• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2022

18:29

DOZVOLE IZDATE JOŠ 2010. DOK JE VUK JEREMIĆ BIO NA VLASTI! Ministar Vesić demolirao lažove iz Narodne stranke i tajkunskih medija! (FOTO)

Ministarstvo saobraćaja

Politika

DOZVOLE IZDATE JOŠ 2010. DOK JE VUK JEREMIĆ BIO NA VLASTI! Ministar Vesić demolirao lažove iz Narodne stranke i tajkunskih medija! (FOTO)

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić još jednom je demantovao lažove iz Narodne stranke koji su pokušali da poplave u Novom Pazaru i Tutinu pripišu navodnom nemaru sadašnje vlasti, ali je istina zapravo drugačija, da je sve to posledica zbog nemara vlasti, ali one kada je u njoj bio Vuk Jeremić

Vesić se oglasio na Tviteru i istakao da je proverio, kako je i obećao, da li je investitor monstruoznog bespravnog objekta na reci Vidrenjak u Tutinu imao saglasnost Srbijavoda.

 

- Danas je Republička inspekcija počela nadzor - naglasio je Vesić.

Ministar je istakao da je "utvrđeno da je investitor imao saglasnost Republičke direkcije za vode Ministarstva šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede koja je izdata 30. 12. 2010. godine."

Dakle, investitor monstruoznog bespravnog objekta na reci Vidrenjak u Tutinu imao je saglasnost Srbijavoda, što jeste nemar vlasti kako poručuju iz Narodne stranke, samo što su zaboravili da naglase da je taj nemar bio 2010. godine, a to je, ukoliko su zaboravili, bilo kada je Vuk Jeremić bio na vlasti.

- Ta saglasnost danas ništa ne vredi jer je objekat bespravan ali sada znamo da je bilo takvih državnih službenika koji su bili spremni da izdaju ovakav akt. Juče mi je neko zamerio da se ponašam kao da nemam veze sa ministarstvom u prethodnom sazivu što nije tačno - napisao je Vesić na Tviteru i dodao:

- Meni je svejedno ko je bio na vlasti 2010. godine kada je ova vodna saglasnost izdata. Tu saglasnost nije smeo niko i nikada da izda i sramota je za državu kada god se dogodilo. Republička inspekcija nastaviće sa nadzorom i javnost ćemo da obavestimo o rezultatima i merama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija