• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2022

15:48

Fon Kramon pozdravlja odluku suda o kućnom pritvoru za Dejana Pantića

Beta

Politika

Fon Kramon pozdravlja odluku suda o kućnom pritvoru za Dejana Pantića

Podeli vest

Izvestilac Evropskog parlamenta za takozvano Kosovo Viola fon Kramon pozdravila je danas odluku suda u Prištini da se bivši pripadnik kosovske policije Dejan Pantić prebaci u kućni pritvor

 

Ona je u objavi na Tviteru napisala da bi ova odluka trebalo da dovede do "momentalnog uklanjanja barikada na severu Kosova" i potpune deeskalacije.

- Toplo pozdravljam odluku suda da se pripadnik kosovske policije Dejan Pantić prebaci u kućni pritvor. Ovo bi trebalo da dovede do momentalnog uklanjanja barikada na severu Kosova i potpune deeskalacije. Puna podrška za Euleks i Kfor u procesu nadgledanja - napisala je fon Kramon.

Rešenjem Osnovnog suda u Prištini na predlog Specijalnog tužilaštva, Pantiću je promenjen zatvorski pritvor u kućni. Pantić je uhapšen 10. decembra, a dva dana kasnije mu je određen jednomesečni pritvor. Priština ga sumnjiči da je učestvovao u napadu na prostorije Centralne izborne komisije (CIK) na severu Kosovske Mitrovice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VUČIĆ SE IZBORIO ZA DEJANA PANTIĆA I NIKOLU NEDELJKOVIĆA, A DOSOVSKI REŽIM ZA KURTIJA I BRAĆU MAZREKU!
Politika

VUČIĆ SE IZBORIO ZA DEJANA PANTIĆA I NIKOLU NEDELJKOVIĆA, A DOSOVSKI REŽIM ZA KURTIJA I BRAĆU MAZREKU!

Nepravedno uhapšeni, bivši policajac Dejan Pantić i mladić Nikola Nedeljković konačno su pušteni iz prištinskih kazamata, pre svih, a to ne kriju ni njihove porodice, zahvaljujući zalaganju i naporima predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Istini za volju, bilo je i njegovih predhodnika koji su, dok su bili na vlasti, na slobodu puštali one koji danas hapse Srbe na Kosovu i Metohiji

28.12.2022

14:34

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija