• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

10.12.2022

20:54

Davor Marković iz Zubinog Potoka: Specijalci ROSU više od sat maltretirali mene i sina, izuli nas i držali u kanalu, pucali iz oklopnih vozila

Kosovo online

Politika

Davor Marković iz Zubinog Potoka: Specijalci ROSU više od sat maltretirali mene i sina, izuli nas i držali u kanalu, pucali iz oklopnih vozila

Podeli vest

Specijalci ROSU večeras su na putu Lučka Reka-Gazivode kod mesta Ribnjak zaustavili i više od sat vremena brutalno maltretirali Davora Markovića i njegovog sina Andriju iz Zubinog Potoka. Davoru i njegovom dvadesetdvogodišnjem sinu, koji je zadobio povredu glave, zbog pretrpljenog šoka i povreda u ambulanti u Zubinom Potoku ukazana je prva pomoć.

Markovići su reporteru Kosovo onlajn detaljno ispričali detalje drame koju su preživeli.

"Vraćali smo se iz sela, kad smo u mraku videli ROSU policajce koji su nas zaustavili i odmah izbacili iz auta. Bez ikakvog razloga su nas bacili na asfalt i Andrija je glavom udario. Onda su nas ubacili u kanal pored puta koji je pun blata i vode. Tu su nas držali više od sata", priča Davor Marković za Kosovo onlajn.

Po njegovim rečima, dok su ležali u kanalu iz oklopnih vozila ROSU specijalaca čula se duga pucnjava ka okolnim brdima.

"Pucali su ka selima gore. Nas su držali u onom blatu, izuli nam čizme i čarape. Udarali su nas po nogama. U šoku sam. Imam pritisak veliki. Sin mi je povređen, žena kad je čula šta se desilo dobila je pritisak 200" - govori nam u dahu Davor.

Marković kaže da su specijalci imali neke spiskove u rukama.

"Imali su spiskove i pitali nas za neke ljude da li ih znamo. Traže Srbe po spiskovima. Pitali su nas za čoveka sa imenom Zoran Marković. Rekao sam da ga ne znam. Posle sat i više su nas pustili da idemo. U potpunom sam šoku. Nije mi nikako dobro. Ne znam šta je ovo", rekao je Davor Marković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 1 godinu

Dobro je??? Nisu ih bacili u kavez s lavovima,kao što su radili srbima u Sarajevu! ?????

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija