika Stefanu Nemanji, okrenuo prema Aleksandru Vulinu i rekao sam mu: 'Šta ti je, što se ti treseš?' Naravno, u šali sam to kazao... Mirno sam prošao i mirno se vratio. Nisam hteo ni pancir da nosim, jer sam rekao da nikada u svojoj zemlji neću pancir da nosim. Ne bojim se da se prošetam kroz svoj narod - naglasio je predsednik države.


Prema njegovim rečima, država je jača od mafije i tu nema nikakve dileme.
- Mafiju pobeđujemo! Glavu smo joj dobrim delom odsekli, ali ima još mnogo problema sa kojima se suočavamo i koje moramo da rešimo u narednom periodu. Na drugoj strani, ne očekujem da mi se neko izvini zbog podsmeha u vezi sa informacijama službi o napadu, jer se niko nije do sada izvinio ni za napade i klevete koje je u protekle tri godine doživela moja porodica zbog 'Jovanjice'. Niko drugi u Srbiji tri godine nije klevetan na dnevnom nivou. I kada se sve pokazalo kao notorna laž, sudski presuđeno, i kada je svima sve postalo jasno, nije bilo ni 'izvinite'... - kazao je Vučić.

Kako saznajemo, postojala su najmanje tri plana za likvidaciju Aleksandra Vučića. Prvi je podrazumevao ubistvo snajperom.
- Belivukovi ljudi imali su više najmodernijih snajpera, vršili su 'upucavanja' pušaka, angažovali bivše specijalce da ih obučavaju, a imamo podatke i da su pravili spisak 'najboljih pucača' iz BiH i Hrvatske koje bi mogli da angažuju za atentat - prenosi izvor Informera iz srpskih bezbednosnih službi. Prema njegovim rečima, osim 'klasičnog atentata' snajperom, mafijaši su najozbiljnije razmatrali još dva plana - da šefa države raznesu tempiranom bombom, kao i da ga otruju specijalnim otrovom 'koji izaziva infarkt'!?!
- Ideja za bombu bila je da postave veliku količinu eksploziva u nekom kombiju ili džipu na trasi kojom bi se kretala predsednikova kolona. Ta paklena naprava bila bi aktivirana u trenutku kada pored 'miniranog vozila' prođe Vučićev automobil. Planirali su i da imaju 'overivača', čoveka koji bi nakon eksplozije 'zoljom' razneo predsednikovu kolonu. Za tog 'overivača' imali su čoveka iz Bosne, bivšeg pripadnika Armije BiH, sa kojim su već bili razgovarali i ugovorili 'honorar' od 500.000 evra, koji bi unapred bio uplaćen njegovoj porodici... - precizira naš sagovornik.

Foto: Foto: Marko Đoković, Miloš Rafailović

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Šta je sve o planovima za ubistvo Vučića ispričao Srđan Lalić iz Belivukovog klana

 

* Plan o atentatu na Vučića dogovoren je u januaru 2021. godine, kad su Veljko Belivuk i Marko Miljković bili u poseti Radoju Zviceru u Kotoru.
* Marko i Veljko su otišli kod Zvicera povodom rođenja njegovog deteta. Međutim, pošto su od dela crnogorskih službi dobili informaciju da 'škaljarski klan' tamo priprema njihovo ubistvo, šetali su se po Crnoj Gori kao živi mamac, kako bi tamošnjoj policiji omogućili hapšenje 'škaljaraca'. Sa oduševljenjem su mi pričali kako su ih vozili u policijskim kombijima, policajci su ih čuvali i pratili naoružani do zuba. Pričali su mi kako crnogorske službe blisko sarađuju sa Zvicerom i kako takav sistem treba uspostaviti i u Srbiji.
* Zvicer je tada isplatio Belivuku i Miljkoviću pet miliona evra kako bi obezbedili logističku i svaku drugu pomoć u delu srpskih službi. To je bila samo prva tranša, Zvicer je bio spreman da im da i više novca. Cilj je bio da se podesi politička klima za dovođenje na vlast nekoga ko bi bio podoban i radio u interesu klana. Trebalo je da se utiče na glasače preko društvenih mreža.
* Zvicer je kao najveću pretnju video Vučića posle njegove objave rata mafiji. Bilo je pomena i da prvi sledeći protesti opozicije u Srbiji budu što veći kako bi se izazvali sukobi i kako bi se oslabile institucije države.

Konačno, najintrigantniji plan za ubistvo Vučića bio je - 'otrov za infarkt'!
- Jedan od pripadnika klana tvrdio je da ima vezu u poznatoj beogradskoj bolnici i da tamo može da za 5.000 evra dobije lek koji brzo izaziva veliki skok krvnog pritiska, što bi bilo pogubno za predsednika, koji je srčani bolesnik. Planirali su da Vučiću taj lek u piće ili hranu sipaju u jednom od beogradskih restorana u koji je povremeno išao sa prijateljima i članovima porodice. Saradnici klana iz Prištine tvrdili su da u tom restoranu imaju svog čoveka koji može da sipa otrov a da to niko ne primeti... - otkriva izvor Informera.

Foto: Printscreen Pink

Veljko Belivuk i svedok saradnik Srđan Lalić

Bečić: Imali su jako opasne i ozbiljne namere

 

Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti, kaže da je još u januaru upozorio na aktivnosti i planove pojedinih centara moći i njihovu nameru da ugroze bezbednost predsednika Vučića.
- Upozorio sam i da te grupacije ne prezaju ni od fizičke likvidacije predsednika. Bitno je naglasiti da je to informacija koju su posedovale i naše i strane službe, a potvrđena je tvrdnja da je planiran atentat na predsednika od strane kriminalnog klana Veljka Belivuka po nalogu njegovog šefa Radoja Zvicera. Iznenađuju me licemeri iz dela opozicije i nazovinezavisnih medija, koji ni u jednom trenutku ne kažu jedno malo 'izvini' što su do sada omalovažavali ovakve informacije i realne pretnje po nečiji život i bezbednost - ističe Bečić.

Glavna meta

 

Premijerka Srbije Ana Brnabić, komentarišući ove navode, kaže da smo imali prilike i da čujemo priznanje od onih koji su planirali napad na predsednika države (vidite okvir) i da je sada pitanje da li ćemo čuti makar jedno 'izvini' od svih onih koji su ismevali saznanja naših službi.
- Nakon svega što smo čuli u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, jasno je da je klan Veljka Belivuka bio spreman da menja demokratski izabranu vlast u Srbiji. Njihov najveći protivnik je upravo predsednik Aleksandar Vučić. Hvala službama bezbednosti koje su sprečile atentat na Vučića kada je objavio rat protiv organizovanog kriminala i mafije, ali borba, međutim, nije gotova. Nalogodavci i glavni organizatori još su na slobodi i van domašaja službi Srbije - upozorava Brnabićeva.

Spasić: Više novca je izdvojeno za atentat

 

Božidar Spasić, bivši operativac Službe državne bezbednosti, ocenjuje da se radilo o dobro pripremljenoj i organizovanoj kriminalnoj skupini.
- Nijedna mafijaška skupina ne bi mogla ovako da deluje da nije imala veze i logističku podršku u delu državnog aparata. Uveren sam da je mnogo veći novac odvojen za ubistvo Vučića. Želeli su da se to uradi profesionalno, a to košta. Pet miliona evra verovatno je bilo izdvojeno za logistiku, a mislim da su imali desetina miliona još na raspolaganju... U ovom momentu su identifikovane dve strane službe kao veze ovog klana, crnogorska i hrvatska, jer je veliki deo pripadnika Belivukovog klana nakon njegovog hapšenja pobegao u Hrvatsku. A ne zaboravite da su to zemlje NATO... - naglašava Spasić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 1 godinu

Borba nije gotova. Nalogodavci i glavni organizatori još na slobodi i van domašaja službi Srbije. Ali pobedicemo mafiju, mi smo ozbiljna i stabilna drzava.

Marina

pre 1 godinu

Sve ih treba pohapsiti, ovo su neprijatelji srpskog naroda.

Zarepo

pre 1 godinu

Prvo naglodavce treba otkriti gde se nalaze pa tek onda ih pohapsiti

Boris

pre 1 godinu

Očigledno da je ogromna logistika bila upregnuta kako bi se ostvarile krvave namere Zvicera i kompanije .

Buba

pre 1 godinu

Vučić je znao da je u pitanju vrlo opasna kriminalna organizacija, ali nije imao nameru da odustane od obračuna s mafijom.

Danica

pre 1 godinu

Vučić je hrabar čovek i ne plaši se za sebe kada ima jasan cilj. Mada je zastrašujuće na šta su sve bili spremni ovi kriminalci.

Jovana

pre 1 godinu

Najviše me brine to što su pojedini članovi ove opasne kriminalne grupe i dalje na slobodi.

Elena

pre 1 godinu

Opoziciji je ovo bilo za sprdnju a vidimo da je izuzetno ozbiljna stvar i da je bezbednost predsednika i dalje ugrožena jer su pojedini članovi još na slobodi.

Đurđa

pre 1 godinu

Ovi kriminalci se uopšte nisu šalili a i dalje su opasni jer su svuda pustili pipke.

Ana

pre 1 godinu

Smeta im Vucic jer se bori protiv kriminala i korupcije

Zare

pre 1 godinu

Smeta njima Vucic jer se usudio da krene u borbu protiv kriminalnih klanova koji su upravljali Srbijom i koje niko nije smeo da dira sve do sada

Rasa

pre 1 godinu

Vucic je velika smetnja svima koji mrze Srbiju. Planovi za njegovu likvidaciju su monstruozni, bolesni

Sandra

pre 1 godinu

Atentat na Vučića je zaista bio planiran, ali na svu sreću nije se realizovao. Sada oni koji su podržavali Belivuka , Zvicera i njihov klan mudro ćute i ni reč ne kažu kako bi se izvinili za negiranje te informacije.

Bore

pre 1 godinu

Sam bog zna šta bi se izdešavalo da Vulin ne preuze policiju na vreme.

Katarina

pre 1 godinu

Dobro je da su uhapseni i da su iza resetaka

Dzo

pre 1 godinu

Deo opozicije, pogotovo onaj koji sebe smatra za "pravu" opoziciju, spreman je da se udruzi i sa mafijom ako treba, samo da se srusi predsednik Vucic! Glad za vlasti im je ponistila svaku moralnu i eticku normu!

njanja

pre 1 godinu

Očigledno su imali strahovite namere država mora stati na put takvim ljudima a predsednik Vučić treba da se maksimlano zaštiti.

Fedor

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic, predsednik Srbije je u zadnji cas objavio rat mafiji, koja se toliko osilila da je pomislila da je jaca od same drzave! Bogu hvala, danas su u velikoj vecini iza resetaka!

Robi

pre 1 godinu

Nije bilo ni malo lako i jednostavno krenuti u obracun sa mafijom. Predsednik Vucic je imao dovoljno hrabrosti i odlucnosti da mafiju u Srbiji pobedi.

Aron

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je pokazao svoju odlucnost, hrabrost i beskompromisnost, kada je u pitanju borba sa mafijom u Srbiji! Zahvaljujuci njemu licno, danas je krvolocna mafija Veljka Belivuka iza resetaka!

mila

pre 1 godinu

Sve treba do detalja istražiti i kazniti najstožom kaznom sve učesnike koji su planirali takav gnusni zločin

sanja

pre 1 godinu

Ne sme n ijedan učesnik ove kriminalne grupe koja je planirala ubistvo redsednika ostati nekažnjen

Mišel

pre 1 godinu

Nema opustanja, vec se i dalje mora budno motriti na pipke mafije, koja je uspela izbeci hapsenje, zajedno sa vodjom klana Zvicerom! Dokle god on ne bude lisen slobode, predsednik Vucic je u realnoj opasnosti!

sava

pre 1 godinu

Naša država je jaka i naše pravosudje će se sigurno izboriti sa ovim mafijaškim grupom koja je htela da ugrozi bezbednost redsednika

sonja

pre 1 godinu

Nadam se da ce ovi kriminalci dugo biti zatvoreni.

mila

pre 1 godinu

Sve učesnike ove kriminalne grupe koji su planirali ovakv zločin treba strogo kazniti

popsla

pre 1 godinu

Srbija je jaka i stabilna država i ona će se izboriti sa svim mafijašima.

nina

pre 1 godinu

Srbija nije mafijaška država, već država koja se obračunava sa kriminalom.

sanja

pre 1 godinu

Imamo jaku i sposobnu policiju i pravosudje koji će sigurno razotkriti sve učesnike ove kriminalne grupe i strogo kazniti

Tami

pre 1 godinu

I posle opozicija diže ovakvog monstruma u nebesa, bolesno.

Sava

pre 1 godinu

Srbija je pobedila kriminal i nikada neće više da dozvoli nove kriminalne klanove

vera

pre 1 godinu

Istina kad tad izadje na videlo, treba ih odmah osuditi.Konacno se istina saznala, odmah da ih osude za takve planove.

Radivoje

pre 1 godinu

Srbija nikada neće da dozvoli nove klanove koji bi da uništavaju Srbiju

Bata

pre 1 godinu

Zahvaljujući Vučiću Srbija je pobedila kriminal i neće da dozvoli nove kriminalne klanove

Rastislav

pre 1 godinu

Srbija je pobedila kriminal i danas je daleko bezbednoja država zahvaljujući Vučiću

rea

pre 1 godinu

Najvažnije je da je policija razbila kriminalni klan i sprečila atentat na našeg predsednika

gaga

pre 1 godinu

Ko zna sta ce se jos otkriti o tome sta je ova kriminalna grupa planirala.

Sasa89

pre 1 godinu

Sluzbe su najefikasnije odradile svoj posao i do atentata hvala bogu nije moglo doci.Treba pohapsiti sve koji su podrzavali kriminalni klan.

MAJA

pre 1 godinu

Сценарио као у тешким филмовима, страшно

Sasa89

pre 1 godinu

Predsednik Srbije mora imati maksimalnu zaštitu i bezbednost kako se ovakvi slučajevi više ne bi ponavljali.Istina uvek izadje na videlo, kad tad ali izadje na videlo!

Sasa89

pre 1 godinu

Sada je vec potvrdjeno da su Vucicu hteli da naude jer su ljubomorni na njega.Konacno je otkriveno da je postojan plan za atentat a samim tim je otkriveno i to da je neko svesno hteo da naudi predsedniku Vucicu.

daca

pre 1 godinu

Поред оваквих планираних радњи опрез и даље није никако на одмет

Sasa89

pre 1 godinu

Vuciceva bezbednost sad mora da bude maksimalno obezbedjena.Vulin je sigurno jedan od najzaslužnijih što je Belivukova ekipa u zatvoru i što je predsednik živ,ali treba naći glavnog naručioca i programera ovog zla .

Ana

pre 1 godinu

Monstrumi ,strasno koliko su logistike imali ,apsolutno svi trebaju da se nadju iza resetaka.

Sasa89

pre 1 godinu

Đilasovci nisu vredni nikakvog pomena ni pažnje.Svi koji podržavaju pokušaj atentata na predsednika su jednim delom učesnici u zločinu.

mara

pre 1 godinu

Ове гнусне ствари не могу се ни замислити, који су то болесни умови

Sasa89

pre 1 godinu

Onaj ko podržava ovako nešto nije prijatelj svoje države i svog naroda.Bezbednost i sigurnost predsednika i nejgove porodice nadležnim službama mora biti na prvom mestu.

Sasa89

pre 1 godinu

Ovim pokušajem su hteli da destabilizuju Srbiju,ali im plan nije uspeo.Sve treba resavati u korist Srbije. Sudjenja mafiji dovesti do kraja

Ognjen

pre 1 godinu

Jasno nam je zašto šiptari žele da ubiju Vučića, ali šta se petlja crnogorska mafija, a prvi su dotrčali kod nas u Beograd. Ako se upetljala mafija, logično da će i njihovi korumpirani policajci.

Dejana

pre 1 godinu

Vucic se bori za jaku Srbiju odgovornom ekonomskom politikom

zubati drekavac iz Šarenika

pre 1 godinu

Zamisli tu bruku kad šefa SNS kartela brane samo plaćeni botovi i krezavi penzioneri ???

Marija

pre 1 godinu

Vucic je neko ko je izjavio da dok je ziv ici ce u svoj narod. Da se krije od naroda nece

Marija

pre 1 godinu

Srpske sluzbe sprecile pretnje po zivot predsednika

Djolle

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniku koji sve ovo predvideo.

Marta

pre 1 godinu

Opozicija vrsi pritisak na pravosudje braneci Belivuka

Marija

pre 1 godinu

Govorili su da Vucic izmislja, a sad ni izvini

Zoran

pre 1 godinu

Crna Gora i Kosov i Metohija su aktivno bili ukljuceni u planove ubistva predsednika Srbije.

Miro

pre 1 godinu

Dobro da je uhapšen klan Belivuka. Prvo im je ubijanje bilo lični užitak. A težili su da postanu plaćene ubice i zato su se obučavali za atentat, što bi se dogodilo da nisu uhapšeni.

Dejana

pre 1 godinu

Ovo je samo pokazatelj da predsednik dobro radi svoj posao i da je na putu ka iskorenjenju kriminala. Smatram da su ovo ozbiljne stvari i da ozbiljno treba kazniti sve učesnike u ovim planovima.. Jer u suprotnom predsednikovnzivot je u opasnosti i ovi planovi bi mogli opet zaziveti u buducem periodu kada se suprotstavi clanovima ove kriminalne organizacije.

Petra

pre 1 godinu

Strašno i nedopustivo šta su planirali.Kriminal se mora iskoreniti !!

Nikola

pre 1 godinu

Plan bolesnih mozgova je dobrom operativom i dobrim radom državnih institucija prekinut.

Dragan

pre 1 godinu

Koji je posao uložen da se do detalja osmisli ovo zlo, srećom neuspelo.

Dejana

pre 1 godinu

Predsednik je nasa drzava, njegovim dovodjenjem u opasnost direktno u opasnost se dovodi i sama drzava. Ove ubice treba najstrasnije kazniti i sacuvati stabilnost drzave i spasiti je kriminalnih grupa poput ove.

Djolle

pre 1 godinu

Mafijasi pokusavaju da smaknu predsednika ali im ne ide od ruke. Svaka čast predsedniku. Svaka čast vladi Srbije.

Kaća

pre 1 godinu

Ovo su ljudi koji su na sve spremni, e sad neka se spreme i na to da trunu iza rešetaka.

Goran

pre 1 godinu

Imali su tri scenarija i planove za atentat na Vučića, ali nisu planirali da će oni pasti. Iskrslo im nešto sasvim četvrto. Nadamo se da neće izaći iz zatvora.

Neša

pre 1 godinu

Sad će se predsednik još jače i više boriti protiv mafije i klanova.

Helena

pre 1 godinu

Dokle god je Zvicer na slobodi, opasnost nije prošla.

Djolle

pre 1 godinu

Svaki čovek koji je protivnik mafijaša je njihov neprijatelj. Zato su i hteli da likvidiraju Vučića jer je pošten.

Slobodan

pre 1 godinu

Srećom pa ništa od ovoga nije sprovedeno u delo.

Dane

pre 1 godinu

Treba pohvatati nalogodavce, pa zajedno sa Belivukovim monstrumima neka trunu do kraja života iza rešetaka.

Anjica2467

pre 1 godinu

Sto pre otkriti naglodavce i privesti ih pravdi a potom osuditi na najvece kazne zatvora

Darko

pre 1 godinu

Hvala bezbednosnim službama Srbije koje su na vreme otkrile zli plan Zvicera, i stale mu na put.

Kole

pre 1 godinu

Naš lider ne ostavlja svoj narod na KiM i bori se za njega

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17