• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2022

00:07

SKANDAL! DEMOKRATSKA STRANKA VRAĆA NASILJE U POLITIKU! Pogledajte kako Lutovac i Dragana Rakić prete poslanicima SNS (VIDEO)

printscreen

Politika

SKANDAL! DEMOKRATSKA STRANKA VRAĆA NASILJE U POLITIKU! Pogledajte kako Lutovac i Dragana Rakić prete poslanicima SNS (VIDEO)

Podeli vest

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe naprednjaka, objavio je večeras video snimak na kome se jasno vidi da poslanici opozicije upućuju pretnje poslanicima Srpske napredne stranke

Kako se može čuti na snimku, Dragan Lutovac preti fizičkim nasiljem Milenku Jovanovu, dok Dragana Rakić upozorava i preti kako će poslanike SNS juriti po ulicama. 

Demokratska stranka je očigledno rešila da vrati nasilje u politiku, baš onako kako je bilo u vreme dok su oni bili na vlasti.

- Na izlazu iz Skupštine Dragana Rakić pretila poslanicima Srpske napredne stranke. „Jurićemo vas po ulicama. Nije stilska figura u pitanju“. Smušeni Lutovac malo psovao i pretio da će da mi zavali šamarčinu, ali smešan kakav jeste brzo se povukao. Ovakve ludake Skupština još nije videla - poručio je Jovanov.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

Koga će ona da juri nema snage ni da živi možda oce da juri da ponudi da popu……nek zamoli svi će stati da se ne zamara.a ovaj lutovac smesan on priča nekom samar a jedva stoji na košarci nije smeo napolje jer će ga oduvati vjetar.

Lobotomirani

pre 1 godinu

Kad jedan dan pocnemo da vas jurimo sve po ulici iz svih stranaka lopine odvratne.

robija bajo moj

pre 1 godinu

Hapsiće vas kao i svaku drugu mafiju. Uhapsiće i vašeg pajtosa, Rošavog gabora... Pitam se, hoće li Danilo Vučić pobeći iz Srbije kao Marko Milošević?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija