• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2023

16:53

Vesić: Vučić najdosledniji političar koji ne menja stavove

Predrag Mitić

Politika

Vesić: Vučić najdosledniji političar koji ne menja stavove

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture i član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da su navodi bivšeg predsednika Borisa Tadića da su Zoranu Đinđiću sa zapada pretili zbog Kosova - gluposti, ali i istakao da ga sve što se dešava u poslednje vreme sa pretnjama predsedniku Aleksandru Vučiću i njihovom relativizacijom, zlokobno podseća na vreme uoči Đinđićevog ubistva.

- Imam utisak da je Tadić, želeći da bude na naslovnim stranama, spreman da kaže svašta jer je to jedna velika glupost. Bio sam veoma blizak saradnikĐinđića i znam koliko je Tadić imao pristupa Đinđiću, znam da on nije bio neko kome se Đinđić poveravao, i u koga je imao poverenja. To je potpuno netačno - rekao je Vesić za TV Pink, komentarišući Tadićeve navode da su Đinđiću pre ubistva pretili zbog Kosova i da on ne tvrdi da je zapad povezan sa tragedijom, ali da je to na njega „ostavilo utisak“.

Vesić je ukazao da je tačno da je Đinđić, u poslednjih godinu dana na mestu premijera, pokrenuo pitanje Kosova i Metohije, tražio da se reši status KiM i shvatio da je parola "standardi pre statusa" ustvari, lažna priča koja suštinski treba da dovede do toga da jednog dana Kosovo samo proglasi nezavisnost, bez Srbije.

Tačno je, kaže, i da tada velike sile nisu bile spremne da razgovaraju o statusu KiM, jer još uvek nisu bile završile taj projekat, ali je Đinđić razumeo koliko je to važno za Srbiju, zbgo čega je razgovarao o tome kako bi moglo da se nađu različita rešenja, čak i putem podele.

- Ako pogledate dva političara koji su se na sličan način bavili Kosovom i Metohijom, to su Đinđić i Vučić, jer su realni političari koji razumeju odnos sa svetom i shvataju da Srbija mora, u skladu sa onim što se dešava u svetu, da nađe rešenje za probleme - rekao je Vesić.

Podseća da je bio svedok relativizacije pokušaja ubistva Đinđića, te da su, posle pokušaja ubistva kod hale Limes, pojedini mediji pisali kako je Đinđić to sam izmislio i kako izmišlja atentat da bi podigao rejting, a onda je premijer ubijen nekoliko nedelja kasnije.

- Na sličan način kao tada, sa pokušajem ubistva Đinđića, imate medije i političke stranke i pojedince koji pokušavaju da relativiziju opasnost i pretnje prema Vučići. Znam kako je to bilo u slučaju Đinđića i ovo zlokobno podseća na to vreme. Zato treba najoštirije osuditi svaki pokušaj relativizacije napada i pretnji predsedniku - rekao je Vesić.

Vučić je izbaran od građana na slobodnim izborma, on predstavlja Srbiju i zato je napad na njega - napad na Srbiju, a oni koji su pokušali na Sretenje da silom da zauzmu Predsedništvo i izvrše državni udar, napali su Srbiju i pokušali nasilno da promene ustavni poredak, naveo je Vesić.

Zato mu, kaže, nije jasno da ima onih koji brane onog ko je pozivao na ubistvo, argumentima da je reč o novinaru, što, napominje, nema nikakve veze, jer on odgovara zbog svojih reči.

Vesić je istakao da je Vučić političar koji od početka vodi doslednu politiku, samo i isključivo u inetersu Srbije, a drugih zemalja, sviđalo se to nekome ili ne.

- Da li je rekao, kada je izabran za predsednika i zakleo se na Ustavu, da će KiM ostati u sastavu Srbije? Tako je i danas. Da li više zemalja ne priznaje tu samoproglašenu nezavisnost nego što ih prizanje? Da, i tu je napravio uspeh.  Danas čak i one velike sile koje su priznale nezavisnost razumeju da treba uvažiti opravdane interese Sbrije i odustaju od zahteva sa priznanjem nezavisnosti - rekao je Vesić.

Uz to, dodao je da Vučić, i  pored svih spekulacija o tome da će uvesti sankcije Rusiji odmah posle izbora 3. aprila, to nije učinio do danas.

- Koliko puta smo čuli – da samo što nije priznao Kosovo, a to se nije dogodilo. Nisam video političara koji se doslednje drži svojih stavova i po cenu svih pritisaka, isključivo u interesu Srbije. To je karakteristika Vučićeve politike, uradiće sve što treba da bude dobro građanima, što je odlika zrelih političara - rekao je Vesić.

Dodao je i da je Vučić, poput Borislava Pekića spreman da se bori za ideale po cenu samo svog života, ne prebacujući je na građane.

- Vučić je spreman da se bori za ideale po cenu samo svog života, i dok je Vučić predsednik države, donosiće se odluke u interesu Srbije, a ne u interesu Moskve, Vašingtona ili Brisela - zaključio je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 1 godinu

Svi se dobro sećamo kako je ubijen Đinđić I pretnje koje su mu bile upućivane pre ubistva. Zato treba najoštirije osuditi svaki pokušaj relativizacije napada i pretnji predsedniku .

Željko

pre 1 godinu

Vučić pokazuje veliku doslednost i posvećenost interesima Srbije i srpskog naroda.

Saša

pre 1 godinu

Vučić pokazuje veliku posvećenost očuvanju KiM u okviru Srbije i odbrani srpskih nacionalnih i državnih interesa po pitanju Kosmeta.

Sanja

pre 1 godinu

Tako je. Doslednost Vučićeve politike nam je i omogućila određeni status u svetu.

Maja

pre 1 godinu

Apsolutno!!! Jedan jedini. Uvek na strani svog naroda

Zorana

pre 1 godinu

Mi smo Vučića birali jer mu verujemo i to samo potvrdjujemo na svakim novim izborima.

Maja

pre 1 godinu

Vučić je ozbiljan političar i državnik koji ima poverenje naroda.

Vojkan

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji svoje političke stavove ne menja kako vetar duva, zato i ima uspeha.

Mile

pre 1 godinu

Vucic je covek od reci koji ispunjava sva svoja obecanja.

Lazar

pre 1 godinu

Pretnja ubistvom izrečena predsedniku Srbije od strane desnih ekstremista mora biti najozbiljnije shvaćena, pre svega kad se uzme u obzir da se ovde pre 20 godina dogodio atentat na tadašnjeg premijera Đinđića.

Andrijana

pre 1 godinu

Za Srbiju samo u kontinuitetu i treba da se bori.

Marija

pre 1 godinu

Borili smo se i izborili da na čelu bude najbolji!

Darko

pre 1 godinu

Ovo je istina - Vučić je apsolutno dosledan sebi, da nema mesta strahu da će popustiti, izdati, ptekršiti ono što govori, zato je i izabran od naroda

Dzoni

pre 1 godinu

Tako je! Uvek borba za bolju Srbiju! Uvek daje sve od sebe da građanima bude bolje

Ivana

pre 1 godinu

Da bi se država razvijala i gradila, politika ne sme da bude promenljiva. Vučić to zna a rezultati i njegovog rada i celokupnog političkog delovanja se i te kako vide!

Mile

pre 1 godinu

Vucic ni za sta na svetu ne bi promenio svoje stavove na stetu Srbije i srpskog naroda.

Olja

pre 1 godinu

Od samo pocetka Vucic je ostao dosledan svom stavu,svojim željama i svom radu

Nataša

pre 1 godinu

Verujem Vučiću jer je uvek uradio ono što je rekao da će uraditi, tu nema dileme

Milan

pre 1 godinu

Jedini pravi borac za bolju i jaču Srbiju. Jedini kome lični interes nije preči od svog naroda.

Dax

pre 1 godinu

Vučić je uvek imao svoj cilj i viziju lepše i bolje Srbije. Sve što je do sada uradio je od početka njegov jedan te isti stav i želja da Srbiju ojača

Mile

pre 1 godinu

Pa politika i ne treba da bude klimavaa. Da se uvaže određene sugestije i uvedu promene, to da, ali zamislite na šta bi to ličilo da sad Vučić krene da govori malo jedno malo drugo? Pa niko ga ne bi shvatio ozbiljno.

Ticka

pre 1 godinu

Srbija voli predsednika vucica bas zbog toga što nije menjao stavove,nije samo na rečima bio jak,već je svaku svoju izjavu u dela pretocio

Lazar

pre 1 godinu

Jedini čovek koji se iskreno bori za napredak i razvoj Srbije na svim poljima, bez skrivenih licnih interesa na stetu gradjana

Lela

pre 1 godinu

Nema mesta strahu ili bilo čemu sličnom kada imamo Vučića za predsednika - on stoji iza svega što kaže uvek i svuda

Pavleeee

pre 1 godinu

Najdosledniji u stavu i željama je Vučić. Ne odstupa od svog cilja da Srbiju u svakom smislu unapredi

Goran

pre 1 godinu

Vučić je predsednik koji je veran svojoj državi i narodu

Jana

pre 1 godinu

Vučić je čovek od reči, njegova dela to govore

Sanja

pre 1 godinu

Vučić nije samo rečima delovao,već je svaku svoju reč ispunio

Olga

pre 1 godinu

Jedini dosledan, jedini koji ne menja stavove, jedini sa tolikom podrskom svojih gradjana, zato sto narod vidi njegov iskren trud i borbu

Goran

pre 1 godinu

Vučić je neko ko ima stav i ko tako lako ne odustaje od svojih stavova

Dana

pre 1 godinu

Vučić iza svojih reči i odluka uvek stoji, a to narod ceni i zato ga i podržava!

Jelena

pre 1 godinu

Ako neko od političara ne menja svoje stavove - to je Vučić!

Virdžoni

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je čovek od reči i dosledan u onome što je obećao, što se za opoziciju nebi moglo reći ??

Mila

pre 1 godinu

Vučić nikada nije nešto rekao pa porekao, već uvek ima stav i bori se za svoju zemlju i narod.

Danica

pre 1 godinu

Čovek kome se može verovati na reč, čovek na koga se čitav narod može osloniti, čovek koji je stao i i dalje stoji iza svojih stavova, e to je Vučić!

Lazar

pre 1 godinu

U potpunosti se slažem, Vučić je osoba koja ne menja stavove i vidno ulaže maksimalne napore za rast i razvoj države, i za prosperitet građana. Ulaže u Srbiju na svim poljima....vojska, turizam, obrazovanje, ekonomija, industrija, infrastruktura...

Miljana

pre 1 godinu

Bez Vucica smo niko i nista, njegova borba za Srbiju je neumorna

Milena

pre 1 godinu

Vucicu i da prete nece pokleknuti i popustiti u nameri da ojaca Srbiju

Boki

pre 1 godinu

Vučić je neko ko je spreman da da i život za svoje ideale, ako je spreman na sve da zaštiti svoju zemlju i svoj narod a da pri tome ne pogazi ni čast ni poštenje.

Iva

pre 1 godinu

Neprestana borba Vucica za poboljsanje Srbije dokazuje da je on najbolje sto je moglo da se desi Srbiji

Milan

pre 1 godinu

Opozicija i tajkunski mediji namerno relativizuju opasnost od atentata na predsednika Srbije.

Bojana

pre 1 godinu

Jedini na našem političkom miljeu koji ostaje dosledan sebi je Vučić!

Zoran

pre 1 godinu

Oni koji su pozivali na ubistvo predsednika Vučića moraju biti osuđeni na maksimalne zakonske kazne, jer u politici ne sme biti mesta bilo kakvom nasilju.

Jale

pre 1 godinu

Vučić je neko ko svoje stavove i principe ne gazi i ne menja

Tanja

pre 1 godinu

Moje iskreno misljenje je da se Vucic jako trudi za Srbiju i srpski narod. Ulaze velike napore, covek ne spava fakticki da bi postigao sve. Sve pohvale za vodjenje drzave. Imate nasu podrsku

Laki

pre 1 godinu

Mislim da je Vučić jedini političar i predsednik države koji je ostao pldosledan i veran svojim ciljevima i vizijama sa samog pocetka

Vanja

pre 1 godinu

Vucic je covek koji je stub oslonac ravzoja nase zemlje.

Danica

pre 1 godinu

I stoji iza svojih reči i obećanja. Upravo tako

Glisa

pre 1 godinu

U ovako teskim vremenima se vidi ko je tu za Srbiju a ko ne. Vucic je jedan od onih koji daje sve od sebe da ispravi stvari u drzavi koje dotiraju unazad jedno 20 godina. Polako ali sigurno jacamo iz dana u dan. Zivela Srbija

Nena

pre 1 godinu

Vučić se svim srcem bori za svoju zemlju. To i lud vidi.

Vesna

pre 1 godinu

Vucic je pravi covek za resavanje bilo kakvih problema.

Vedran

pre 1 godinu

Vucic je najbolji i niko me ne moze uveriti u suprotno

Vanja

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je garant mira i stabilnosti u celom regionu.

Ana

pre 1 godinu

Ne postoji politicar koji se doslednije drzi svojih stavova od Vucica

Nikola

pre 1 godinu

Vučić šta kaže to i ispuni, uvek je bio čovek od reči i dela.

Gorica

pre 1 godinu

Upravo tako. Treba i najoštrije osuditi napad na predsednika, da se ne bi takve st ari ponavljale

Zorica

pre 1 godinu

Vučić je državnik koji je zaslužio poverenje naroda upravo zbog svoje iskrene borbe za interese Srbije i zbog svoje doslednosti i odlučnosti u donošenju odluka a u skladu isključivo sa interesima Srbije.

Vesna

pre 1 godinu

Građani i građanke Srbije znaju zašto su baš njemu dali najveću podršku na izborima.

Milenko

pre 1 godinu

Uz Vucica na celu Srbije nam niko ne moze nista. Sve vise i vise jacamo i borimo se ka nekom boljem zivotu.

Vesna

pre 1 godinu

Vučić je jedan od retkih predsednika koji će sve učiniti za svoj narod da mu obezbediti bolju budućnost

Sara

pre 1 godinu

Praviti bezazlenim napad na predsednika je apsurdno. Napad je bio pöaniran i to je jasno

Vojka

pre 1 godinu

Vucic je do sada pokazao da ne pravi kompromise sa interesima zemlje i zbog toga ima veliku podrsku naroda.

Danka

pre 1 godinu

Vučić nema konkurenciju i to je kristalno jasno. Upravo zbog svega urađenog, stava i rada

Vanja

pre 1 godinu

Nas predsednik Vucic radi sve da zaštiti naše nacionalne interese i predstavlja garant nacionalnih interesa Srbije

Desa

pre 1 godinu

Bas kako su id napada na Djindjica pravili da je to glupost isto pokusavaju sada i sa Vucicem

Dule

pre 1 godinu

Samo dosledni političari mogu nešto veliko da ostave iza sebe.

Hana

pre 1 godinu

Ovo sto se desilo na Sretenje treba najstrozije kazniti. Narod je uz predsednika i nekolicina to ne može promeniti.

Danko

pre 1 godinu

Napad na predsednika drzave je ujedno i napad na drzavu!

Goram

pre 1 godinu

Može neko da voli ili ne voli Vučića, ali mora i da prizna da je on čovek koji je dosledan sebi i svojim stavovima, i da odlično radi svoj posao. Zato ga je natod i izabrao!

Goran

pre 1 godinu

Zemlja koja je dozivela ubistvo premijera mora ozbiljnije da shvata pretnje predsedniku drzave

Milan

pre 1 godinu

Nemenjanje stavova je tako atipično za našu političku scenu.

Ema

pre 1 godinu

Treba da budemo ponosni što imamo predsednika na koga možemo da se oslonimo, jer je uvek držao reč, uvek je uradio šta je rekao da će da uradi, jednostavno stoji iza svojih stavova i sprovodi ih u delo

Sara

pre 1 godinu

opozicija pokušava da relativizije opasnost i pretnje prema Vucicu sto njega dovodi u opasnost

Milan P

pre 1 godinu

Posle koliko godina od ubistva Đinđića Tadić "hrabro" priča šta on misli da je nešto što je neko rekao možda dovelo do ubistva tadašnjeg premijera?

Ena

pre 1 godinu

Predsednik je oduvek covek koji drzi do svojih reci, sto je mnogobrojno putaa i dokazao, pa nije ga narod tek tako izabrao.

MP3

pre 1 godinu

Tadić tek da nešto kaže kako bi mu neki medij to objavio i tako nađ pokazao da je uopšte živ.

Samo jako

pre 1 godinu

Kada bivši predsednik izađe na izbore i ne pređe cenzus, onda je jasno da njegova reč ima težinu pera.

Sasa

pre 1 godinu

Vucic se cvrsto drzi svojih stavova, zbog toga ga, izmedju ostalog, narod Srbije ceni.

Mira

pre 1 godinu

Tadic nista osim gluposti i ne ume da izgovori.

Mija

pre 1 godinu

Vučić je tu gde jeste jer nikad ne menja svoje stavove.

Rasa

pre 1 godinu

Vucic je odgovoran lider, koji se vodi sopstvenom politikom i ne dozvoljava da neko utice na njegove stavove.

Marko

pre 1 godinu

Treba imati razumevanja za Vučića, sve ispunjava za zemlju dok mu redovno prete.

Ana

pre 1 godinu

Druge stranke umanjuju jačinu pretnji koje Vučić redovno dobija.

Ivan

pre 1 godinu

Ne može svako imati hrabrosti i baviti se pitanjem KiM.

Željko

pre 1 godinu

Sram da bude osobe koje su napale Vučića i silom hteli da ga smene.

Milica

pre 1 godinu

Pravi i ispravni ljudi cene šta je predsednik sve uradio za našu zemlju.

Dario

pre 1 godinu

Retko koja osoba stavlja zemlju ispred svog života.

Pavle

pre 1 godinu

Predsednik ne menja stavove i razmisljanja kako vetar duva nego brani stavove koji su jedino ispravni po nasu zemlju.

Igor

pre 1 godinu

Predsednik VUčić je dokazao da je njegova data reč važnija od potpisa većine političara.

Luka

pre 1 godinu

Držati se svojih ideala makar te koštalo glave.

Milan

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je poznat po tome što drži do svoje reči, i ispunjava sva obećanja koja da.

Sanja

pre 1 godinu

Zahvaljujući trudu naših ljudi, druge sile odustaju od priznanja KiM.

Sonja

pre 1 godinu

Pored raznih pritisaka naš predsednik se drži svojih ideala.

Nenad

pre 1 godinu

Vučić vodi odgovornu i doslednu politiku i Srbija sa njim na čelu ide napred u nove pobede!

Rada

pre 1 godinu

Svaka čast predsedniku i Vladi za sve što je odlično uradjeno u Srbiji, a uradjeno je mnogo.

Vlaks

pre 1 godinu

Politiku Đinđića nismo razumeli ali nam je danas svima jasno da je politika koju vodi Vučić politika napretka Srbije.

Maja

pre 1 godinu

Vučić je predsednik koji se u svakom smislu bori za svoj narod i svoju državu, i radu sve u interesu države i građana.

vuksx

pre 1 godinu

SNS je jedina stranka kojoj odgovaraju pralamentarni izbori.

vitko1983

pre 1 godinu

Patriotizam i drzavni interesi su glavne karakteristike Vuciceve vladavine.

Stevan

pre 1 godinu

Vucic pre svega ne menja pristup da je Srbija na prvom mestu, zato i ima toliku podrsku!

Ksenija

pre 1 godinu

Vučić je čovek od reči koji ne menja stavove.

Jakov

pre 1 godinu

I zbog takve politike smo ovoliko i uspesni. Samo napred!

Milana

pre 1 godinu

Bez lažne skromnosti, moram se složiti sa Vesićem, Vučić ipak drži konce u svojim rukama i vodi stabilnu politiku.

Petar

pre 1 godinu

Pravi drzavnik kao Vucic ne menja stavove kako vetar duva, nego su njegovi stavovi cvrsti i uskladjeni nacionalnim interesima Srbije

Mira

pre 1 godinu

Dosta je bilo ovih koji gledaju samo svoj interes i bogacenje, Vucic je jedini koji zastupa stav naroda i ne menia to nikada.

Snezana

pre 1 godinu

Zbog toga narod ima puno poverenje u Vucica!

Bilja

pre 1 godinu

Milion puta im je ponovljeno da nema prizanja KiM...samo sto oni to ne zele da cuju jer im odgovara nesto drugo.

Bilja

pre 1 godinu

Vucic je lider,on probleme ne stavlja pod tepih.

Biljana

pre 1 godinu

U zemlji koja ima u ubijenog premijera u sred bela dana svaku pretnju upucenu predsedniku treba uzeti za ozbiljno.

Bilja

pre 1 godinu

Svi koji prozivaju Vucica, zapravo bi jako zeleli da on prizna KiM kako bi ga rusili..

Maja

pre 1 godinu

Tako je. Vucic vodi stabilnu i iskrenu politiku i uvek stoji iza onoga sto kaze. Sve sto obeca on i ispuni.

Bilja

pre 1 godinu

Predsednik je dosledan svoje politike i drži se svojih stavova čineći sve najbolje za Srbiju.

Joka

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je odgovoran politicar koji ima jasne ciljeve i stavove od kojih ne odstupa,i uvek nastoji da ih ostvari za razliku od opozicije koja svoja misljenja i stavove menja kako vetar duva.

Vojka

pre 1 godinu

Vesic je dugo bio saradnik mnogih lidera pre Vucica i najbolje zna koliko se presednik po svojoj borbi razlikuje od svih njih

Cole

pre 1 godinu

Jedini koji se pridrzava svega sto izgovori je Vucic.

Ruža

pre 1 godinu

Vučić je uvek bio dosledan svojim principima i stavovima, uvek je donosio odluke u interesu Srbije I njenih građana.

Marko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je prvi koji je se svim snagama zalago za svoju zemlju.

Ivana

pre 1 godinu

Vučić je dosledan i dostojanstven političar koji ima jasno definisanu politiku. Zalaže se mir i stabilnost.

Markoni

pre 1 godinu

Vucic vodi odgovornu politiku. Cuva interese nase zemlje jer mu je stalo do nje. Ziveo Vucic...

Tanja

pre 1 godinu

Po prvi put imamo razumnog drzavnika koji ne donosi odluke na precac! Zato je toliko cenjen.

Anika

pre 1 godinu

Bio i ostao, jedini dosledan svojim stavovima i svojom politikom

Maksim

pre 1 godinu

Vucic je covek koji je prvenstveno iskren prema gradjanima i beskomromisno drzi do reci!

Dejan

pre 1 godinu

Rezultati predhodnih izbora su to najbolje pokazali!

Jovance Ilic

pre 1 godinu

To znaju gradjani a znaju i drugi drzavnici u Evropi i Svetu.

Maksim

pre 1 godinu

Boljeg od Vucica nemamo, niti cemo imati u blizoj buducnosti.

Mitar

pre 1 godinu

Vucic je uzdignute glave isao tamo gde mnogi njegovi predhodnici nisu mogli ni smeli da provire!

Jela

pre 1 godinu

Zato je Vucic tu gde jeste upros svim problemima i nedacama sa kojim smo se suocavali.

Sara

pre 1 godinu

Da li ste primetili da sto je veci problem s kojim se Srbija suocava to je veca podrska Vucicu. Gradjani mu veruju.

Sanja

pre 1 godinu

Vučić je odgovoran političar koji brani i zastupa interese svoje države, zato je mnogima trn u oku.

Dejann

pre 1 godinu

Vučić vodi doslednu politiku razvoja i napretka naše zemlje

Maja

pre 1 godinu

Djindjic nazalost nikada nije imao podrsku sveta koju Vucic danas ima.

Vukasin

pre 1 godinu

Poverenje naroda ne dolazi preko noci. To su godine rada i ozbiljnog truda. Vucic je pokazao da moze i drugacije, da politicar nije samo onaj koji dodje uzme i ode!

Jelena

pre 1 godinu

Vucic je covek koji se drzi svojih stavova i planova i od njih neodustaje.

Jelisaveta

pre 1 godinu

Kosovo je bilo deo Srbije i tako ce i ostati.

Vladana

pre 1 godinu

Labilni ljudi menjaju svoje stavove, Vucic je dostojanstven

Bojana

pre 1 godinu

Vesić sigurno prepoznaje sličnost izmedju Djindjica i Vucica. I predsednik je, isto kao sto je bio Djindjic, vrlo posvecen poslu, i recit i mudar.

Taenia Solium

pre 1 godinu

Vesić: najnedosledniji političar koji menja stavove ?

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija