• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2023

08:04

JEZIVA KAMPANJA ŠOLAKOVIH MEDIJA! Srbiju predstavljaju kao avet koje se treba plašiti! (FOTO)

printscreen

Politika

JEZIVA KAMPANJA ŠOLAKOVIH MEDIJA! Srbiju predstavljaju kao avet koje se treba plašiti! (FOTO)

Podeli vest

Mediji Dragana Šolaka nastavljaju brutalnu kampanju protiv Srbije, a podršku traže od svih koji žele zlo našoj zemlji

Šolakova televizija N1 u regionu svaki dan širi mržnju prema Srbiji, prikazujući našu zemlju kao avet koje se treba plašiti i koja je dobra samo ako je slaba, kad već ne može da je nema!

Na bošnjačkoj N1 puštena je poznata mrziteljka svega srpskog, Sonja Biserko, koja je uložila maksimalan napor na etiketiranju Srbije kao neprijatelja svima u regionu.

Biserko je tvrdila da "Srbija još radi na projektu koji nije završila tokom rata." Kako je rekla, Srbija sada to radi drugim sredstvima.

Foto: printscreen

Ovim je još jednom pokušala da raseje seme mržnje prema našoj zemlji u regionu, za šta ima punu podršku Šolaka i njegovih medija, koji joj u tome svesrdno pomažu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadja

pre 1 godinu

Koji crni solak? I koja baba noga? Daj sprecite takva emitovanja.O takvih mi se povraca.Takvima treba samo usrana motka i po njima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija