• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2023

16:21

VAŽNO NAM JE DA SMO SASLUŠALI NAŠE HEROJE I DA ĆEMO IM POMOĆI! Predstavnice Kancelarije za KiM obišle u Štrpcu Stefana i Miloša Stojanovića (FOTO)

Kancelarija za KiM

Politika

VAŽNO NAM JE DA SMO SASLUŠALI NAŠE HEROJE I DA ĆEMO IM POMOĆI! Predstavnice Kancelarije za KiM obišle u Štrpcu Stefana i Miloša Stojanovića (FOTO)

Podeli vest

Zamenica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušica Nikolić i pomoćnica direktora Milena Parlić, posetile su danas Štrpce i obišle Stefana i Miloša Stojanovića, koji su za Badnji dan upucani u Gotovuši kod Štrpca

One su sa povređenim mladićima i njihovim porodicama, zajedno sa Daliborom Jevtićem, razgovarale o pomoći Kancelarije za KiM i prenele im da će, u okviru svojih mogućnosti, Kancelarija rešiti one probleme koje su izneli kao najurgentnije, saopštila je Kancelarija za KiM. 

Porodica Stefana Stojanovića izrazila je potrebu da im Kancelarija pomogne u vidu građevinskog materijala za adaptaciju fasade kuće i neophodnu stolariju, dok je sa šestočlanom porodicom Miloša Stojanovića razgovarano o ekonomskoj pomoći.

- Važno nam je da smo saslušali potrebe naših heroja i da ćemo im kao Kancelarija pomoći. To je poruka koju danas prenosimo ovde u Štrpcu i u ime direktora Petra Petkovića i Vlade Srbije i da ćemo pomoći sve što je u našoj mogućnosti. Želim da u ime svih nas izrazim i veliko poštovanje za naše heroje, za njihovu hrabrost i snagu da prođu kroz šta su prošli. Kancelarija će naći način da pomogne i njima i našim Štrpčanima i ovo je poruka i potvrda da samo zajedničkim snagama možemo da rešavamo sve - istakla je Dušica Nikolić, zamenica direktora Kancelarije za KiM. 

Foto: Kancelarija za KiM

U nastavku posete, Nikolićeva i Parlićeva obišle su i porodice Sibinović i Stojanović, kojima je usled kvara na elektroinstalacijama izgorela kuća i već im je stigla pomoć za sanaciju krova, uz ostalu pomoć koja treba da stigne.

Prethodno, Parlićeva i Nikolićeva podelile su mališanima u Predškolskoj ustanovi "Šarsko lane" svetosavske paketiće i prigodne poklone i družile se s našim najmlađima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija