• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2023

21:45

STOJIMO UZ SVOG PREDSEDNIKA I SVOJ NAROD! Naprednjaci poručili: Srbija je u sigurnim rukama

printscreen

Politika

STOJIMO UZ SVOG PREDSEDNIKA I SVOJ NAROD! Naprednjaci poručili: Srbija je u sigurnim rukama

Podeli vest

Članovi Srpske napredne stranke reagovali su povodom pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću izrečenim na skupu ekstremista ispred Predsedništva.

ĐURIĆ: Mi naprednjaci stojimo uz svog predsednika i svoj narod

Potpredsednica GO SNS istakla je da su “rodoljubi” naoružani do zuba jurnuli na predsednika Vučića:

- U svojoj podmukloj nameri da se patriotskim pridikama dodvore narodu i pokažu koliko su veliki "rodoljubi" zabrinuti za pitanje Kosova i Metohije, ultradesničarske grupe podržane od strane Boška Obradovića i kvazi patriota, jurnule su danas naoružane do zuba, sa oružijem i municijom, na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Ovakvo ponašanje, ne da je za najoštriju osudu, već je potpuno van granica zdravog razuma i predstavlja jasan i nedvosmislen poziv na ubistvo predsednika Republike Srbije. U svojim fašističkim manirima, uzvikivali su to jasno i glasno, ne skrivajući šta im je krajnja namera, i dokle su spremni da idu. Za Srbiju i Kosovo i Metohiju, antidržavnici i antisrbi, bore se - karabinima, mecima i pozivima na likvidaciju predsednika!

Ovi "veliki rodoljubi i patriote", na Sretenje, pokazali su koliko ih interesuje Srbija i problemi sa kojima se naša država suočava, a posebno naša južna srpska pokrajina.

Foto: printscreen

Ne interesuje ih ni najmanje, niti ih je ikada zanimala - stalo im je do ovog pitanja kao do lanjskog snega! Oduvek su Srbiju žrtvovali, a sebe samopromovisali, i pokušavali da obmanjuju narod na najprizemniji način - predstavljajući sebe mnogo većim Srbima od svih nas! Valjda su veći Srbi po onim parama koje su otimali u više navrata iz Kolubare, pa sve međusobno bratski delili, ili po puštenim albanskim teroristima iz srpskih zatvora, ili su veći Srbi zbog onog nemog posmatranja naših crkava i manastira koje nestaju u plamenu, ili po tome što su oni priznali tzv. kosovsku nezavisnost 2008. godine. Ti i takvi danas nam drže pridike o kapitulaciji, a prodali su Srbiju bezbroj puta!

Osete li ove ljudske olupine makar stid zbog svog neodgovornog, primitivnog i neozbiljnog ponašanja pri pomisli na sve one Srbe koji su trpeli torturu, bili hapšeni i progonjeni, na koje je pucano od strane albanskih ekstremista? Ti Srbi svo svoje poverenje daju Aleksandru Vučiću!

Nadležni organi Republike Srbije će sav ovaj ološ smestiti gde mu je i mesto, u to nema sumnje, a mi naprednjaci stojimo, svi kao jedno, uz svog predsednika i svoj narod, ne povlačimo se ni milimetar pred bagrom i siledžijama koje pitanje Kosova i Metohije najstrašnije zloupotrebljavaju zarad sticanja ličnih političkih benefita, a sve na štetu našeg naroda.

VUJADINOVIĆ: Maske su danas konačno pale

Foto: www.sns.org.rs

Milimir Vujadinović, narodni poslanik i zamenik predsednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu:

Namerno, ili nenamerno, maske su danas konačno pale! Dok je Aleksandar Vučić sa narodom i ove godine, čuvao nasleđe velikog Karađorđa i Miloša, dok je iz crkvene porte pozivao na smirenje i jedinstvo srpskoga naroda u teškim vremenima koja živimo, dok je delio odlikovanja za one koji su u zadnjoj godini svim svojim srcem radili za Srbiju, razni Obradovići, Jeremići, Tadići i njima slični su spremali teren za karabine, optičke nišane, nerede, teroriste i sa ulica pozivali na opšti metež i haos u Srbiji.

I konačno, ko god je mislio da se stvari dešavaju slučajno i da su napadi na predsednika u Skupštini slučajnost, danas mu je valjda potpuno jasno da slučajnosti nema, i da su karabini i optički nišani direktna posledica atmosfere koju je opozicija kreirala u proteklim danima. U čijem interesu čine sve to, vreme će veoma brzo pokazati, ali je i naivnom jasno da se njihove pretnje poklapaju sa pretnjama belosvetskih emisara, usmerenih na stvaranje haosa u Srbiji i svuda na Balkanu gde Srbi žive.

Poruka Srbije i svekolikog naroda srpskog i jednima i drugima, je da im neće proći, šta god činili i koliko god pretili. Ostaće Srbija i Srbi na Balkanu, ujedinjeni oko Karađorđa i Miloša, oko crkvenih porti i narodnog jedinstva, oko posla za Srbiju i na kraju oko srpskog predsednika, a nikada oko karabina, optika, terorista i nasilnika sa trgova i nikada nećemo biti razjedinjeni oko Jeremića, Obradovića, Tadića i njihovih različitih interesa. Živela majka Srbija!

TOMIĆ: Lažne patriote biće oduvane sa političke scene

Zoran Tomić član Predsedništva Srpske napredne stranke poručio je “junačinama” da ponovo brukaju Srbiju i to na Sretenje.

Skupilo se kuso i repato večeras ispred predsedništva da se "junači", da pokazuje svoju silu i to nad kim? Nad Aleksandrom Vučićem koji se borio svih ovih godina da temu Kosova i Metohije vrati u fokus, da spreči povećanje spiska zemalja koje su ovu lažnu državu priznale, da se bori za očuvanje našeg naroda na vekovnim ognjištima i da do nove Oluje ne dođe! Skupili se večeras na poziv onih "junaka" koji su u skupštinu jurišali na predsednika da ga linčuju, očekujući da će napraviti incident da bi sebe proglasili mučenicima i narod izveli na ulice. Kad im je Vučić poremetio planove, na istoj sednici jasno raskrinkao da su ništa nego najobičniji poslušnici Aljbina Kurtija i da se najbolje mogu zvati antidržavna opozicija, usledila je nova akcija ni manje ni više nego na Sretenje.

Foto: SNS

Umesto da su danas pokazali patriotizam i da su pomogli da se uputi jasna poruka jedinstva i snage Srbije, oni su zbog svoje sujete, kratke pameti i zlobe organizovali najekstremnije svoje oblike da protestvuju ispred predsedništva i da prete smrću predsedniku Vučiću. Zahvaljujući radu naših službi sprečena je danas osoba da se pojavi na skupu sa snajperom, koji je bio jasna poruka da ova antidržavna koalicija nema politiku, već želju da padne krv i to krv Aleksandra Vučića, jer po njima svi problemi počinju i završavaju se u njemu, koji se izborio za 27 povlačenja priznanja, koji je temu Kosova i Metohije vratio u fokus međunarodne diplomatije, koji je jačao poziciju Srbije i obezbedio saveznike da nam u ovoj borbi pomognu. Da, problem je u njemu jer se borio da Srbi na Kosovu i Metohiji imaju 10 godina mira i mogućnosti da se institucionalno bore za svoj opstanak, koji se borio da Zajednica Srpskih opština i Briselski sporazum moraju da se sprovedu. Ako je problem u njemu zašto Kurti beži od Zajednice srpskih opština, zašto beži od Briselskog sporazuma, zašto danas njegovi mentori njemu lupaju packe i vrše pritisak na njega, a ne na Srbiju? Zašto je antidržavnom bloku zamrznuti konflikt toliko važan, konflikt koji su oni kreirali kad su pustili 1.800 terorista iz zatvora, pravnosnažno osuđenih, među kojima je bio i Kurti? Zašto Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović u svoju koaliciju primaju Vuka Jeremića koji je svojim glupim pitanjem Srbiji natovario probleme, a njegov mentor Tadić slao svoje pregovarače da dogovore granicu? Zato što njima nije stalo ni do Kosova i Metohije, niti do Srba, njima je stalo samo da dođu na vlast po svaku cenu, a opcije su im se smanjile, vreme im ponestaje, jer u Skupštinu pitanje je da li bi ikad više ušli, pošto na demagogiji i politikanstvu su svoje karte ispucali.

Lažne patriote biće oduvane sa političke scene, narod nisu nasankali niti nasamarili da se u njihove krvave planove pridruži, a ni Vučića nisu zastrašili niti uplašili. On će svoju borbu za očuvanje Kosova i Metohije i našeg naroda nastaviti, jer su njemu sudbina i interes našeg naroda ispred svega drugog.

NIKOLIĆ: Srbija je u sigurnim rukama

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, dala je podršku predsedniku Vučiću.

U pozivnici za večerašnji cirkus, predstavnici antisrpske koalicije zaboravili su da navedu da spremaju i snajper za predsednika Vučića i za srpski narod. To govori sve o njihovom navodnom patriotizmu, ali i o njihovom navodno zdravom razumu. Večeras, na Sretenje i Dan državnosti Srbije.

Jedan od njih, poznatiji u narodu kao "Kolubara trans", predstavljajući se kao veliki vernik kaže često da nedelja treba da bude neradni dan, ali mu je izgleda Sretenje pogodan dan za snajper na predsednika države. Toliko o verniku, a toliko i o onima koji više ne biraju sredstva samo da uklone jedinu prepreku njihovom potpunom slamanju Srbije.

I pošto su priznali da ih ideologija ne zanima i da su zapravo svi isti, sa zajedničkim ciljem, krenuli su da izvršavaju naloge onih za čiji novac su bili spremni da večeras, ispred Predsedništva, proliju krv svog naroda. Velike patriote koje podršku naroda nemaju, ali da se pohvale kako pušku imaju.

Foto: SNS

I oni koji su oslobodili i Kurtija i braću Mazreku i 1.800 terorista, oni koji su dozvolili pogrom našeg naroda, i oni koji su dozvolili jednostrano proglašenje lažne države, koji su premeštali pregovore iz EU u UN, zatim oni koji su sklapali koalicije i potpisivali sporazume zaboravljajući da Kosovo i Metohija uopše postoji, ona koja uz svaku izgovorenu parolu izgovori i nekoliko laži i to joj predstavlja jedinu politiku, dakle svi oni zajedno su večeras hteli krv na ulicama, a "kapitulaciji" su odavno rekli "da". Onda kada su uništili svoju zemlju, kada su je parčali i ekonomski razorili, ostavljajući narod na ulicama gladan i koji su interesima svoga naroda na Kosovu i Metohiji trgovali.

Naše najvažnije nacionalno pitanje je zahvaljujući predsedniku Vučiću vraćeno za pregovarački sto, a naš narod na Kosovu i Metohiji ujedinjen. I koliko god pokušavali isti ovi bezumnici da ga kriminalizuju, kao verne sluge onima kojima to odgovara, podrška srpskog naroda predsedniku Vučiću sve jasno govori. A slika današnje nezavisne i samostalne Srbije koja svoju politiku vodi u interesu svoga naroda, jasno govori da bi danas i Karađorđe i Miloš bili ponosni, ponosni jer je Srbija u sigurnim rukama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 1 godinu

Srbija je zahvaljujući predsedniku Vučiću sigurna i stabilna.

Helena

pre 1 godinu

Ne daj Boze, kada bi narod koji podrzava Vucica izasao pred ovu nekolicinu, pobegli bi kao misevi. Sta li su umislili laznjaci da mi je znati

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Tako je ima nas više od huligana iz opozicije .

Lena

pre 1 godinu

Zajedno i ujedinjeni bicemo uz predsednika Vucica,necemo dozvoliti da mu se nesto dogodi. Zivela Srbija,ziveo predsednik Vucic!

Milo

pre 1 godinu

Sebija hrabro prti ka EU! Gde je ta opozicija :-?

Joksi

pre 1 godinu

Danas, na Sretenje, kvazi patriote se za KiM bore tako sto nasrcu oruzjem i prete predsedniku drzave ubistvom!

Dejana

pre 1 godinu

Nasilju se mora stati na put i svi koji su danas pravili nerede i pretili moraju biti kaznjeni po zakonu

Sara

pre 1 godinu

Nema razloga za strah, narod je uz Aleksandra Vučića, a ovi antisrbi sa svojim lošim pokušajima da zastraše neće nikada moći da dostignu uspeh predsednika

Uros

pre 1 godinu

Jasan je cilj ovih ekstremista a to je rusenje Vucica i Srbije

sale

pre 1 godinu

Samo neka misli opozicioni ološ da će neko da ih se uplaši! Nema povlačenja pred bandom!

Uros

pre 1 godinu

Podrska apsolutna nasem predsedniku. Nema predaje

Olivera

pre 1 godinu

Ma majku vam Boziju nasilnicku, pa sve vam treba tri dana rebra brojiti pendrekom! Pa se zalite posle na diktaturu

Vanja

pre 1 godinu

Pretnjama bi da dobiju političke poene, nasilje nije ono čime se Srbija brani antidržavnici

Uros

pre 1 godinu

Koliko god strane sluzbe platile, koliko god snajpera pripremili, koliko god lazi sirili ne bi li opravdali svoje antidrzavno delovanje nece uspeti da sprece Vucica da nastavi sa borbom za snazniju i bolju Srbiju

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Srbija ima svoj narod koji stoji uz naseg predsednika...

Uros

pre 1 godinu

Opcija nikada nece biti predaja. Jos snaznije uz Vucica

Marija

pre 1 godinu

Niko ko voli Srbiju ne bi pokrenuo nerede na dan Drzavnosti

Marija

pre 1 godinu

Nece se Srbija predati pred sacicom huligana koji hoce da ruse vlast

Dejan

pre 1 godinu

Nece ovi huligani menjati vlast i lincovati na ulici, jer postoji zakon za takve

Uros

pre 1 godinu

Nece ovi huligani menjati vlast i lincovati na ulici, jer postoji zakon za takve

Uros

pre 1 godinu

Nece ovi huligani menjati vlast i lincovati na ulici, jer postoji zakon za takve

Uros

pre 1 godinu

Opozicija ocighledno ne shvata da ulica nije put kojim mogu da dodju do vlasti

Dejan

pre 1 godinu

Vucic ce uvek biti uz svoj narod, a Srbija zna ko je jedini pravi lider, koji je vodi uprkos svim pretnjama

Mile

pre 1 godinu

Svi smo uz predsednika Vučića koji se jedini bori za mir i stabilnost Srbije.

Cica

pre 1 godinu

Vucic ce se uvek boriti i stajati uz svoj narod.

Irena

pre 1 godinu

Huligane treba poslati iza rešetaka, gde im je odavno mesto.

Drakce

pre 1 godinu

Srbija nikada do sada nije bila u sigurnijim rukama nego sto je danas . Uz Vucica smo svi!

Srdjan

pre 1 godinu

Srbija nikad nije bila u sigurnijim rukama. Svi maksimalno verujemo i podržavao Vučića

Danijela

pre 1 godinu

Vucic ima podršku naroda, a ovi divljaci sto bi da izazovu nerede, po ko zna cijem nalogu, treba da završe u zatvoru

Sandra

pre 1 godinu

Ne bori se za Srbiju pretnjama! Na vlast se dolazi voljom naroda! Ovakve ekstremističke grupe sigurno nisu po volji naroda!

Mila

pre 1 godinu

Ovo je za svaku osudu,za kaznu i za reagovanje policije.Predsednik mora da se zastiti od ovakvih ludaka!

Danijela17

pre 1 godinu

Svi veruju u predsednika Vucica. Neumorno se bori za Srbiju i donosi odluke koje su najbolje po nju.

Cicinkira

pre 1 godinu

Srpska Napredna Stranka je jos jednom pokazala da podrzava Vucica i zajedno sa njim stiti i cuva Srbiju od nemira i haosa koje zele da izazovu ekstremisti i opozicija.

Sanja

pre 1 godinu

Dok je Vučić na vlasti Srbija je u sigurnim rukama!

Milica

pre 1 godinu

Vecina gradjana podrzava Vucica i Srbiju vidi u porodici EU gde joj je odavno mesto.

Ana

pre 1 godinu

Srbija je danas sigurna zemlja koja samostalno donosi odluke zahvaljujuci politici koju vodi Aleksandar Vucic

Marko

pre 1 godinu

Apsolutna podrška Vučiću i podrška za sve što su ovi naprednjaci rekli. On se čovek iskreno bori za interese Srbije, a ovi mamlazi na ulicama prave nerede. Treba da odgovaraju u skladu sa Zakonom.

Nikoletica

pre 1 godinu

Iskreno uplasilo me je ponasanje ovih huligana Po ulicama , nadam se da ce nasa policija ih kazniti sto pre

Mila

pre 1 godinu

Srbija nece nikad biti srusena.Mnogi su nas rusili,bombardovali..Sto recima,sto delima.Jaki smo a predsednik Vucic nas vodi na tom putu!

Maja

pre 1 godinu

Opozicija ne zna da se ponasa ni na ulici, a kamoli u Skupstini... Ovakvima nije mesto na politickoj sceni!

Joka

pre 1 godinu

Puna podrska predsedniku Vucicu za sve sto cini za svoj narod i Srbiju,a ove koji su spremali atentat treba kazniti zbog ugrozavnaja bezbednosti.

Jelena

pre 1 godinu

Svako kome je stalo do stabilne Srbije podržaće predsednika Vučića u borbi za siguran i miran život naroda Srbije. Sve ostalo je destabilizacija podstaknuta unutrašnjim i stranim faktorima koji ne žele dobro Srbiji!

Maki

pre 1 godinu

Vučić ima podršku od sns i većine naroda,osuđujemo ovakve napade. Ovo je sramota.

Maki

pre 1 godinu

Grupa plaćenika su dozvolili da idu predaleko.

Petar

pre 1 godinu

Veoma je vazno da jacamo vojsku u ovim teskim vremenima nestabilnosti i neizvesnosti

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija