• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2023

10:11

JOVANOV: Dokle Boris Tadić misli da potcenjuje građane Srbije?!

Politika

JOVANOV: Dokle Boris Tadić misli da potcenjuje građane Srbije?!

Podeli vest

Dokle Boris Tadić misli da potcenjuje građane Srbije i da im bednim lažima na društvenim mrežama poručuje da nije septembra 2010. izmestio pitanje Kosova i Metohije iz Ujedinjenih nacije pred tela Evropske unije, iako cela zemlja zna da jeste?! - naveo je u saopštenju član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov

Saopštenje Milenka Jovanova prenosimo u celosti.

"Zar Tadić misli da je narod zaboravio kako je pisan predlog rezolucije za Generalnu skupštinu UN i kako je nakon razgovora sa Ketrin Ešton iz te rezolucije izbacio deo koji je ukazao na jednostranu secesiju, zatim i deo koji se ticao pozivanja na Rezoliciju 1244, ali je ubacio rečenicu: „Pozdravlja se spremnost EU da olakša proces dijaloga između strana“? 

Zar misli da je narod zaboravio kako je zajedno sa svojim šefom diplomatije, Vukom Jeremićem, šibicario i lagao predstavnike Rusije i Kine, od kojih je prethodno tražio podršku, a onda im iza leđa menjao tekst predložene rezolucije?

Isti taj Boris Tadić je Danijelu Fridu izgovorio rečenicu: „Nezavisnost Kosova ne mora nužno da znači „gubitak“ ako se podesno odredi u umovima birača“. Da je to rekao danas, nikakve štete ne bi bilo, jer je Boris Tadić danas samo bezvredni politički otpad. Problem je što je to izgovorio i takvu politiku vodio kao predsednik Republike.

I sada, jadan, misli da je prošlo dovoljno vremena, da je narod zaboravio sve što je radio i da lažima može da se opere od posledica svoje štetočinske politike. 

Nije. I neće. 

Zauvek će ostati upamćen kao štetočina koja je nakon svih napravljenih gluposti na štetu Srbije, još i preko posrednika preklinjala da se odloži proglašenje nezavisnosti „Kososva“. Ali ne zauvek i ne da bi ga sačuvao, već da mu to proglašenje ne bi smetalo na predsedničkim izborima."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XY

pre 1 godinu

Zar vas nije stid da objavljujete izjave ovog kretena?Pardon,zaboravio sam se na trenutak da ovaj list pripada istoj partiskoj radikalnoj skupini sovinista i primitivnih likova.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17