• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. R.

20.05.2024

15:39

(VIDEO) Platio kaznu pa još i čistio! Kako je nagrabusio jedan Novopazarac!

S. R

Vesti

(VIDEO) Platio kaznu pa još i čistio! Kako je nagrabusio jedan Novopazarac!

Podeli vest

Komunalna milicija Novog Pazara kaznila je jednog Novopazarca sa dve prekršajne prijave i novčanom kaznom od 50.000 dinara za nepropisno odlaganje smeća!

Njega je neko "snimio" a potom i prijavio, pa je osim plaćanja kazne morao i da počisti otpad.

- Dobili smo anoniman poziv, a dežurni komunalni milicioneri su odmah izašli na teren i pronašli lice koje je izvršilo prekršaj u naselju Svojbor, tačnije u Ulici Čerkez-Mahala. Videli smo da je prijavljeni kamionom istovario šut, građevinski otpad i materijal na javnu površinu, gde je, inače strogo zabranjeno.

Foto: S. R.

Sav ovaj šut ostavio je nemarni Novopazarac koji je kasnije morao da očisti ovo mesto

 

Ubrzo je dobio dva prekršajna naloga i po naređenju komunalnih milicionera počistio je mesto gde je bacio otpad - rekao je zamenik načelnika Komunalne milicije u Novom Pazaru Edin Brunčević.

Foto: S. R.

Komunalna milicija brine da Novi Pazar bude uredan

 

On dodaje da ovaj primer treba da slede svi, jer samo dobrom saradnjom meštana, Novi Pazar će imati manje divljih deponije, ali i čistije reke.

- Reke su nam prepune otpada. Stvaraju se divlje deponije, građani koji žive tu uvek kažu nisu oni. Potrebna je saradnja sa komunalnom milicijom da bi se došlo do boljih rezultata. Ta sprega uvek mora da postoji, što je jača sprega i više prijava ovakvog tipa direktno i lično u bazi komunalne ili putem telefona, može i putem mejla, onda ćemo pronaći počinioce i učiniti ovaj grad lepšim - rekao je Brunčević. 

Evo šta je uradio i zašto je "nagrabusio":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set