• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2022

20:49

BRUKA I SRAMOTA OPOZICIJE! Nebojšu Bakareca povezivali sa nacistima na sednici Skupštine grada! Aleksandar Mirković: Ovo je jasan pokazatelj koliko daleko oni idu u svojoj mržnji...

Politika

BRUKA I SRAMOTA OPOZICIJE! Nebojšu Bakareca povezivali sa nacistima na sednici Skupštine grada! Aleksandar Mirković: Ovo je jasan pokazatelj koliko daleko oni idu u svojoj mržnji...

Podeli vest

Odbornička grupa Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje širenje verske, etničke i nacionalne mržnje kojom je tokom svoje diskusije bio izložen odbornik Nebojša Bakarec, kaže šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković

- Pored dobacivanja koje je konstantno dolazilo iz redova opozicije, kap koja je prelila čašu su bila dobacivanja iz kojih se implicira i dovodi u pitanje poreklo odbornika Nebojše Bakareca i povezuje se sa nacistima.

Ako se uzme u obzir, da je Nebojša Bakarec nedavno bio uvršten na spisak poznatih Jevreja u Srbiji, od strane neonacističke organizacije “Stormfront”, utoliko su besmislenije ove uvrede koje su došle iz redova opozicije.

Ovakva vrsta diskriminacije apsolutno je nedopustiva i zaslužuje najoštriju moguću osudu. Beograd je metropola, grad različitosti i grad koji širom raširenih ruku prihvata ljude svih nacija i verodipovesti i apsolutno je ovakvo ponašanje nedopustivo na svakom mestu, a pogotovo u  Skupštini grada Beograda. Ono što je dodatno poražavajuće što se niko čak nije ni izvinio. 

Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na bilo kakav vid diskriminacije, ali i ovo je jasan pokazatelj koliko daleko u svojoj mržnji mogu da idu oni koji sebe predstavljaju kao velike demokrate, a dolaze iz reda opozicije.

U svoje lično i u ime odborničke grupe SNS najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje i nadam se da se nikada i nigde više neće ponoviti - kaže Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mapetovski pacov Gonzo

pre 1 godinu

Šta? Partijski beskičmenjak Bakarec se stidi svog podrijetla? http://www.vojska.net/hrv/oruzane-snage/hrvatska/brigada/106/ https://vumddrh.hr/blog/u-utorak-28-lipnja-pripadnici-legendarne-106-brigade-okupljaju-se-kod-zida-na-trpimirovoj-uz-legendarni-grafit-osijek-nepokoreni-grad/

mapetovski pacov Gonzo

pre 1 godinu

Evo šta Osiječani kažu za Nebojšu Bakareca i njegovog dedu: http://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=479380 https://hr.m.wikipedia.org/wiki/369._poja%C4%8Dana_pje%C5%A1a%C4%8Dka_pukovnija

NEVENA ĐURIĆ: Brutalne laži opozicije o uvredama
Politika

NEVENA ĐURIĆ: Brutalne laži opozicije o uvredama

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nevena Đurić odbacila je danas optužbe predstavnica opozicije koje su zbog, kako su one protumačile, seksističkih uvreda zatražile da se poslaniku SNS Daliboru Šćekiću oduzme poslanički mandat, a potpredsednica Narodne skupštine Sandra Božić razreši funkcije.

09.11.2022

20:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija