• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2023

18:38

KURTIJEVA POLICIJA NASTAVLJA DA MALTRETIRA SRBE! Zabranjuje ulazak vozilima sa KM tablicama na Jarinju

Politika

KURTIJEVA POLICIJA NASTAVLJA DA MALTRETIRA SRBE! Zabranjuje ulazak vozilima sa KM tablicama na Jarinju

Podeli vest

Tzv. kosovska policija je na administrativnom prelazu Jarinje nastavila da zabranjuje ulazak vozilima sa KM registarskim tablicama, javlja reporter Tanjuga koji je na terenu

Tzv. kosovska policija je danas pre podne čak na ulazu u severni deo Kosovske Mitrovice branila ulaz vozilima sa KM tablicama.

Na ulazu na KiM iz pravca Raške stvorene su velike kolone, čemu je verovatno doprineo i odron na putu, pa je otvorena samo jedna traka ka Kosovu i Metohiji.

Kurijeva policija je pre dva dana počela da zabranjuje ulazak na KiM vozilima sa KM tablicama, ako im je registracija produžena nakon sporazuma Beograda i Prištine o registarskim oznakama dogovorenim 23. novembra u Briselu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan lala

pre 1 godinu

Nije mi jasno da vlast u Srbiji nije shvatila da zapad namerno nagovara Kurtija da stalno provocira da bi Srbija vec jednom vojno intrevenisala i resila pitanje severa KiM, oterala albanske okupatore iz Srpskih opstina .

Milan

pre 1 godinu

Pa predsednik je dobio garancije, zar ne. Kako sad ove vesti?

Vejo

pre 1 godinu

To im je poklon od Vučića.Sutra će da um kaže da smo pobedili,samo oni neće da shvate i mrze Srbiju?

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

KURTIJEVA POLICIJA NASTAVLJA DA MALTRETIRA SRBE! To je zato što na Kosovu* odnedavno više nema Vučićeve policije.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija