• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

27.02.2023

10:52

DOK U PRIŠTINI ZBIJAJU REDOVE PRED SASTANAK U BRISELU, NAŠI RAZJEDINJENI NAPADAJU DRŽAVU! Prizivaju nesreću da bi politički profitirali

printscreen

Politika

DOK U PRIŠTINI ZBIJAJU REDOVE PRED SASTANAK U BRISELU, NAŠI RAZJEDINJENI NAPADAJU DRŽAVU! Prizivaju nesreću da bi politički profitirali

Podeli vest

Takozvana srpska opozicija 'ujedini' se uvek kada treba napasti predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju. Oni su juče tako bez ikakvih dokaza ustvrdili da će Vučić danas na sastanku u Briselu sa takozvanim premijerom 'Kosova' priznati ovu lažnu državu!?!

Lider Dveri Boško Obradović optužio je Vučića da je već pristao na francusko-nemački sporazum.

- Pitanje je da li će ga on lično potpisati ili će to prepustiti Ani Brnabić. Sad Vučić grozničavo traži da dobije nešto zauzvrat čime bi pokušao da opravda ovu izdaju pred građanima Srbije, iako je to nemoguća misija. Posebno je smešno i tragično ako je to što on traži ZSO, koju je dogovorio još pre 10 godina - rekao je Obradović, a sa njim se složio i lažni ekolog Savo Manojlović, koji takođe tvrdi da Vučić ide u Brisel da 'preda' Kosovo.

- Ide da pregovara u Brisel da preda Kosova, a zauzvrat će im dati i litijum. Pregovarački genije. Istorijska ličnost - napisao je Manojlović na Tviteru.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji je trenutno pod istragom Američkog kongresa zbog umešanosti u veliku korupcijsku aferu u SAD, tvrdi da se danas očekuje da u Briselu 'Vučić i Kurti u načelu prihvate, a možda čak i parafiraju plan o uspostavljanju međunarodne jednakosti Beograda i Prištine'.

- Ako se dogodi, to bi značilo da je Vučić u ime Srbije, na međunarodnopravni obavezujući način, prihvatio da je 'Kosovo' država - rekao je Jeremić.

Komentarišući ovu najnoviju prljavu kampanju protiv Srbije, ministar i član Predsedništva SNS Goran Vesić kaže da opozicija širi neistine ne zbog odbrane Kosova, već iz ličnih, sitnih interesa.

- Predsednik Vučić je više puta, uključujući i dva puta za šest meseci u Parlamentu, gde je razgovarao sa poslanicima i očekivao od njih neki bolji predlog, istakao da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije i da neće potpisati priznanje tzv. Kosova ni pod kakvim uslovima. Zato ne širite laži, ne obmanjujte narod, to je neodgovorno. Tako se skupljaju jeftini politički poeni i samo se priziva nesreća - zaključuje Vesić.

Dok opozicija napada Vučića, u Prištini zbijaju redove

I dok se opozicija u Srbiji utrkuje ko će više da napadne i udari na državu i predsednika Vučića kako bi politički profitirali, u Prištini zbijaju redove pred ovaj bitan sastanak u Briselu.

Predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli podržao je tzv. kosovsku delegaciju koja će danas, u okviru dijaloga sa Srbijom, u Briselu razgovarati o evropskom predlogu o normalizaciji odnosa dve strane.

Pacoli je na Fejsbuku naveo da je danas važan dan za Kosovo i Metohiju.

- Danas je Kosovo iznad svega. Danas je važan dan za Kosovo i mir u našem traumatizovanom regionu. Danas moramo podržati kosovsku delegaciju moralno, sa distance. Danas može da počne pisanje nove stranice za Kosovo. Nadamo se i molimo da sve prođe kako treba - poručio je Pacoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Predsednik je uvek radio za najbolji interes Srbije za razliku od Jeremića i ostalih opozicionih predstavnika.

Mihajlo

pre 1 godinu

Jes o je svima da opozicija zeli nemire i haos za to su uvek spremni.

Ana

pre 1 godinu

Nadam se da ce narod kazniti opoziciju na sledecim izborima jer je to jedino sto su zasluzili svojim izdajnickin ponasanjem

Ni a

pre 1 godinu

Vise nego ikada nam je potrebno nacionalno jedinstvo a ne izdajnicka opozicija

Stiks

pre 1 godinu

A šta drugo očekivati od bednika koji samo žele vlast i da napune svoje džepove.Baš njih briga za Srbiju i Srpski narod.

Bilja

pre 1 godinu

Predsednik ima dovoljno tezak zadatak pred sobom i zaista nije korektno da mu ga ova propala opozicija dodatno otezava

Fix

pre 1 godinu

Licemeri bez obraza i časti.Samo gledaju lični interes!!

neda

pre 1 godinu

Prodali bi zemlju za saku vlasti! Nije im ni do Srbije ni do Kosmeta

Kosta

pre 1 godinu

Bitno da predsednik ima podrsku naroda a opoziciju ionako niko ni ne slusa ni ne veruje im

Sandra M

pre 1 godinu

Jad i beda opozicije danas više nego ikada izbija na površinu i dok se Vučić u Briselu bori da obezbedi miran i bezbedan život srpskom narodu na KiM jadnici poput Jeremića, koji je poklonio KiM na tacni Albancima i Boška se spremaju da prave haos u glavnom gradu.

caca

pre 1 godinu

Dok se predsednik bori za svoj narod,izdajnici napadaju svoju državu!

Nikola

pre 1 godinu

Saka bednih ljudi je toliko prodana pa bi da proda i nasu zemlju radi licnih interesa. Nisu uspeli da nas do kraja prodaju dok su bili na vlasti pa bi sada opet.

Jeca

pre 1 godinu

Pa opozicija je u proslosti i potpisivala ultimatume za KiM , koje Vucic godinama popravlja

Goran

pre 1 godinu

Obradović ako ima neki predlog ili rešenje za pitanje KiM onda je to trebao da iznese u skupštini, a ne samo da napada i kritikuje Vučića

Jana

pre 1 godinu

Vučiću je drzava uvek na prvom mestu, i nikada se ne bi prodao i izdao je kao ovi opozicionari

Ivana

pre 1 godinu

Opozicija i u najtežim trenucima samo razmišlja o svom licnom imteresu

Goran

pre 1 godinu

Ko šta radi, opozicija širi laži i neistine

Milanko

pre 1 godinu

Opozicija ce napadati bez obzira na odluku naseg predsednika. Oni su vec prodali KOSOVO pa im je sve ovo smesno.

Goran

pre 1 godinu

Naša opozicija je šampion u izmišljanju i širenju dezinformacija

Stefa

pre 1 godinu

Narod je uz Vucica , Srbija treba ostati slozna. A opozicija da se zavuče u svoje misije rupe, jer ovako samo nanose štetu nasoj zemlji

Goran

pre 1 godinu

Umesto da pruži podršku Vučiću i borbi za KiM, opozicija iznoseći svakakve laži napada Vučića

cane

pre 1 godinu

Sramna opozicijo...Lesinari, dajte neki predlog.

Ivica

pre 1 godinu

U Prištini posle današnjeg sastanka nece biti nijednog čoveka da podrzava Kurtija, jer njegova politika nece proci danas u Briselu

Ana

pre 1 godinu

Opozicija bi bar u ovim teškim danima mogla da se ujedini i pruži podršku predsedniku, u interesu je cele Srbije.

goran

pre 1 godinu

Nece narod odustati od Vucica dokle god se ovako lavovski bude borio. A lesinari samo neka lesinare

Nemanja

pre 1 godinu

Mi nemamo politicku opoziciju, a ovih pet izdajnika su smesni i zalosni u isto vreme. Sreca pa su ih vec i vrapci na grani procitali. Lazne patriote koje bi sve uradile da rasture vlast, potom drzavu i na kraju da rasteraju narod. To je cilj i za to su placeni. Sreca pa ih je narod prozreo.

Miro

pre 1 godinu

Milorad Dodik je jedini srpski političr sa stavom koji zna kako se razgovara sa zapadnim izaslanicima. Ovi svi ostali su diletanti.

Djole

pre 1 godinu

Sta drugo ocekivati od moralnih gnjida kao sto su Bosko, Jeremić i ostala opozicija, pa oni samo gledaju da profitiraju i nista vise

tanja

pre 1 godinu

Klasicni lesinari. Nadaju se necemu, Vucicevom kiksu. A bice jos jaci Vucic posle ovoga.

Boban

pre 1 godinu

Uz nasu smo drzavu i nadamo se pozitivnom dogovoru, nasi rukovodioci dobro znaju sta rade.

Ana

pre 1 godinu

Vucic ce Jos jednom delima svim ovim izdajnicima zapusiti usta

Pera

pre 1 godinu

Opozicija je dno dna. Oni su sve rekli dok su bili na vlasti, a sad se jos vise srozavaju, samo zbog politickih poena. Njih ne interesuje Srbija, vec isključivo licni interesi. Predsedniku Vučiću želim sve najbolje na današnjem sastanku u Briselu, verujem u njegovu diplomatiju.

Aca

pre 1 godinu

Pa svima je jasno da opoziciju placaju da ovako Lazu i da ovako pokušavaju da destabilizuju zemlju pred bitne trenutke

Aleksa

pre 1 godinu

Uvek su izdajice stajale sa strane u ovako važnim trenucima, sada opet pokazuju svoje pravo lice, posle se vide kada im narod ne veruje

Arsa

pre 1 godinu

Ocekujemo da ovaj dan prodje kako treba, Vuciceva mirna politika ce biti od ogromnog značaja za nas

Bojana

pre 1 godinu

Opozicija pokušava da rovari ali srećom, većina naroda podržava predsednika Vučića.

Jovanka

pre 1 godinu

Vučic nikad nece prihvatiti nesto sto nije dobro za Srbiju!

Predrag

pre 1 godinu

Ovi tzv opozicionari maštaju o dolasku na vlast ako Vučić potpiše ono što nikada neće potpisati.

Andrijana

pre 1 godinu

Opozicija koristi svaki trenutak da napada Vucica.

Marcco

pre 1 godinu

Koliko god opozicija nemala neku startegiju, toliko je jedno svima zajedničko, a to je da izazovu što više bede i nesreće, kako bi sa nastupanjem haosa dobili vlast, po mogućstvu na silu i iz pomoč nekih iz inostranstva. Samo, ne ide im, bez obzira što pojedini imaju negraničene finansijske resorse, a po neki i gomilu evro-parlamentaraca na platnom spisku.

Rasa

pre 1 godinu

Ova opozicija ko babe vracare. Zasto ne sacekaju da se vidi rezultat sastanka i da se tako i ponasaju.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

DOK U PRIŠTINI ZBIJAJU REDOVE PRED SASTANAK U BRISELU, NAŠI RAZJEDINJENI NAPADAJU DRŽAVU! Ne napadaju državu, već napadaju Vučića - osim ako Vučić nije umislio da je on država, kao što je to svojevremeno umislio Kralj Sunce pa javno rekao: ,,Država, to sam - ja!''

Marko

pre 1 godinu

Kritikujem srpsku opoziciju koja se uvek "ujedinjuje" samo da bi napala Vučića, a ne radi zajedničkog dobra i prosperiteta Srbije.

Ognjen

pre 1 godinu

Smatram da napadati predsednika i državu bez dokaza i argumenta nije konstruktivno i samo stvara više problema u društvu.

Jovo

pre 1 godinu

Prizivaju nerede, nasilje i linč. Opozicija igra na kartu emocija ubjeđujući narod da će Vučić navodno da izda. To se neće nikako dogodit jer je Vučić patriota.

Marko

pre 1 godinu

Kritikujem Boška Obradovića za optuživanje predsednika Vučića bez ikakvih dokaza i stvaranja nepotrebne panike u javnosti.

Snezana

pre 1 godinu

Smatram da političari treba da budu odgovorni i istiniti u svojim izjavama, a ne da prave senzacionalizam radi ličnih interesa.

Ognjen

pre 1 godinu

Kritikujem medije koji bez osnova iznose optužbe na račun predsednika i stvaraju nepotrebnu tenziju i strah kod ljudi.

Mario

pre 1 godinu

Kritikujem srpsku političku scenu koja je previše podeljena i neuspešna u rešavanju ključnih pitanja i izazova u zemlji.

Marko

pre 1 godinu

Smatram da je izjava da će predsednik priznati lažnu državu bez ikakvog dokaza ozbiljna optužba i treba se sa njom postupati odgovorno.

Milos

pre 1 godinu

Smatram da je izjava da će predsednik priznati lažnu državu bez ikakvog dokaza ozbiljna optužba i treba se sa njom postupati odgovorno.

Sava

pre 1 godinu

Kritikujem političare koji profitiraju na nesreći i strahu ljudi, umesto da se fokusiraju na rešavanje problema u društvu.

Snezana

pre 1 godinu

Smatram da su neutemeljene optužbe poput ovih štetne za demokratsko društvo i da treba više pažnje posvetiti kvalitetnom i istinitom novinarstvu.

dule

pre 1 godinu

Ovakvu opoziciju bi Srbiji i sam Kurti poželeo

Cedomir

pre 1 godinu

Uvek kada je Srbiji teško i kada je izložena jakim pritiscima spolja, opozicija dotatno komplikuje već složenu situaciju pritiscima iznutra. Ti pritisci nisu zasnovani na činjenicama nego na proizvoljno mišljenju lažnih patriota iz opozicije. Time žele ta uberu jeftine političke poene.

Dragi

pre 1 godinu

Bio jednom jedan ambasador u Beogradu i na pitanje o medijima, za jedan dnevni list je rekao: SMEĆE. Da ne bi i vi postali smeće, dajte malo objektivnosti... Vučić pa Vučić...stanite malo. Pa nije Boškić ukinuo sve institucije Srbije na Kosmetu 2013, nego Vučić. I šta smo dobili? Investicije. Svaka čast, ali da li je to vredno Kosmeta? E pa nije, da je u pitanju i sam Slobo Milošević, a ne Vučić.

oki

pre 1 godinu

Srpskim opozicionarima nije bitna dobrobit Srbije, umesto da podrze Vucica u bitnom trenutku za nasu zemlju oni kontriraju.

mile

pre 1 godinu

Sve se čini kao da naša opozicija radi u koordinaciji sa Prištinskim institucijama.

dule

pre 1 godinu

Sta god Vucic danas uradio, opoziciji ce biti kriv! A mi znamo da ce doneti najbolju mogucu odluku za drzavu.

jovo

pre 1 godinu

Sramno je da u pitanju koje je od nacionalnog interesa nismo ujedinjeni.

sava

pre 1 godinu

Opozicija i prethodnici koji su bili na vlasti više su uz lažno Kosovu i Kurtija nego uz svoj narod- sramota

gagi

pre 1 godinu

Lažne patriote žele da slome Vučića. To je evidentno. A šta bi oni da su u njegovoj koži?

vlada

pre 1 godinu

Lažne patriote vrebaju, likuju već unapred u nadi da će Srbija doživeti fijasko u Briselu.Kakvi su to ljudi ,pitam se ????

Milos

pre 1 godinu

Mi imamo jednog velikog trojanskog konja i njega moramo da se pazimo više nego naših neprijatelja.

Sonja

pre 1 godinu

Boska stvarno ne treba komentarisati. Covek zeljan paznje i licne promocije.

Mina

pre 1 godinu

Samo neka aferasi i siledjije misle da ce politicki profitirati ovakvim ponasanjem.. ejjj jadnici

Nikola

pre 1 godinu

Politicke prostitutke na celu sa Boskom i Vukom rade protiv interesa Srbije.

Mina

pre 1 godinu

Ako nista drugo, opozicija je uspela samu sebe da obesmisli i ponizi. Ovakvo ponašanje u vreme kada se neophodno jedinstvo je i više nego tužno.

Mika

pre 1 godinu

Izdajice naseg roda samo rade ono sto im nalagodavci kazu. Ne rade Bosko i Vuk za Srbiju vec za Kurtija.

Maka

pre 1 godinu

Pa i nasi opozicionari zbijaju redove, ali sa Kurtijem svojim pobratimom.

Gaga

pre 1 godinu

Umesto jedinstva koje je neophodno u ovakvom trenutku, delovi kvazi-opozicije su ucinili sve da pokazu kratku pamet i mržnju!

Mister

pre 1 godinu

Olos raspala, uvek su i radili protiv interesa Srbije napadajuci Vucica.

Makarije

pre 1 godinu

Nemaju stida i srama, prodali su se za saku dolara. Nikad i nisu radili u interesu Srbije Vuk i Bole.

Cveta

pre 1 godinu

Strani placenici i domaci izdajnici, samo im je licni interes bitan a ne Srbija, zato i napadaju Vucica.

Nikola

pre 1 godinu

Njima je Kurti pobratim, stali su uz njega a ne Srbiju. PObedice ih sve Vucic.

Veljko

pre 1 godinu

Predstava opozicije je prikaz povrsne politike koju vode i demagogije kojojm se konstantno služe. Toliko o "patriotizmu"

Nikola

pre 1 godinu

Vucic ide sam protiv svih i izacice kao pobednik, a njima neka je na cast.

Draganče

pre 1 godinu

Ne zanimaju opoziciju Srbija i građani već sopstveni dzepovi i jeftini politički poeni.

Mika

pre 1 godinu

Majke bi oni rodjene izdali i prodali a kamoli Srbiju. Bole i Vuk suse nakrali fino, da im nije bitno gde ce da zive.

Jovan

pre 1 godinu

Kao što to obično biva oni koji se trude da učine nešto uglavnom se alaze na meti propalih, šizofrenih i isfrustriranih opozicionih političara kojima nije stalo do javnog interesa već do svog dzepa.

Nikolina

pre 1 godinu

Ako je iko pokazao i dokazao kome je stalo do Srbije to je Vučić! Tu nema zbora! Pustite ove šiptarske poltrone da laju jer znaju samo to!Nema predaje!

NIkola

pre 1 godinu

S U ovako teškim trenutcima sve hijene se urote da napadaju ne bi li ućarili neki jeftini politički poen ali na njihovu žalost neće im uspeti!

Zara

pre 1 godinu

Tuzno je ponasanje kvazi-patriotske opozicije.Da nije smesno bilo bi tuzno.

Jovan

pre 1 godinu

Dok se Vučić trudi svim silama da odbrani Srbiju, kvazi patriotska opozicija samo razmišlja o Vlasti kako da sklone Vučića i tako u krug..

Milica

pre 1 godinu

Za razliku o kojima su puna usta patriotizma, postoje oni drugi koji su na vlasti koji ga zaista i sprovode u praksi.Tužno je što ovi iz opozicije nisu shvatili ozbiljnost situacije…

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17