• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2023

07:47

Od juče u Kosovskoj Mitrovici ne postoji stranka Miloša Jovanovića! Zbog antidržavne i antinarodne politike Janićijević napustio novi DSS!

Privatna arhiva

Politika

Od juče u Kosovskoj Mitrovici ne postoji stranka Miloša Jovanovića! Zbog antidržavne i antinarodne politike Janićijević napustio novi DSS!

Podeli vest

Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije, rekao je juče Boris Janićijević i dodao da su ga u odluci podržale kolege iz gradskog odbora novog DSS-a iz Kosovske Mitrovice i da su zajedno sa njim svi podneli ostavke.

- Novi DSS ne postoji u Kosovskoj Mitrovici - rekao je juče Janićijević.

On je objasnio da je "celog sebe dao u odbrani KiM".

- Zaista ne želim da gledam ovaj cirkus. Zato i podnosim neopozivu ostavku na članstvo u DSS i na mesto predsednika pokrajinskog odbora novog DSS na KiM i mesto predsednika novog DSS Kosovske Mitrovice - kaže Janićijević.

On i ističe da najiskrenije nije očekivao da će kako kaže "gledati ovakve scene u Skupštini Srbije i to kada se priča o Kosovu i Metohiji".

- Potpuno sam slomljen - završio je Janićijević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija