• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2023

11:48

IMA LI VEĆEG POLITIČKOG ĐUBRETA OD OVOG ĐILASA?! Đilasovci napali najvećeg srpskog prijatelja u EU!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

IMA LI VEĆEG POLITIČKOG ĐUBRETA OD OVOG ĐILASA?! Đilasovci napali najvećeg srpskog prijatelja u EU!

Podeli vest

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da snažno podržava inicijativu Evropskog parlamenta da se pokrene istraga protiv evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija

Đilas navodi da ovakav odnos pojedinih evropskih zvaničnika je doveo do razočaranja dela građana koji su se godinama zalagali za članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

Zaboravili su Đilasovci da je upravo Varheljij jedini prijatelj Srbije u EU. Da se čovek godinama u Briselu, koliko toliko, bori za Srbiju i za što bolju poziciju za našu zemlju.

Izgleda da su mu vrane popile mozak, pa sada želi da najvećeg prijatelja Srbije ponizi i pridruži se neosnovanim optužbama.

Foto: printscreen

Postavlja se pitanje, ako neko Dragana Đilasa bez osnova optuži za nešto, da li bi tom logikom đilasovci išli i protiv njega ili je ovo samo deo političke igre da se Srbija destabilizuje i da joj se značajno zakomplikuje put ka EU? 

Od Đilasa i njegovih saboraca nas više ništa ne sme iznenaditi.

- Stranka slobode i pravde je godinama na to upozoravala, bila čak i kritikovana zbog toga što je javno ukazivala i opominjala Evropsku uniju da ne okreće glavu od urušavanja osnovnih načela EU, vrednosti i principa, naročito vladavine prava i pravne države, slobode medija i slobodnih i demokratskih izbora. Na žalost, trebalo je da prođu godine i izgubi se dragoceno vreme da bi se pokazalo da smo bili u pravu, da Srbija zbog toga ne samo da stagnira, već ide i u suprotnom pravcu od pravca evrointegracija, za šta najveću cenu plaćaju njeni građani - navodi se u saopštenju SSP, a objavljeno je u tajkunskom mediju N1.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robijaće SNS mafija i Rošavi

pre 1 godinu

Napredna mafija je isto hvalila i onog Kurca,koji je posle „pao" zbog korupcije. Vučićev kartel nalazi samo neke korumpirane.

Vlada

pre 1 godinu

Najvece govno i izdajnik ove zemlje je smrdljivko Dragan J Vucicevic ,pusac kurca dokazani A ko ovo procita jebem mu decu

Dusan

pre 1 godinu

Dobro jutro! Pa zar ste Vi to sad otkrili o kome je rec? Steta sto Djindjic nije poziveo, iace bi i danas bio u prugastom odelu.

Dragi

pre 1 godinu

To političko đubre je vratio u život, odnosno na političku scenu Srbije lično Aleksandar Vučić. On je smanjio izborni cenzus sa 5 na 3 posto. Ako Vučiću odgovara ovakav Đilas, zašto ga onda nazivate političko đubre? On će da vas tuži i vi ćete izgubiti na Sudu.

ratko

pre 1 godinu

to je sav sljam kao i oni nacisti u evropi ,to je ista banda smrdljiva petokolonaska

Ljuba

pre 1 godinu

Tog skota i lopova, majka bolje da je pobacila nego što je tu nakazu donela na svet.

Rade R

pre 1 godinu

Pa jel ovaj govnar Đilas živ! Mislim i fizički! Znam da je odavno politički mrtav! Dobro, dobro, neka je on živ i zdrav, samo mu je pametnije da smrdi i ćuti, nego da laje, mutavko! Tipičan đilkoš! Jedva izgovori rečenicu bez neke psovke! Džukac običan!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija