• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2022

12:27

VULIN: Zahvaljujući Vučiću mnogi sa tribine koji mu pevaju glupe pesme su živi zato što Belivuk i Miljković nisu na slobodi

Tanjug

Politika

VULIN: Zahvaljujući Vučiću mnogi sa tribine koji mu pevaju glupe pesme su živi zato što Belivuk i Miljković nisu na slobodi

Podeli vest

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se povodom podrške tajkunskih medija sramnoj koreografiji navijača "Partizana" i uvredama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića

- Svi koji misle da je sve opravdano samo ako vređa Aleksandra Vučića, pre nego počnu da aplaudiraju koreografiji koja traži slobodu za ubice, neka najpre pogledaju fotografije izmučenih i raskomadanih žrtava Belivuka i Miljkovića i neka zamisle svoje sinove, braću, očeve na njihovom mestu. Ako i tada nađu razumevanje za one koji podržavaju ubice i mučitelje, onda je vreme da se leče. Imao  sam čast da uz Bezbednosno-informativnu agenciju i Tužilaštvo za organizovani kriminal budem na čelu male grupe pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su krvoloke otkrili, pronašli, pohapsili i predali pravdi, da nikada više ne izađu na slobodu i ponovo počine zlo. Ponosan sam na akciju koju smo sproveli i zahvalan svima koji su imali hrabrosti da se sukobe sa ubicama. Zahvaljujući svima njima, Srbija je bolje mesto. I dok budete vređali  Vučića, setite se da je Aleksandar Vučić predvodio rat sa mafijom i da su zahvaljujući baš njemu mnogi sa tribine koji mu pevaju glupe pesme živi samo zato što Belivuk i Miljković nisu na slobodi - izjavio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom podrške tajkunskih medija navijačima "Partizana" i njihovoj sramnoj koreografiji gde se u prvi plan ističe vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 1 godinu

Smeta im predsednik zato sto je poceo da se obracunava sa huliganima i ne dozvoljava im da rade sta oni zele.

Dejana

pre 1 godinu

Odgovornom i ozbiljnom politikom sadasnja vlast vodi racuna o Srbiji

Uros

pre 1 godinu

Drzava Srbija se snazno bori protiv najgorih kriminalaca, ubica i narkodilera

Uros

pre 1 godinu

Borba protiv mafije jedan je od kljucnih prioriteta i ona je neprestana, cvrsta i postojana

stefan

pre 1 godinu

Niko nije jaci od drzave i drzava ce pobediti mafiju i kriminal.U to sam ubedjen

Lara

pre 1 godinu

Predsednik se bori za opste dobro, i odlično radi svoj posao, jer upravo zahvaljujuci toj borbi, naše ulice su bezbednije i sigurnije pre svega za nasu omladinu i celokupno stanovništvo.

Marko

pre 1 godinu

Srbija je zemlja slobodnih građana, s ne zemlja gde mafija i kriminal vlada.

Sanja

pre 1 godinu

Hvala predsedniku Vučiću i svima u državi koji se odlučno bore protiv mafije i ubica rizikovali svoje živote i živote svojih porodica u toj borbi. Živela Srbija i naš predsednik Vučić!

Laki

pre 1 godinu

Zahvalni smo svima koji su imali hrabrosti da se sukobe sa mafijom narocito predsedniku. Zahvaljujući tome Srbija je bolje mesto!

Ratko

pre 1 godinu

Srbija je danas država u kojoj ponovo vlada pravo i pravda a ne mafija.

Ratko

pre 1 godinu

Svi koji učestvuju u huškanju navijača protiv države i predsednika, trebaju biti uhapšeni i osuđeni.

Jelena

pre 1 godinu

Konačno se stalo na put kriminalu i kriminalcima koji su mislili da su jači od države

Miro

pre 1 godinu

Verujem da ce drzava stati na put mafiji i da ce istrajati u borbi protiv iste.

Miljan

pre 1 godinu

Treba zatvoriti sve one koji su ucestvovali u spremanju drzavnog udara. Verujem da ce i ostali kriminalci, svi do jednog, zavrsiti u zatvoru.

Jovanka

pre 1 godinu

Ne odgovara im što su kriminalci zatvoreni i sprečena su zlodela.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17