• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2023

12:44

Uticajni ruski portal: Predsednik Vučić je istinski patriota svog naroda i svoje zemlje!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Uticajni ruski portal: Predsednik Vučić je istinski patriota svog naroda i svoje zemlje!

Podeli vest

Na uticajnom ruskom portalu topwar.ru osvanuo je tekst koji Aleksandra Vučića opisuje kao "dežurnog izdajnika interesa Rusije" zbog nepriznavanje Krima, ali se ističe i da je predsednik Srbije istinski patriota svog naroda i svoje zemlje

Na ovom portalu topwar.ru osvanuo je članak sa naslovom: "Bezumno krivimo prijatelje i pomažemo njihovim neprijateljima", u kojem, kako navode, mesto "dežurnog izdajnika interesa Rusije" privremeno je zauzeo predsednik Vučić zbog nepriznavanja nezavisnosti Krima. 

- Zašto? Da, jednostavno zato što je srpski predsednik još jednom ponovio ono o čemu priča od 2014. godine. Srbija ne priznaje Krim i Donbas kao ruske i smatra da ove teritorije pripadaju Ukrajini. A naše džingoiste nije briga što je Srbija sada okružena NATO državama. Nema veze što je deo Srba danas zapravo talac kosovskih Albanaca. Nije ni važno što ova mala država nema ni jednog pravog saveznika! Mala nacija koju predvodi predsednik protiv cele Evrope i Sjedinjenih Država - napisao je autor ovog teksta.

Očigledno da se Rusija sada poziva na "kosovski presedan", pa tako svesno ili ne pravi veliki problem Srbiji.

Sa ovakvim njihovim stavom, upoređujući Krim i Kosovo, Rusi zapravo priznaju Kosovo kao posebnu državu, a to tvrdi i sam autor teksta.

- Štaviše, u pregovorima sa predstavnicima Zapada koristimo "kosovski presedan". Čini se da ne shvatamo da na ovaj način, upoređujući Krim i Kosovo, zapravo priznajemo Kosovo kao posebnu državu. Odobravamo njeno otcepljenje od Srbije. 

U tekstu se navodi i činjenica da, i pored ovakvog stava Moskve i praktično priznanja Kosova, srpski narod to razume i neće Vladimira Putina i Rusiju da proglasi izdajnicima.

Na kraju, ovaj utiacajni ruski portal je istakao da je Aleksandar Vučić istinski patriota svog naroda i svoje zemlje.

- Sećam se jedne fraze koju je jednom rekao Aleksandar Vučić. To dokazuje da je on zaista patriota svoje zemlje i svog naroda. Fraza koja je vredna pamćenja za sve nas, sa amandmanom na odgovarajući stav: "Jedno je moje mišljenje ili moji najmiliji, a drugo su stav i interesi države na čijem sam čelu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija