• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

02.02.2023

14:40

Vučić u Skupštini: Cirkus poslanika opozicije naneo ogromnu štetu Srbiji!

printscreen

Politika

Vučić u Skupštini: Cirkus poslanika opozicije naneo ogromnu štetu Srbiji!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon incidenta u Skupštini Srbije na posebnoj sednici o KiM, da su opozicioni poslanici cirkusom koji su napravili u parlamentu naneli ogromnu štetu Srbiji

 

- Odbranićemo Kosovo i Srbiju od vas - poručio je Vučić poslanicima opozicije koji su prethodno ustali skandirajući "Predaja" i "Ostavka", "izdaja" i iz poslaničkih klupa sprečili Vučićev govor, nakon čega je došlo do koškanja sa poslanicima i obezbeđenjem.

Oni su prekinuli Vučića dok se obraćao predstavnicima Srba sa KiM i odgovarao na poziv lidera Dveri Boška Obradovića da skupština odbaci francusko-nemački predlog za KiM i na njegove optužbe Vučića i vlasti za navodnu izdaju. Vučić je kazao da su građani mogli da vide huligansko ponašanje i istakao da su ti koji se predstavljaju kao patriote i državni elementi u stvari uvek bili antidržavni elementi.

- Dali su 35 naših svetinja i sve smo ih obnovili, koje su srušili sa albanskim separatistima - poručio je Vučić i ocenio da bi ti poslanici, kada se neko ne slaže sa njima, odmah da tuku.

- Nisu se nadali tome da nećemo da priznamo Kosovo u UN, rekao sam da nećemo dati da Kosovo uđe u UN. Tome se oni jedino nadaju, da priznamo, jer ih jedino zanima. Mi smo pokazali da smo spremni da saslušamo, a oni da nisu spremni da saslušaju - naveo je Vučić.

Predsednik je dodao da "na sreću takve kukavice ne vode Srbiju". Vučić je rekao da je za njega Kosovo srce Srbije, dok je za poslanike opozicije poslovnik srce Srbije. On je rekao da je tolika vika i dreka zato što nisu u stanju da čuju odgovor.

- Lepo je vikati i udarati u vreću, a čim bi neko da im uzvrati i odgovori i smesti tamo gde im je mesto, kreće vika i dreka - naveo je Vučić.

Predsednik je rekao da se lepo videla histerija kada nema argumenata.

- Vi ste Kosovo dali, a mi branimo Kosovo od takvih kao što ste vi. Vi ste Kosovo dali, a mi ga vraćamo i dajemo ga našem narodu i našoj državi, sram vas bilo - poručio je Vučić.

Predsednik je primetio da je najveći aplauz poslanika opozicije bio kada je Boško Orbadović među potpisnicima Svetosavskog prograsa protiv ultimatuma za KiM pročitao ime Vojislava Koštunice.

- Evo je odluka, 7.12. 2001. Aljbin Kurti se oslobađa daljeg krivičnog gonjenja, to su junaci, je l o izdaji pričate, vi o izdaji nekom pričate, a ovo je lista od 1.800 njih koje su pustili ovi junaci, tako su branili sprske interese - rekao je Vučić dok su ga prekidali opozicioni poslanici.

Vučić je zamolio poslanike da se vrate na svoja mesta i da se vrate važnim pitanjima, i dodao da je očigledno da to rade jer nemaju nikakve argumente. Vučić je rekao da je 27 država povuklo priznanje zahvaljujući politici koju vodi sadašnja vlast.

Obradović je prethodno rekao da se nalazimo u dramatičnom i složenom trenutku jer je pred Srbiju postavljen novi zapadni ultimatum i ucena da moramo da priznamo Kosovo ako želi dalje u EU.

- Nije Kosovo nezavisna država, više od 50 odsto države ne priznaje Kosovo i dve trećine stanovništva, kao i pet članica EU, a 27 je povuklo priznanje Kosova. Ne vidimo nijedan razlog zašto bismo mi prihvatili ovaj novi zapadni ultimatum. Traži se Srbin koji će to prihvatiti, to je suština francusko-nemačkog predloga - da se Srbija ne protivi ulasku Kosova u UN i druge međunarodne organizacije - rekao je Obradović.

Kazao je da se Vučić na Jevanđelju zakleo da će čuvati celovitost Srbije i zapitao da li će ova generacija biti ta koja će se odreći svete srpske zemlje. Postoji alternativna politika, Vučić nije Srbija, poručio je Obradović i među imenima osoba koje su potpisale Svetosavski proglas pročitao i ime Emira Kusturice i pozvao da zaključak sednice bude da skupština u celosti odbacuje francu-nemački predlog i da se ne dozvoli kršenje Ustava i da se spasi predsednik Srbije, kako je rekao, od činjenja izdaje.

Vučić je nakon izbijanja incidenta pozvao poslanike vladajuće većine da budu mirni i puste poslanike opozicije "da pokažu svoje lice".

- Neće oni dozvoliti da se održi sednica jer znaju da nemaju argumente - rekao je Vučić a zatim poručio opoziciji "da ne urla".

- Svi u selu znaju kakva ste kukavica. Vas Miloša Jovanovića neko da se plaši. Odbranićemo i Kosovo i Srbiju od vas. Većinu narodnih poslanika molim da sednu. Znam kakve su to kukavice zato i sedim mirno - rekao je Vučić.

On je dodao da niko ništa nije doneo za potpis u Skupštinu, kao i da je opozicija došla na sednicu da obmanjuje narod. "Ko vam je dao nalog da tako rušite Srbiju. Oni su došli telefonima da snimaju", rekao je Vučić. On je dodao da ga neće sprečiti da govori, kao i da je opozicija došla da umesto srpskih zemalja brani poslovnik DS-a.

- Poslovnik i cirkus koji ste napravili. Dajte im poslovnik i nek se jave, ja ću da prekinem da govorim. Dajte im poslovnik - rekao je Vučić.

U raspravu se zatim uključio predsednik Skupštine Vladimir Orlić koji je pozvao poslanike opozicije koji drže podignut poslovnik da kažu ko se od njih javio za reč.

- Znači sve je samo foliranje i glumatanje, što vas nema u sistemu. Želite da pravite cirkus, fantastično, Ako hoćete reč, da li hoćete da sednete na mesto jer tu gde ste nemate mikrofoin. Sedite na mesto i dobićete reč. Hoćete samo da stojite tu i vičete, pa kako ćete da govorite odatle - rekao je Orlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vojka

pre 1 godinu

Gledajuci skupstinu svi stranci ce misliti da pitanjem KiM mogu da destabilizuju celu zemlju.

Rasa

pre 1 godinu

Umesto jedinstvom da pokazu podrsku Srbiji oni besne i ska cu po Vucicu

Sanja

pre 1 godinu

Moraju da ga napadaju jer su im mentori tako naredili i platili

Sofika

pre 1 godinu

Opozicionari su danas u skupštini, pokazavši svoje pravo lice, napravili veliku grešku i veliku štatu Srbiji. U svet je otišla slika neodgovorne rulje koja se bori protiv Vučića ne mareći za Srbiju.

Mr Stefanović

pre 1 godinu

Opoziciji je jedini interes pljuvanje Vučića! Njima nije bitna Srbija! Na sve moguće načine pokušavaju doći do jeftinih političkih poena!

đml

pre 1 godinu

Narod Srbije veruje samo jednom čoveku, a taj čovek je Aleksandar Vučić! Rezultati izbora to pokazuju!

Rale

pre 1 godinu

Cirkus cirkusantima, a skupstinske klupe ozbiljnim ljudima.

Nikola

pre 1 godinu

Sramotno je ponašanje opozicije. Dok predsednik pokušava da održi mir i stabilnost, oni narušavaju ne samo ovu sednicu, već interese svih građana.

Bosko

pre 1 godinu

Zar stvarno neko misli da ce Vucic da se uplasi ovih divljaka?

Aleksandar

pre 1 godinu

Dok se narod bori za opstanak na KiM, opozicija pravi cirkus, sramota!

Miki

pre 1 godinu

Pa opozicija je najveca steta Srbiji. Nema gorih od njih!

Rajko

pre 1 godinu

Sami su sebe uništili. Za ovakvu opoziciju niko neće da glasa to je sigurno.

milan

pre 1 godinu

Poslati ovakvu sliku Srbije u svet sve govori o tome koliko obraza nemaju.

laza

pre 1 godinu

Nažalost očigledno je da je ovo pripremljen scenario. Nikad neću shvatiti ovakve patriote koji rade protiv naroda.

Nenad

pre 1 godinu

Haos opozicije maksimalno u medijima iskoristili svi oni koji su protiv Srbije.

Nenad

pre 1 godinu

Što je najgore i dalje nastavljaju da štete državi.

Mare

pre 1 godinu

Sve oni to rade po nalogu stranih ambasada, previše očigledno, jadno i bedno!

Milan

pre 1 godinu

Kakav napad opozicije , to se od njih moglo i ocekivati kada god zele nesto, pokusavaju na nasilan nacin da se obracunaju. Puna podrska predsedniku koji mora sve ovo da trpi i smiruje.

Viki

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da su pored verbalnog nasilja spremni i na fizičko, velika sramota.

Aleksandar Ivanišević

pre 1 godinu

Opozicija nam je danas po stoti put dokazala da misli samo na svoje g.zove,a predsednik samo na Srbiju i svoje gradjane,zato je on najveci.

Slavko

pre 1 godinu

Мало им је што су нас уништили док су владали овом земљом, сад штету наносе и на овај начин! Брука!

Pegica

pre 1 godinu

Da li misle da je ovo danas cirkus za majmune? Šta je ovo opozicija umislila. Budala nad budalom .

Biljana

pre 1 godinu

Naravno da zahvaljujuci opoziciji, saljemo uzasnu sliku u svet o nasoj borbi za KiM. Pa kada mi ne mozemo da se ujedinimo kako cemo se boriti protiv Kurtija

Viki

pre 1 godinu

Velika je ovo sramota za Srbiju jer je opozicija pokazala kakvi su divljaci, umesto da se ponašaju civilizovano

Nikola

pre 1 godinu

Zbog klovnova iz redova opozicije koji na racun gradjana šenluče u skupštini sada ćemo biti tema u celom svetu. Užas jedan.

Jelena

pre 1 godinu

Dok predsednik pokušava da održi mir i stabilnost, oni narušavaju ne samo ovu sednicu, već interese svih građana. Opozicija je najveca steta Srbiji!

Pegica

pre 1 godinu

Mnogo je ova opozicija ne školovana i nepismena. Treba još mnogo da uči i uči.

Janko

pre 1 godinu

Брука и срамота данашња српска опозиција! Имате ли стида и срамоте?!

Saša

pre 1 godinu

Gledajući današnju Narodnu skupštinu, zaključio sam da više treba da branimo Kosmet, kao i čitavu Srbiju, od sadašnje opozicije nego od inostranih neprijatelja.

joca

pre 1 godinu

Celu drzavu su nam osramotili, bravo srpske "patriote i junaci", bravo, vi ste nam najgori neprijatelji

Marko

pre 1 godinu

Jedini covek koji moze Srbiju da odrzi u zivotu u ovom teskom periodu je Vucic. Opozicija je sramno u proslosti i sadasnjosti blatila svaki potez nase vlasti i kada na kraju vide da nisu u pravu, pokusavaju da tuku. SRAMOTA

Danijela

pre 1 godinu

Udružili se nasilnici protiv Vučića! To je suština opozicije!

Viki

pre 1 godinu

Vidi se da su ovo od samog početka planirali da naprave

Tosa

pre 1 godinu

Вучић издоминирао!!! Не чуди нервоза опозиције

Viki

pre 1 godinu

Opozicija je samo čekala kada će da skoči, potpuno neprihvatljivo ponašanje

Sanja

pre 1 godinu

Malo li ste štete naneli i Srbiji i gradjanima prethodnih godina?! Sada, umesto da zastanete, poslušate i utuvite u glave nešto, ponudite se i vi da pomognete ili da bar ne odmažete, ne! Ne, vi ste morali još jednom da se busate i gubite! Ne potresa vas ništa drugo do to što morate da pravite cirkus, da opravdate pare koje ste, očigledno od nekoga uzeli! Obraz se ne prodaje. Nikada! Ali čisto sumnjam da vi to niste uradili za debeeeeeele novce!

Djole1998

pre 1 godinu

Cirkus opozicije- sasvim lepo opisano ono sto se danas dogodilo, sreca pa nam takvi nisu na celu drzave. Zivela Srbija

Dejan

pre 1 godinu

Ovo sto opozicija radi u skupštini je sramota za Srbiju! Ništa drugo i ne znaju sem da primenjuju nasilje

Salle

pre 1 godinu

Moje je mišljenje da je opozicija danas ovo planirala kako bi se nanela što veća šteta Srbiji.

Bojana

pre 1 godinu

To je slika naše opozicije. Za cirkus su stvoreni. Samo što klovnovi sad nije bila prilika, da se pošalje ovakva slika.

Danijela

pre 1 godinu

Pokazali su primitivizam i prostakluk! Toliko o tome koliko je KiM važan za opoziciju.

Milan

pre 1 godinu

Srbija veruje samo predsedniku Vucicu,sljam iz opozicije nije vredan pomena.

Crepajac

pre 1 godinu

Opozicija namerno izaziva nasilje jer je svesna da je njihova politika nikakva i bez podrške u narodu.

Nina

pre 1 godinu

Predsednice,samo napred!Opozicija da napusti prostoriju!

Viki

pre 1 godinu

Sa ovakvim ponašanjem, opozicija ne zaslužuje ni da prisustvuje sednici skupštine i ovo je za svaku osudu

Belaaa

pre 1 godinu

Umesto da brane interese KiM i njenog naroda,opozija je danas dosla da ometa rad i skupstine i napada Vucica.Zalosno

Novak

pre 1 godinu

Dok je Vučić odgovorno stao pred ljude, opozicija neodgovorno šalje sliku cirkusa i neozbiljnosti.

Aca Zemunac

pre 1 godinu

Opozicija samo želi nasilje i nemire kako bi na kontu haosa kojeg pokušavaju da izazovu pokušali da otmu vlast.

Sara

pre 1 godinu

Sramno ponašanje opozice,jedino sta znaju je nasilje!

Aleksandar Ivanišević

pre 1 godinu

Danas je predsednik Aleksandar Vučić pokazao zasto je mnogo iznad njih,oni se bore za fotelje,a on za Srbiju i njene gradjane.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija ne mari za Srbijom, njima je bitna samo vlast.

Simke

pre 1 godinu

Očigledno da opozicija želi gradjanski rat da izazove kako bi slomili Srbiju i bacili je na kolena.

Viki

pre 1 godinu

Sada je opozicija definitivno samu sebe ukopala sa ovakvim postupcima, kako li će se sad oprati od ovoga i šta li će im biti izgovor

Daca

pre 1 godinu

Ne znam kako bi opisala ovu sramotu, transfer blama. Meni je neprijatno zbog njih, da li je moguće da se opozicija ovako ponaša.

Maja

pre 1 godinu

Ovaj cirkus nas je danas osramotio. Jednu uglednu zemlju za koju se bori predsednik.

Viki

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala svoje pravo lice, lice nasilnika kojima je jedino bitno kako da napadnu predsednika

Kaća

pre 1 godinu

Njihovo ponašanje je jasan pokazatelj koliko im je stalo do Srbije.

Maja

pre 1 godinu

Opoziciju KiM ne interesuje oni samo zele nemire, svadje, nasilje.

Danijela

pre 1 godinu

Ovaj prostakluk opozicije ući će u istoriju!

Lena

pre 1 godinu

Kako vas samo nije sramota da idete protiv svoje zemlje tako što sakupljate jeftine poene blateći predsednika Vučića koji se zalaže za zemlju Srbiju

Viki

pre 1 godinu

Ovakvo ponašanje opozicije nije ni za ulicu a kamoli za Skupštinu.

Lela

pre 1 godinu

Vi koji ste napravili cirkus danas u skupštini očigledno ne mislite na budućnost svoje dece

Maja

pre 1 godinu

Pokazali su danas da samo znaju da naprave cirkus.

Steva

pre 1 godinu

Zamolila bih opoziciju ukoliko su u stanju da bar na trenutak pomisle na građane Srbije I njihovu budućnost

Maja

pre 1 godinu

Opozicija je danas pokazala da je Srbija ne interesuje.

Viki

pre 1 godinu

Opozicija ne zna šta je jedinstvo, ne zna šta je mir koji je u ovom momentu Srbiji od ključne važnosti, ovo je velika sramota.

Sinisa

pre 1 godinu

Samo bih zamolila one koji prave cirkus i haos da se bar na trenutak zapitaju da li to ide u korist našoj zemlji

Maja

pre 1 godinu

Srbiju vodi najbolji covek! Svi smo uz predsednika!

Maja

pre 1 godinu

Sacuvacemo Srbiju odbranicemo je i od vas i od svih koji je napadaju!

Maja

pre 1 godinu

Opoziciju danas nista nije zanimalo, oni su dosli da napadaju i prave cirkus.

Milena

pre 1 godinu

Na trenutak samo osvrt na pitanje koje je od suštinske važnosti za budućnost naše zemlje. Danas se razgovara o pitanju KiM i nećete biti od koristi ako pravite cirkus na račun svog naroda

Ljubica

pre 1 godinu

Opozicija je danas u skupštini, pokazavši svoje pravo lice, napravila veliku grešku i štetu Srbiji. Uvek to rade, baš se loše ponašaju.

Viki

pre 1 godinu

Umesto da se urazume i ponašaju kako dolikuje za ovako važnu Sednicu oni divljaju. E tu je velika razlika između njih i Vučića.

Petar

pre 1 godinu

Strasno...umesto sada da budemo slozni i pokazemo koliko smo jaki. Opozicija ovako da se pokaze...

Viki

pre 1 godinu

Skupstina je dokaz da je opozicija smesna i da neko niko jaci od SNSa

Danijela

pre 1 godinu

Srbija će se boriti dokle god da treba da KiM ostane njn deo! To niko ne može da spreči. Ovi iz opozicije su upropastili Srbiju i doveli je do prosjačkog štapa, a sada imaju obraza da sede i laprdaju u narodnoj skupštini! Običan ljudski šljam, eto to su ovi iz opozicije!

Mala

pre 1 godinu

Kakvu su sliku nase Srbije poslali u svet. Kakvu je stetu opozicija priredila svojoj zemlji. Necuveno!

Ana

pre 1 godinu

Gledajuci ih sa strane, stranci ce misliti da smo totalni indijanci.

Jela

pre 1 godinu

Sramota je sta su opozicionari danas priredili Srbiji i koju stetu su nam svima naneli. Oni su ti koji su izdali KiM.

Lola

pre 1 godinu

Pokazali smo da smo nestabilna drzava umesto ujedinjena. Bravo opozicijo.

Riko

pre 1 godinu

Opozicija je jos jednom pokazala da joj nije stalo do interesa srpskog naroda.

Sara

pre 1 godinu

Vucic ulaze maksimalne napore da održi mir I stabilnost na KiM za razliku od opozicije koja pravi cirkus u skupštini.

Janko

pre 1 godinu

Svako ko bude gledao danasnji skupstinu shvatice koliko je opozicija zla nanela Srbiji.

Milan

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije vicu i urlaju umesto da cute. Oni su ti koji su izdali Srbiju.

Orhideja

pre 1 godinu

Opozicija je danas obrukala Srbiju I sramno sliku o sebi poslala u svet.

Mara

pre 1 godinu

Sramno ponasanje opozicije. Nista opozicionarima nije sveto, jedina im je zelja da se Vucic skloni sa vlasti , njih ne zanima narod, nije im bitan narod na Kosovu i Metohiji.

Vukasin

pre 1 godinu

Srecom pa Srbiju je vodi niko iz opozicije. Unistili bi svoju zemlju odavno.

Orao

pre 1 godinu

Ovakvim ponasanjem opozicija jasno pokazuje da je ne interesuju interesi naseg naroda i nase zemlje.

Mitar

pre 1 godinu

Opozicija sa namerom svaki put u Skupstini pravi cirkus i svesno nanosi stetu Srbiji.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Ovakav skandal će trebati da se objasni svetu. Sramota.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Ovakvo divljanje i nepoštovanje u Skupštini prikazuje jako loše situacije među nama u zemlji što može mnogima spolja da da ideju za naše razaranje.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Takvo ne poštovanje i bezobrazluk mora biti kažnjen.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Možemo samo reći da je ovo jedna velika sramota za naš sistem jer su nam u opoziciji ljudi iz pećine koji ništa ne vide napred.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Na ovakav način napadati predsednika i još se buniti jer niste čisti iniste u pravu katastrofa.

Milan

pre 1 godinu

Ova opozicija ne zna šta će od muke pa su počeli sa nasiljem. Preko noći bi oni pustili takozvano Kosovo i UN, samo da se domognu vlasti.

Kile

pre 1 godinu

Kao sto smo svi i predviđali, opozicija je došla na ovu sednicu da pravi cirkus što se i obistinilo, samo što izgleda da ne shvataju koliko ispadaju komični cirkuzanti u očima naroda.

Lara

pre 1 godinu

Opzicija da je mislila na Srbiju i narod na KiM ne bi pravila ovaj cirkus, ali šta drugo od njih i da se očekuje.

Maka

pre 1 godinu

Opozicija je napravila pravi cirkus danas! Koliko se god Vučić trudi oko Srbije i da bude bolja situacija u zemlji toliko njih Srbija ne interesuje.

Kole

pre 1 godinu

Obradovic i opozicionari izigravaju patriote, a nemaju predloge kako resiti novonastalu situaciju kad je rec o KiM.

Coca

pre 1 godinu

Očekivali smo ovakvo ponašnje od opozicije. Slika o Srbiji kruži kao da smo indijanci. Dozvolili su da se slade Albaci što nismo složni.

Suza

pre 1 godinu

Dok se Vučić hrabro i uporno bori za srpski narod i državu, opozicija divlja i neosnovano ga napada, osuđjuju stavove koje su u našem interesu i time pokazuju nemar prema Srbiji i građanima.

Boki

pre 1 godinu

Opozicija i njihovo ponasanje je bruka za Srbiju!!!

Hood

pre 1 godinu

Opozicija je danas po ko zna koji put u nedostatku znanja i argumenata pokazala svoje pravo lice, jel takvi treba da nam vode drzavu?

Mike Andy

pre 1 godinu

Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com Whatsapp: +447467670833

Maja

pre 1 godinu

Zaista velika bruka i sramota za opoziciju, za svaku je osudu svaki postupak koji su danas nacinili pokazali su jedno nepostovanje prema narodu na Kosovu i predsedniku koji se bori za njih svim silama

Tina

pre 1 godinu

Opozicija je jos jednom pokazala svoju nekulturu i koliko nastoji da unisti svoju zemlju, medjutim tu je covek koji se bori za svoju zemlju i koji nece odustati od svog naroda i Kosova i mi cemo naseg predsednika uvek podrzati u tome.

Td

pre 1 godinu

Najveća sramota je opozicija,uvek neki incident moraju da naprave,sramota ßto država ima takve neistomišljenike

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)
Live TV

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)

Juče su održani pregovori u Briselu o Kosovu i Metohiji. Svi su se pojavili, ali se nisu svi sreli. Aljbin Kurti je izbegao susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Da li Kurti nije hteo ili nije smeo da se sastane sa predsednikom, ostaje dilema. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba u Sloveniji.

27.06.2024

16:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17