• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2023

12:30

VAŽNO JE DA MU SE NE DIŽE KOSA NA GLAVI OD ŠOLAKA! Vesić: Kako nekad, tako i sada, Đelić je uvek u službi tajkuna i samo ga interesuju pare!

informer

Politika

VAŽNO JE DA MU SE NE DIŽE KOSA NA GLAVI OD ŠOLAKA! Vesić: Kako nekad, tako i sada, Đelić je uvek u službi tajkuna i samo ga interesuju pare!

Podeli vest

Ministar građevinarstva Goran Vesić oglasio se danas na Tviteru reagujući na reči nekadašnjeg ministra finansija Božidara Đelića da mu se od Vesićeve izjave o Zoranu Đinđiću diže kosa na glavi...

 

- Važno je da mu se ne diže kosa na glavi danas kada radi kao konsultant za Dragana Šolaka. Kako nekad, tako i sada, Đelić je uvek u službi tajkuna i samo ga interesuju pare. Zato ne bi ni ostao ministar da Zoran nije ubijen. I to je tako… - napisao je Vesić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesić: Narodni pokret za Srbiju da se postigne jedinstvo o KiM a to je pokušavao Đinđić
Politika

Vesić: Narodni pokret za Srbiju da se postigne jedinstvo o KiM a to je pokušavao Đinđić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i nekadašnji blizak saradnik ubijenog premijera Zorana Đinđića, Goran Vesić izjavio je večeras da je okupljanje Narodnog pokreta za Srbiju, na koje poziva predsednik Aleksandar Vučić pokušaj da se po najvažnijim pitanjima u zemlji postigne jedinstvo a da je takvo jedinstvo oko KiM pokušavao da postigne Đinđić pred ubistvo.

12.03.2023

23:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija