• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2023

18:14

BRUKA! ZA SRĐANA MILIVOJEVIĆA 1.800 TERORISTA I KURTI SU NEVINO OSUĐENI, A BEOGRAD JE KRIV ZA UBISTVA ALBANACA?!

printscreen

Politika

BRUKA! ZA SRĐANA MILIVOJEVIĆA 1.800 TERORISTA I KURTI SU NEVINO OSUĐENI, A BEOGRAD JE KRIV ZA UBISTVA ALBANACA?!

Podeli vest

Narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević brani vlast iz Prištine i teroriste OVK, a Beograd optužuje za ubistva Albanaca.

Milivojević je u gostovanju u emisiji "Novi dan" na N1 branio teroriste i aktuelnog premijera lažne države Aljbina Kurtija.

- Kažu, "mi oslobodili 1800 terorista"... podsećam da je pre toga pronađeno nekoliko stotina Albanaca u hladnjačama! Kurti je osuđen zbog delikta mišljenja - rekao je poslanik DS.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 1 godinu

Milivojevic je ozbiljno bolesna osoba puna mrznje koja mu ne da da sagleda istinu sasvim objektivno.Pri tome nema nimalo osecanja za narod kojempripada.On je jednostavno otpadnik koga niko nece.Ako ga i placaju, ne radi to kvalitetno,mrznja ga odmah obuzme i razoruza.Bednik!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija