• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24 sedam

10.03.2023

16:34

Supruga Miloša Jovanovića "zarađuje" skoro 4.000 evra mesečno! Ima srednju školu i ne zna srpski!

24 sedam privatna arhiva

Politika

Supruga Miloša Jovanovića "zarađuje" skoro 4.000 evra mesečno! Ima srednju školu i ne zna srpski!

Podeli vest

Francuzova supruga Leticia Erika Jovanović, takođe francuski državljanin, ima i više nego luksuzan život u Srbiji.

Francuski državljanin i vođa DSS-a Miloš Jovanović u javnosti se predstavlja kao čovek iz naroda i borac za Kosovo i Metohiju, dok iz jednog od svojih stanova na Vračaru, ne može da prebroji koliko novca zajedno sa suprugom zaradi na mesečnom nivou. Tako bi, najkraće, mogla da se opiše “borba za Kosmet” Miloša Francuza Jovanovića, piše portal 24 sedam.

Naime, Francuzova supruga Leticia Erika Jovanović, takođe francuski državljanin, ima i više nego luksuzan život u Srbiji, daleko bolji od prosečnog građanina naše zemlje. 

Luksuzan život Francuskinje u Srbiji

 

Iako od obrazovanja ima samo srednju školu, Leticia Erika već godinama živi na veoma visokoj nozi i zarađuje ogroman novac. 

Francuskinja je do 2017.  godine bila zaposlena u firmi “Interventure”, čija je delatnost računarsko programiranje. Od 2017. do 2020. godine Leticia Erika napušta ovu kompaniju i posvećuje se svojoj firmi za konsalting. Tada se, navodno, bavila posredovanjem u zapošljavanju inženjera u domaćim i stranim firmama.

Iz nekog razloga od 1. marta 2020. godine vraća se u “Interventure” gde, barem formalno, radi do danas.

Ne dolazi na posao, a prima veliku platu


S druge strane, pitanje je koliko Leticia Erika Jovanović zaista radi, s obzirom da su neke od njenih kolega potvrdile novinarima 24sedam da je uopšte ne viđaju na poslu.

- Ja je nisam viđao na poslu, a siguran sam i da ne radi od kuće, jer bih tako nešto morao da znam – ispričao je jedan od zaposlenih.

On je novinarima portala ispričao koliko novca supruga Miloša Jovanovića prima na mesečnom nivou, te da je to skoro najveća plata u njihovoj firmi.

Foto: 24 sedam privatna arhiva

Supruga Miloša Jovanovića Leticia Erika Jovanović

Najplaćenija srednja škola ikada ili nešto drugo...
Ipak, indikativno je to što Francuskinja ima samo srednju stručnu spremu, ali zarađuje novac na kojoj bi mogli da joj pozavide i mnogo obrazovaniji. Na primer, prema svedočenju jednog od njenih kolega, neto zarada Leticie Erike za januar bila je čak 432.093,51 dinara! To znači da supruga Miloša Jovanovića na mesečnom nivou zarađuje gotovo četiri prosečne ministarske plate!!!

Ukoliko je tačno da Leticia Erika zarađuje ovoliko novca isključivo zahvaljujući svom znanju i sposobnostima, radi se o  najplaćenijoj srednjoj školi ikada. Ipak, mnogo veće su šanse da je u pitanju nešto sasvim drugo, te da Francuskinja koja i dalje nije u potpunosti savladala srpski jezik, ovolika sredstva na mesečnom nivou dobija iz nekih drugih razloga.

Zato se postavlja logično pitanje da li njena veoma visoka “zarada” ustvari predstavlja samo pranje novca za Miloša Jovanovića i legalizaciju nelegalno stečenog novca... 

Foto: ATAIMAGES

Miloš Jovanović

“Borba za Kosmet” sa Vračara i džepovima punih para


Za to vreme Francuz Miloš Jovanović, koji zajedno sa svojom suprugom mesečno zarađuje nekoliko hiljada evra, iz jednog od svojih stanova na Vračaru, ubeđuje građane, koji marljivim i poštenim radom zarađuju za život, da treba da se odreknu investicija koje su uzdigle srpsku ekonomiju.

Složićemo se, “borba za Kosmet” je mnogo lakša kada nemate nikakvu odgovornost i kada su vam džepovi puni. I nema veze to što se Srbi iz južne srpske pokrajine bore za golu egzistneciju i što su svakodnevno izloženi napadima Albanskih separatista... Francuski bračni par sa Vračara, sa primanjima od nekoliko hiljada evra mesečno, će pokušati da se predstaviti kao pravi zaštitnik Kosmeta.

Neko bi rekao da je, u najmanju ruku, licemerno da dvoje stranih državljana ubeđuju Srbe da treba da se odreknu investicija koje su ključne za srpsku ekonomiju i da guraju našu zemlju u izolaciju i potencijalne sukobe. Ali na to se ovaj francuski bračni par ne obazire. Na kraju krajeva, za Kosmet se najlakše “boriti” sa Vračara, dok iz džepova vire hiljade evra i – francuski pasoš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dalibor4e

pre 1 godinu

Vazno vucic zna sprski, spanski, nemacki i najvise ruski, moroni....

Sini

pre 1 godinu

Ama ljudi, pa sta vas je briga koliko cija zena zaraduje..... pa koliko zaraduje Bajatovic a koliko supruga od Draskovica, koliko Jorgovanka, i mnogi slicni. Narodne pare trose pa ćutite. Al sad kad gos.Jovanovic zasmeta jer joj je muz, mozda i u pravu.....odmah blacenje i progon. Nesto smrdi, cim neko ispravno kaze protiv rezima, uzjasete mu na porodicu.

Cyber

pre 1 godinu

Žena radi za privatnika, njegovo je koliko će da joj plati. Inače, lično sam radio sa njom. Neverovatno prijatna osoba.

Kum Meklaren

pre 1 godinu

Sirotinja ja nemam ni krilo da popravim od Meklarena valjda ce se kum otvoriti

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Donald Tramp je pre nego što je počeo da se bavi politikom bio dolarski multimilijarder, oženjen strankinjom, pa to desetinama miliona građanima nije bio razlog da ne veruju da je patriota i da voli svoju državu i nije bila smetnja da na predsedničkim izborima glasaju za njega i da postane predsednik u to vreme najmoćnije države u svetu. Kad političar nije siromašan jer lično zarađuje novac, to znači da je nadprosečno pametan a znači i da je veća šansa je da neće pljačkati svoju državu, da njegovi prijatelji neće imati neku svoju Jovanjicu i(li) imati kumove kriminalce i prijatelje mafijaše tipa Nikola Petrović ili Velja Nevolja i njima sličan ološ koji će mu plaćati reket.

Vejo

pre 1 godinu

A kum sa meklarenom,sve pošten.Mrš smećri,jebo vas Dragan J Vučićević. Najveće govno od govana.

Luka

pre 1 godinu

Leticija je jedna od najboljih i najsposobnijih osoba s kojima sam radio. Prica savrseno srpski, nemacki, francuski, engleski. Izborila se znanjem i rezultatima za poziciju hr leada. Radio sam tri godine u interventure. Stidite se ovakvog članka.

Pavlović

pre 1 godinu

Da niste kršteni u to ne sumnjam ali da ovoliko gluposti složite na relativno malom prostoru zbilja je teško poverovati, svaka vam čast a posebno onom ko vas je odabrao, u normalnim prilikama vi ne zavrdjujete ni cipele da čistite ljudima o kojima sudite i koje blatite na najprimitivniji i najprostačkiji način a da ni svesni niste koliko je to jadno, bedno i van svake pameti, žao mi vas je i ako ikako možete bežite odatle i urazumite se!

Aca

pre 1 godinu

Koliko moras biti dno od coveka jer novinar nisi da zbog nedostatka informacija napadas neciju zenu ! Ja kao citalac voleo bi da vidim koliko si ti dobio para da pises ovo ili tvoj gazda dupeuvlakac da bi ste cuvali sns lopovluk ! A o vasim zenama da ne govorim mogu misliti na sta lice kad su sa vama...

Sumar

pre 1 godinu

Oduvek je bilo da SIT GLADNOM NE VERUJEM važno je da ja imam sve a Vi poumirajte bas me briga. Nije mi jasno ko podržava ovakve osobe?????

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija