• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2023

14:54

SAD JE SVE JASNO! Zorana piše kolumne za Šolakove hejterske medije!?!

printscreen

Politika

SAD JE SVE JASNO! Zorana piše kolumne za Šolakove hejterske medije!?!

Podeli vest

Zorana Mihajlović, doskorašnja ministarka energetike i čega sve ne, ona koja se pre tri dana sa Žutom Oljom i Borkom bekerečila po Bečkoj filharmoniji (od ministarske plate to ne biva) našla je novi posao!

Na Šolakovom hejterskom portalu za, pretpostavljamo masan honorar, piše kolumne i pljuje Vučića! Onog Vučića bez koga nikada i nigde ne bi bila ministarka ničega! Onog Vučića koga je "podržavala" sve do onog jutra kada je saznala da, posle deset godina, neće više biti gospodža ministarka...

Foto: printscreen

Naglo je Zoka doživela "prelom u mozak", pa sada pljuje u činiju iz koje je i sama jela i ujeda ruku koja ju je hranila. Ili, biće, da ipak to nije tako? Biće da je gospođa ministarka sve vreme tajno radila za Šolaka, Đilasa i ostale domaće i strane tajkune i lopove. Biće da je mučena zaista poverovala u obećanja "čika Džona" iz Ambasade SAD da će baš ona biti "sledeći Vučić"!?!

I biće, konačno, da su danas, posle svega, mnogo jasnije i one havarije i oni kvarovi koji su prošle zime pralisali sistem EPS-a.

Biće, na kraju, da je u pravu naš glavni urednik: Svi su oni, ološi, na istom zadatku. Al, neće im proći! Ne da Srbija! Neće više nikad žuta banda vladati Srbijom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vesna

pre 1 godinu

Nadam se da je žutima zauvek odzvonilo jer ako se ikada na neki volšeban način domognu vlasti, mozemo da se pakujemo svi i put pod noge, sto dalje od proverenog zla!

Dragan Dubonjac

pre 1 godinu

eto meni se cini da se gospodja sveti zbbog gubitka Ministarske fotelje ! ali moram konstatovati da je sramotno za nekog ko zeli da vodi drzavu i svoj narod , da sad pljuje po onima sa kojima je saradjivala , malo je degutantno !

Rade

pre 1 godinu

Da se ja pitam, ja bih to po kratkom i hitnom postupku, uza zid. Fik i gotovo. Pa da vidim ko će biti sledeći izdajica. Ovako bez blama i srama, izdaju zemlju i dalje uživaju, i žive u njoj ! ! ! ! Dokle bre to i može li to tako. Ima li toga negde u svetu ? ? ?

miroljub

pre 1 godinu

Rekonstrukcijom doga]aja Z. smatra da se samo preko A. ambasade i opozicije može ponovo vratiti. Sada nam je još jasnije šta ambasadori spremaju. Uveili su je da se taj potez isplati.

ratko

pre 1 godinu

samo idiot nije znao da je ona klosarsko dno profuknjaca americka ,e moj Vucicu ti ni ne znas ko sedi pored tebe ,da imas obavestajnu sluzbu kako treba sve bi to znao

sinisa

pre 1 godinu

Eto uljeza koji je bio u bivsoj vladi,petokolonas i placenik...

Pera pisar administrativno ode

pre 1 godinu

Ja sam prvi javio da je gospodnja Ministarka....

master

pre 1 godinu

*icko jedna silikonska, sada ti srbija nije vazna, dovoljno si se na fatirala, sada pljujes srbiju, takve treba proterati dozivotno, ali pre toga pregledati imovinsko stanje, izgleda da je nju mama rodila da dozivotno bude ministarka.

Milan

pre 1 godinu

То ти је оно, рани куче да те уједе.

sombor

pre 1 godinu

Pa staste vi ocekivali o Zorane treba je malo preslusati kolko ja pokrala ne sam staje radila predsedniko o glavi osetio je to Vucic samo je trebo ranije da je skine sa te funkcije

Baki

pre 1 godinu

Smrduša do juče je naše pare nemilice trošila za svoju garderobu , šminku , za razno razne estetske operacije , frizuru i ko zna za čega sve !!! Za 10 g. potrošila je na stotine hiljada evra !!! Treba neko u vladi da pokrene istragu o svim njenim troškovima i stečenoj imovini !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija