• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

12.03.2023

20:23

Jeremićevi PATOLOŠKI LAŽOVI! Podmeću lažne fotografije Beograda na vodi slikama iz “lijepe njihove”

Beta

Politika

Jeremićevi PATOLOŠKI LAŽOVI! Podmeću lažne fotografije Beograda na vodi slikama iz “lijepe njihove”

Podeli vest

Sekretar gradskog odbora Narodne stranke Vuka Jeremića u Novom Sadu, Željko Bošković Žak, objavio je sraman tvit u kom navodi “razlog” izmišljenog “protesta” stanara u Beogradu na Vodi, koji se naravno nije desio.

– Beograd je dobio i reku ponornicu – potopljene podzemne garaže Beograda na vodi! To je razlog zakazanog protesta stanara tog naselja! – glasio je tvit Jeremićevog patolaškog lažova, Željka Boškovića.

Foto: Printscreen

Ali tu nije kraj, u širenju neistina preterali su i ovoga puta.

Naime, fotografija koja stoji u objavi pomenutog Boškovića, za koju tvrdi da su garaže u naselju “Beograd na vodi” zapravo je fotografija iz teksta jednog hrvatskog portala, nastala u slučaju iz Koprivnice, grada u Hrvatskoj i to iz 2022. godine.

Foto: Printscreen

Hrvatski portal, prošle godine, preneo je tekst pod naslovom: “Stanarima prekipelo, garaža im svako malo pliva i širi se smrad fekalija.”

Foto: Printscreen

Pomenuta zgrada se nalazi u “Ulici pravednika među narodima Balija”, a ne na Bulevar Vudroa Vilsona i Hercegovačkoj ulici, koju je Jeremićev patološki lažov pokušao da zloupotrebi u širenju neistine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
fantom iz Savamale

pre 1 godinu

Posle kiše u suterenu Beograda na vodi smrdi na govna. To je valjda da se SNS mafija oseća kao kod kuće ?

Djurdja

pre 1 godinu

Da li neko tuzilastvo moze da se zainteresuje za ovakve bolesnike?

botnet

pre 1 godinu

https://beta.rs/politika/177758-nije-bilo-protesta-stanara-beograda-na-vodi Auu brale! Napredna elita plivaće u govnima, a kupati se u zatvorskoj kupaonici..

Milovan

pre 1 godinu

A sto da ne lazu kada ih drzava ne sankcionise. Nemamo mi sudije ni tužiocem. Sve lopov do lopova

Milan

pre 1 godinu

Какав глупан. Има ли децу, да га питају : "татице , зар толико можеш бити глуп ?"

Karma

pre 1 godinu

I onda im je kriv Vučić što građani ne glasaju za njih ... Bitange misle da to niko neće provaliti i računaju sa dizanjem nezadovoljstva. Koliko im niko ne veruje pokazala je činjenica da na protest koji su organizovali i sazvali N1 i NovaS niko nije došao, pa čak ni stanari "spornih" zgrada.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija