• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2023

13:45

SRAMOTA! Velike patriote i rodoljubi optužuju Miloševića što je hapsio šiptarske teroriste!

printscreen

Politika

SRAMOTA! Velike patriote i rodoljubi optužuju Miloševića što je hapsio šiptarske teroriste!

Podeli vest

Partner Boška Obradovića, Miloša Jovanovića i Milice Đurđević, Slobodan Samardžić uputio je jasnu, antisrpsku poruku.

Samardžić je poručio da je dobro što je DOS-ovski režim putio Aljbina Kurtija na slobodu.

- Dobro je što smo pustili na slobodu Aljbina Kurtija, on je bio nevina žrtva režima Slobodana Miloševića i nije zaslužio da bude u zatvoru - kaže istaknuti predstavnik opozicije.

Da nije tužno i sada, iz ove perspektive, toliko pogubno za srpski narod, možda bi u nekom trenutku bilo i smešno.

Jer stvarno, zamislite da Kurti nije pušten na slobodu?!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cica

pre 1 godinu

Pa ti nisi normalan definitivno. Jel ti stvarno misliš to što govoriš??

Kentaur

pre 1 godinu

Znaci da hapsimo nevine. Sta je sa vama iz informera? Na cemu ste vi? Posle se pitamo zasto nas cela evrooa smatra di ljacima. Dok vi objavljujete tekstove kukala nam majka. Ali Srbija pamti

Bojan

pre 1 godinu

Obradović je lažni patriota i sramota Srbije. Dosta nam je takvih. To su ljudi koji rasturaju Srbiju.

Baki

pre 1 godinu

Crkli da bog da izdaice Srpskog naroda !! Da bog da im šiptari silovali naj voljenije i klali ih !!!!

dobro bre ljudi

pre 1 godinu

koga je briga za tamo neku zavetnicu i slicne... zasto uopste pisete o nebitnim indijancima...

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

- Dobro je što smo pustili na slobodu Aljbina Kurtija, on je bio nevina žrtva režima Slobodana Miloševića i nije zaslužio da bude u zatvoru - kaže istaknuti predstavnik opozicije. Da nije tužno i sada, iz ove perspektive, toliko pogubno za srpski narod... Aljbinu Kurtiju nije suđeno u sudu i zbog toga nije bilo bilo kakve sudske presude (što znači da je pravno gledano bio nevina žrtva Miloševićevog režima), već mu je suđeno u Miloševićevim podrepaškim medijima - isto kao sada što Vučićevi podrepaški mediji bez sudskog postupka i bez sudske presude presuđuju patriotskoj opoziciji a i objektivnim novinarima iz objektivnih medija (kakav je objektivan novinar dejan petar Zlatanović iz objektivnog medija) prve nazivajući izdajnicima a ovog drugog teroristom koji je pozivao na ubistvo Aleksandra Vučića. Zašto prepodobni Aleksandar Vučić, tada ministar informisanja u vreme kad je Sl. Milošević bio predsednik, nije pre trideset godina ušao u sadašnju perspektivu i insistirao da Kurtiju bude suđeno zato što će posle par decenija Kurti biti najviše pozicioniran političar na Kosovu i da će njegova politička pozicija biti pogubna za srpski narod? Moje pitanje je logično tačno toliko koliko je logičan zaključak ,,Informerovog'' novinara napisan u rečenici: Da nije tužno i sada, iz ove perspektive, toliko pogubno za srpski narod.

robijaće Rošavi i SNS mafija

pre 1 godinu

AUUU! Koliko ste se uplašili ! Treba da se plašite, jer vas čeka dugogodišnja robija.

Sara

pre 1 godinu

A šta je tu čudno, pa zar nije Đinđić govorio da pojačaju bombardovanje uz šampanjac! Vlast po svaku cenu pa i na štetu sopstvenog naroda!

deda Raša

pre 1 godinu

E moj MILOŠEVIĆU, dobro si i prošao kada si u svojim redovima imao šljam poput ovog SAMARDŽIĆA, moguće je da ti je i on teret stavljam na SAMAR.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija