• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.01.2023

20:29

BILČIK I NEMEC O SANKCIJAMA RUSIJI I NEPOVERENJU GRAĐANA SRBIJE U EU... Vučić im odgovorio! (FOTO)

Tanjug

Politika

BILČIK I NEMEC O SANKCIJAMA RUSIJI I NEPOVERENJU GRAĐANA SRBIJE U EU... Vučić im odgovorio! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika i člana Delegacije parlamentarnog Odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU - Srbije Matjaža Nemeca, sa kojima je razgovarao o evropskim integracijama naše zemlje, Nacrtu izveštaja Evropskog parlamenta o Srbiji, Međustranačkom dijalogu i aktuelnoj situaciji.

Evropski parlamentarci su razgovarali o nivou usklađenosti Srbije sa zajedničkom spoljnom i bezbednosnom politikom EU, posebno zbog neusklađivanja sa restriktivnim merama EU prema Ruskoj Federaciji. 


Takođe su izrazili zabrinutost zbog opadajuće javne podrške članstvu Srbije u EU i investicija Rusije i Kine u Srbiji, ali i izneli kritiku zbog stagnacije u oblasti slobode izražavanja. 


Vučić je pažljivo saslušao Bilčika i Nemeca i odgovorio na njihove tvrdnje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anja

pre 1 godinu

Predsednik najbolje zna hoce lo uvoditi sankcije Rusiji, ne znam zasto drugi vode toliku brigu o tome

milica

pre 1 godinu

Očekujemo da će saradnja između Vučića i evropskog parlamenta učiniti Srbiju još jednim uspešnim članom Evropske unije.

lana

pre 1 godinu

Ovo je pozitivan potez koji može doprineti da Srbija mnogo ranije uđe u Evropsku Uniju.

Sandra

pre 1 godinu

Sadržajan razgovor Bilčika, Nemeca i Vučića u kome su izvestioci EP dobili jasan odgovor od predsednika Srbije o svemu što se dešava u našoj zemlji, a najviše o dešavanjima na KiM i Kurtijevom teroru nad srpskim narodom.

Analjim

pre 1 godinu

Vucic je spreman za savete. Ottvoren za saradnju, ali ne da na Srbiju i sebe i stoji cvrsto iza svojih stavova

Vojka

pre 1 godinu

Njihove zabrinutosti sto nismo nastetili sebi samima su svima iritirajuce i dovode do jos veceg gubitka poverenja u Evropu

Ana

pre 1 godinu

Srbija je sve ucinila na putu za Članstvo za EU i uvek se postavljaju novi i novi uslovi.

Raka

pre 1 godinu

Šta mi da radimo u EU Da sprovodimo šta ćata kaže.

Darko

pre 1 godinu

Zamerke Srbiji na prijateljskom odnosu sa Rusijom i Kinom nisu primerene jer se Srbija istog nikada neće odreći.

Isidora

pre 1 godinu

Vučić je neko ko ne da na svoju zemlju i svoj narod. Tako će biti i ovaj put

Ratko

pre 1 godinu

teraj ta govna napolje ,dosta njihovog soljenja pameti u nacisticku eu ne pada nam na pamet da ulazimo ,njima ustase kolo vode ,marsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss od Srbije

Ja

pre 1 godinu

Odgovorice oni nama sankcijama i vizama a mi cemo ostati ruska gubernija, najsiromasnija.

Ana

pre 1 godinu

Srbi su na svojoj kozi osetili sta su sankcije mnogo davno...

Jelena

pre 1 godinu

И поред свих потешкоћа са којима се Србија сусреће, наша земља је одлучна да жели да следи пут евроинтенграција.

Sasa

pre 1 godinu

Ne moraju oni da brinu toliko za nas, znamo mi i bez njih sta nam je najpametnije. A znamo i da su Rusi nasa pravoslavna braca, to zapadnjake mnogo zulja.

Sanja

pre 1 godinu

Građani Srbije bi više verovali toj EU, kada nas ista ne bi ucenjivala da se odreknemo svoje svetinje, KiM.

Dragi

pre 1 godinu

Au, al' im je odgovorio...tresu im se gaće. Pustite gluposti...zašto ne objavite pismo pukovnika Najdana Vojinovića, upućeno predsedniku Srbije?

Sima

pre 1 godinu

Srbija je u potpunosti posvećena postizanju napretka i prosperiteta za svoje građane kroz pristupanje EU.

Ivan

pre 1 godinu

Želimo da doprinesemo evropskom društvu i da budemo deo Evropske unije.

Jovan

pre 1 godinu

Verujemo da će članstvo u EU Srbiji omogućiti da postigne napredak i da se razvije u modernu i uspešnu zemlju

dja

pre 1 godinu

Sto se tice opadanja zainteresovanosti kod naroda za EU je doprinela sama EU. Prvo otcepili deo teritorije Srbije i dali je teroristima. Drugo sta god da se dogori na Balkanu EU prvo optuzi da je Srbija kriva. Trece doveli ste nam trend pedercina, pedofila i ovih drugih spodoba koje treba da se lece, a ne da paradiraju i time urusavaju porodicne vrednosti. Cetvrto kazite sta cete jos od teritorije Srbije da otmete posto sigorno hocete posle KIM. Peto narod zna da Srbija nikad nece uci u EU ako smo spori na shvatanju nismo glupi, jer sve da ispunimo prvo ce ustase da nam udare rampu. Zato opada i zbog jos mnogo stvari.

Milisav

pre 1 godinu

SMRT EVROPSKIM TERORISTIMA !!!! ZIVELA SRBIJA! ZIVELA SRPSKA!

Markoni

pre 1 godinu

Srbija vodi odgovornu politiku i svakako zeli da ide ka EU ,ali sto se tice uvodjenja sankcija Rusiji necemo dozvoliti da nam drugi namecu svoje odluke. Mi smo slobodna zemlja i donosimo odluke koje su iskljucivo u skladu sa nasim interesima.

mladen94sd

pre 1 godinu

Srbija i Rusija su bratski narod i nikada im nećemo okrenuti leđa!

Marko

pre 1 godinu

Koliko puta ovim retardima medjunarodne zajendice treba reci, necemo uvoditi sankcije Rusiji?!

Natasa

pre 1 godinu

Nasa zenlja je u teskoj situaciji, na raskrscu puteva. Predsedniku Vucicu nimalo nije lako, ali konstruktivnim dijalozima uspeva da vodi mirnu drzavotvornu politiku.

Vessko

pre 1 godinu

Jasno i glasno je jos jednom predsednik vucic odgovorio, sankcije Rusiji necemo uvoditi i ostajemo neutralni po pitanju ratnih sukoba na tlu Ukrajine!

Mika

pre 1 godinu

EU krsi sankcije u nekim oblastima a od nas trazi da ih uvedemo Rusiji?! Oni koji su mnogo veci, mnogo jaci, znaci mogu da rade sta hoce, a mi ne!

Maja

pre 1 godinu

Normalno je da opada poverenje u EU, ljudi su siti njihovih laži i podrške koje pruzaju Kurtiju.

Tijana

pre 1 godinu

Matjaž i Bilčik su to da pomognu i sto bolje sagledaju siguaciju.

Aleksandar

pre 1 godinu

Šta imaju oni da budu zabrinuti zbog investicija Rusije i Kine u Srbiju? Šta oni više hoće od nas? Nemaju prava da gospodare Srbijom.

Ivana

pre 1 godinu

Oni godinama tvrde pazar da ćemo kao ući u EU, ali bi da nas prvo iscede kao krpu za potiranje. Nije Vučić mala beba. Zna on odlično kako sa sa njima izlazi na kraj.

Ika

pre 1 godinu

Koja je to igranka sa predstavnicima EU! Malo po malo, oni bi da u potpunosti komanduju Srbijom, a nisu svesni da ako išta Vučić mrzi, to je da mu neko suflira kako treba da vodi svoju zemlju.

Anastasija

pre 1 godinu

Baš su mi se smučili svi predstavnici EU. A Vučić sve njih sasluša, ma važi, nešto mislim, a nikad neće uraditi kako oni zapovedaju i kako su zamislili.

Teodora

pre 1 godinu

Ne, pa mi treba da se odreknemo svojih istorijskih prijatelja, a da njih volimo, one koji su nam rušili kuće i poubijali komšije, rođake, najmilije. Oni nisu normalni. Bombardovanje se ne zaboravlja.

Ana

pre 1 godinu

E kad su izneli kritiku zbog slobode izražavanja, tad je Vučić trebao da im pusti snimke i sve ostale objave, pa da im pokaže kako se porodica predsednika države maltretira i ponižava svakodnevno i vređanje i svašta nešto, pa da ih priupita , dal ovo kod njih može?

Vladimir

pre 1 godinu

Oni što su se žalili na slobodu izražavanja ovim predstavnicima EU, ovi iz opozicije, imaju, naprotiv svu slobodu izražavanja i itekako je koriste.

Sava

pre 1 godinu

Ovo je igranka bez prestanka. EU ako hoće Srbiju, do sada bi je primila pod svoje okrilje, da su hteli. Ovako, Srbi su ih toliko izgustirali, da više ni ne obraćaju pažnju na EU.

Vlada

pre 1 godinu

To što nama EU stalno preti, fora, nećete ući u EU ako ne ispunite ovo, ili ono, a šta ako nećemo u EU? Šta ćete onda?! Nije njima u interesu da nama bilo šta sankcionišu, jer su dobro i u ekonomiji i u privredi i u drugim oblastima investirali i imaju i oni velike koristi, da se razumemo.

Anči

pre 1 godinu

Kako ih nije sramota da dolaze u zemlje, tek tako, širom sveta i da naređuju, da kritikuju i tobož izražavaju zabrinutost?!

Eva

pre 1 godinu

Mi idemo prema EU, ali cesto nas saplicu na tom putu.

Tara

pre 1 godinu

Srbija je mnogo puta dokazala, a i dalje dokazuje da zeli da udje u EU, ali nesto se taj put produzio, stalno su neki novi zahtevi i uslovi, kao da sama EU sabotira ulazak Srbije

Dare

pre 1 godinu

Srbija zeli da postane clanica EU i sve radi u tom pravcu ali ocigledno da EU ne zeli da otvori svoju uniju za prijem novih clanova

Zoki

pre 1 godinu

Ucenuju nas da priznamo laznu drzavu pa ce nas odmah primiti, to je ocigledno.

Voja

pre 1 godinu

Evropski parlamentarci su razgovarali o neuskladjivanju Srbije sa restriktivnim merama EU prema Ruskoj Federaciji

Mane

pre 1 godinu

Dok je Vucic na celu Srbije mi necemo uvesti sankcije Rusiji jer prijatelj prijatelju ne uvodi sankcije. Mi imamo svoje principe kojih se pridrzavamo i od njih necemo odstupiti

Rade R

pre 1 godinu

Kakva EU!? Fašistička! Mi ni slučajno ne trebamo da se ponašamo kako oni zahtevaju od nas! Da uvedemo sankcije Rusiji!? Da se prepustimo fašistima na milost i nemilost!? Oni pokušavaju da nam otmu Kosovo i Metohiju a mi da mirno sedimo! Pa nismo valjda toliko poludeli!!! Neka gledaju sebe, a ne da nama sole pamet! Nemci pogotovo ne treba da zucnu! Zar nam je malo njihovog zla! Živela slobodna i nezavisna država Srbija!

Patriota

pre 1 godinu

Put Srbije ka EU nikada nije bio sporan, kao i otvaranje novih poglavlja, ali EU mora da ima u vidu, da Srbija neće pustiti niz vodu KIM.

Ona

pre 1 godinu

Srbija veruje Vučiću jedini ispravan nacin vodjenja sigurne politike je Vuciceva politika i po pitanju EU i po pitanju KIM.

Ana

pre 1 godinu

Naravno da im je Vučić odgovorio! Nikada nije bežao od dijaloga ali nilada i nije saginjo glavu pred napadima

Jovan

pre 1 godinu

Nastavljaju se pritisci na Srbiju po pitanju Rusije. Predsednik je uvek drzao do svojih stavova

Kole

pre 1 godinu

Srbija je deo Evrope ali zbog svojih stavova stalno trpi ucene vezano za clanstvo u EU.

Zora

pre 1 godinu

Zbog stalnih pritisaka raste nepoverenje gradjana. Predsednik o svemu iskreno razgovara

Dule

pre 1 godinu

Ulaganja Rusije i Kine ne odgovaraju zapadnim silama ali odgovaraju narodu Srbije

Trta

pre 1 godinu

EU nije normalna organizacija, zar posle toliko poteza protiv Srbije treba da ih neko voli u Srbiji!?

Uki

pre 1 godinu

Gradjani vide da EU izlazi stalno sa nekim ultimatumom i zato gradjani gube poverenje.

Hone

pre 1 godinu

Njih dvojica možda ne misle lično ono što moraju reći javno, eto takva ti je hegemonistička organizacija EU.

Milanko V

pre 1 godinu

Ova gospoda mora da zna da Srbija ceni svoje iskrene prijatelje, a prijateljima se ne uvode sankcije.

Drina

pre 1 godinu

Bilček treba da zna da građani Srbije nisu protiv EU. Oni su samo protiv jednog uslova koji se traži da Srbija ispuni, kako bi ušla u EU, a to je da se odrekne dela svoje teritorije. Na to Srbija neće nikada pristati.

Savo V

pre 1 godinu

Što se tiče bezbednosti na ovim prostorima, gospodin Bilčik odlično zna da Srbija vodi politiku mira i bezbednosti i od te politike neće odustati.

Branko N

pre 1 godinu

Gospodin Bilčik bi trebao da zna, da kada bi Srbija uvela sankcije Rusiji, to bi praktično značilo da ona sama sebi uvodi sankcije. To Srbija neće sebi dozvoliti.

Cvetic

pre 1 godinu

Vucic najbolje zna sta je najbolje za nasu drzavu i nas narod.

Era

pre 1 godinu

Vucic uvek radi sve sto je najbolje za nas, nema mesta za ne poverenje.

Balon

pre 1 godinu

Podrska Vucicu koji se bori za svoj narod, u svim poljima.

Uli

pre 1 godinu

Nema potrebe da gradjani osecaju nepoverenje. Predsednik Vucic uvek radi sve sto je najbolje za nasu drzavu

Glasinac

pre 1 godinu

Kada je u pitanju slobodno izražavanje u Srbiji, gospoda treba da zna da baš u Srbiji svako se slobodno izražava bez ikakvih posledica. Svakodnevno naši opozicioni mediji lansiraju svakojakve stvari koje nemaju baš nikakve veze sa istinom i nemaju zbog toga posledice, osim što sve više građana ne želi da sluša te gluposti.

Rajko Ć

pre 1 godinu

Kada su u pitanju međustranački razgovori u Srbiji, aktuelna vlas u Srbiji je uvek spremna da razgovara sa opozicionim strankama, ali oni to uporno odbjjaju. Našu opoziciju samo interesuje da se nekako dočepa vlasti, sve ostalo im je u drugom planu.

Milanko V

pre 1 godinu

Gospodine Bilčik, Srbiji su od izuizetne važnosti evrointegracije, ali to ne znači da treba da kvari odnose sa Rusijom i Kinom.

Drina

pre 1 godinu

Najviše stranih investicija je u Srbiju stiglo upravo sa Zapata i to je najbolji dokaz koliko su nama važne evrointegracije.

Željko

pre 1 godinu

U razgovorima sa zvaničnicima EU predsednik Vučić na najbolji mogući način zastupa interese Srbije.

Savo V

pre 1 godinu

Srbji su važni i Zapad i Istok i upravo takvu politiku i vodi.

Saša

pre 1 godinu

Vuči u svakom trenutku zastupa interese Srbije, pa je tako radio i u razgovoru sa Bilčikom i Nemecom.

Lazar

pre 1 godinu

Dok je Vučić predsednik Srbije, naša država će voditi samostalnu politiku okrenutu svojim sopstvenim interesima.

Branko N

pre 1 godinu

Ako i dalje ostaje glavni uslov predaja Kosova za ulazak Srbije u EU, onda od EU nema ništa.

Milan

pre 1 godinu

Vučić je i ovaj put čvrsto zastupa interese Srbije i nije poklekao pred pritiscima Zapada.

Zoran

pre 1 godinu

Niti ćemo priznati Kosovo niti ćemo uvesti sankcije Rusiji. Srbija je pod Vučićevim vođstvom dovoljno jaka da se odupre stranim pritiscima.

Željko

pre 1 godinu

Nećemo podleći pritiscima i nećemo priznati Kosov niti uvesti Rusiji sankcije.

Mira

pre 1 godinu

Put Srbije jeste put evropskih integracija ali bi i oni trebali da se zapitaju zasto raste nepoverenje gradjana prema EU.

đml

pre 1 godinu

Podrška našem narodu na KiM! Nas i Rusa 300 miliona!

trnuokusvima

pre 1 godinu

Nikada nećemo okrenuti leđa Putinu i Rusiji!

laza

pre 1 godinu

Podrska EU vise i ne postoji, to u procentima nemojte da racunate, to su gluposti. EU i clanice nam kroz istoriju nikada nisu bile prijatelji pa tako ni sada. Neki su se tokom vremena malo priblizili nama ali i dalje sve treba drzati sa rezervom. “Na istoku se sunce radja sa zapada smrt dolazi”.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Uhvatili se sad za ove sankcije Rusiji pa navodno ne može Srbija zbog toga u EU. A šta li je bilo prethodnih godina kada je Srbija činila sve što se od nje tražilo i opet ne uđe u EU! Kakve izmišljotine!

Dok holidey

pre 1 godinu

Nas predsednik je odlican u dijalogu i pregovorima

Mitar

pre 1 godinu

Svakodnevni pritisci na Srbiju od strane zapada i velika borba Vučića za bolju Srbiju.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Izgubili smo poverenje u sve jer kad nam je najteže mi ostanemo sami nemamo nikakvu podršku niti pomoć.

Dejan

pre 1 godinu

Naravno da nemamo poverenje, jer oni gledaju samo svoje interese. Nasi ljudi na KiM ih ne zanimaju.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Predsednik koliko god da se bori za bezbednost svog naroda svi obećavaju dok se problem ne pojavi kad se problem pojavi mi ostanemo sami .

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Bezbednost jedinstvo mir i stabilnost su stvari koje predsednik zastupa i neodustaje od toga.

Dejan

pre 1 godinu

Sve sporazume EU je pogazila bez imalo stida. Kako da imamo poverenje?

Dejan

pre 1 godinu

Statut ZSO je definisan, i sada treba da ponovo pricamo o tome. ZSO ne moze biti nevladina organizacija.

Dejan

pre 1 godinu

Kako se menjala vlast u Pristini, jedno im je zajednicko niko nije hteo da formira ZSO, a EU je bila garant za formiranje ZSO. Zato nikada necemo da imamo poverenje u EU.

Dejan

pre 1 godinu

Srbija nikada nece priznati Kosovo, a dalji pregovori bez formiranja ZSO su besmisleni. Kako da se ima poverenje da ce se postovati novi dogovori, kada jos ni stari nisu ispostovani.

Dejan

pre 1 godinu

Srbija je mnogo postigla kada je u pitanju KiM, zato nam je sada vise nego ikada potrebno jedinsto.

Dejan

pre 1 godinu

EU gazi sve pred sobom stavljajuci svoje interese na prvo mesto, i ok ako je tako. Ali nemojte traziti onda da mi ne gledamo svoje interese. Srbija ce se izboriti za svoja prava i svoju zemlju.

Dejan

pre 1 godinu

Srbija je ispunila sve svoje obaveze, i zato treba da se hitno resi pitanje statusa. Ako je EU ozbiljna, ZSO ce biti formirana vrlo brzo.

Srdjan

pre 1 godinu

EU mora da ubrza put Srbije ka Uniji jer smo to zasluzili dosadasnjim reformama.

Pegica

pre 1 godinu

Poverenje srpski narod vidi i daje Vučiću. Kroz njega se iskazuje stav i mišljenje šta i kako. A to je narodu dovoljno.

Pahulja

pre 1 godinu

Za nepoverenje koje ne postoji kod naroda zaslužna je naša draga opozicija. Ali dobro polako sve će se promeniti.

Oto

pre 1 godinu

Не вероватно је лицемерје да сметају инвестиције Русије и Кине, а исте ови из ЕУ прихватају без проблема

Lena

pre 1 godinu

Delegacija iz Evrope ima puno poverenje u predsednika Vucica i njegovu politiku koja se krece ka putu evropske unije. A najbitnije je da mu narod veruje, za sve sto radi ima podrsku naroda.

Stole

pre 1 godinu

Штета је што смо географски у делу Европе па немамо алтернативу избора и морамо пристајати на ове не моралне критике

Stipan

pre 1 godinu

Надам се што ранијој пропасти овакве ЕУ јер ово није добро за никога ... Када се распадне биће повезивање више држава које се граниче у некакву унију

Marta

pre 1 godinu

Mi samo tražimo da se ispuni deo dogovora koji se tiče KiM, jer smo mi naše odradili, od toga valjda zavisi i poverenje u EU.

PeterM

pre 1 godinu

Човек више не зна шта би рекао на њихове предлоге ,цинизам и дебилизам кад тако морам да кажем , страшно ...

Milovan

pre 1 godinu

Наставак протисака , уцена и измишљања као неких стандарда који код њих не вреде ништа јер раде све како им се каже из центра моћи , а њихова демократија, влдавина права ... Је фарса и прича за малу децу

Nesa

pre 1 godinu

Sloboda izrazavanja u Srbiji je na viskom nivou,tako da izvestaji koji EU dobija nisu tacni.

Pera

pre 1 godinu

Srbija nece uvesti sankcije Rusiji jer nam to nije u cilju i interesu.

Posa

pre 1 godinu

EU trazi od nas da se usklacimo sa njihovim vrednostima,i time da se odreknemo nasih vrednosti.

Kole

pre 1 godinu

Natod Srbije je shvatio da nam u EU nece biti dobro,i zato opada interesovanje za ulazak u EU.

Sonja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ima jasnu viziju napretka Srbije i posvecen je tome u svim razgovorima sa medjunarodnim zvanicnicima koji prate napredak Srbije.

Nesa

pre 1 godinu

Srbija jako dobro ,na sta je dobro za nju,i tako ,,na ko joj je prijatelj u svetu.

Dejana

pre 1 godinu

Srbija je sigurna na svom evropskom putu pa shodno tome su i usmerene sve aktivnosti drzave na evrointegracijama i pridruzivanju Srbije EU

Dejan

pre 1 godinu

Vucic se bori da nasa drzava obezbedi svim gradjanima sigurnu buducnost

Marija

pre 1 godinu

I pored svih pritisaka, Vucic ostaje pri svojoj slobodnoj i slobodarskoj politici, srpskoj politici za dalje ostvarivanje srpskih drzavnih i nacionalnih interesa

Uros

pre 1 godinu

Nasa zemlja je jasna u zelji i nameri da postane deo porodice evropskih drzava

Dejan

pre 1 godinu

Srbija danas razgovara sa svima, i zeli dobar i konstruktivan dijalog. Ali ce ostati pri sopstvenim interesima i stavovima

Dejana

pre 1 godinu

Kroz reforme koje sprovodimo, moze se videti koliko se radi na evropskom putu

Dejana

pre 1 godinu

Neumorni Vucic vodi razgovore o evropskim integracijama Srbije sa predstavnicima evropskog parlamenta

Marija

pre 1 godinu

Ovaj sastanak ce dosta znaciti u utvrdjivanju nasih ciljeva i daljih koraka ka clanstvu u EU

Dejan

pre 1 godinu

Srbija je uvek spremna da u skladu sa svojim interesima razgovara o svim pitanjima, a koji utvrdjuju mir u regionu i sire

Dejan

pre 1 godinu

Srbija ostaje na putu evrointegracija, vazno je voditi otvoren razgovor sa izvestiocem EP i cuvati interese Srbije na tom putu

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija