• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2023

21:42

ZORAN TOMIĆ: Antidržavnu opoziciju ne boli stradanje naroda!

SNS

Politika

ZORAN TOMIĆ: Antidržavnu opoziciju ne boli stradanje naroda!

Podeli vest

Narod je taj koji sve vidi i ocenjuje na političkoj sceni. Antidržavnu opoziciju ne boli stradanje naroda, ne boli ih to što su građani željni mira i stabilnosti, da rade i žive normalno i pristojno, ne boli ih što su željni pravde za svoje najmilije. Ne, njih boli istina o njima. Boli ih to što su građani Srbije videli ko su oni. Miloša Jovanovića boli što he za građane Srbije Francuz, stranac, jer se hvali svojom drugom državom u koju je bežao kad je Srbiji bilo najteže, kaže član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Tomić.

- Narod boli to što 2004. godine na 17. mart kad se desio pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji prstom nije mrdnuo ni on, ni Samardžić, a ni Koštunica. Svi su bili neobavešteni šta se dešava i nisu ni pokušali da se umešaju u svoj posao, a to je da štite Srbe na Kosovu i Metohiji. Bilo ih je briga 2008. godine kad su teroristi proglasili lažnu državu. Toliko su se za Srbiju borili da su vlast poverenu od naroda, da se za interese Srbije bore, vratili kao najobičnije kukavice narodu i na izborima im je molitva uslišena, izgubili su ih i misle da su time odgovornost za katastrofu skinuli sa sebe.

Kad je Aleksandar Vučić meta njihove bolesne kampanje mržnje, koja se preliva na društvene mreže gde sve više njihovih pratilaca počinje da piše statuse i preti smrću predsedniku države to ih ne boli. Ne boli ih kad pozivaju na skup protiv predsednika države i Srbije odakle je poslata jasna poruka „ko potpiše, ubiše ga“, poruka koja kaže da je njima jedina smetnja da Srbiju razore Aleksandar Vučić, koga će na ovaj ili onaj način da se reše. To ih nije toliko bolelo, zapravo Boška Obradovića je zabolelo da je u pivu tu tugu morao da utopi. Ne, njih samo istina o njima boli, to su pokazali i u skupštini Srbije, kad je Aleksandar Vučić raskrinkao sve njihove laži. Toliko su pobesneli da su svi oni od Nove DSS, Dveri, POKS-a, Zavetnika pa do Narodne stranke krenuli u juriš na Vučića da ga linčuju i trajno ućutkaju da ne iznosi istinu i njihovom lažnom patriotizmu.

Neće sprečiti oni nikog da istinu o njima govori, a sami o sebi najbolje govore. Tako i skup koji prave na dan kad je naš narod stradao na Kosovu i Metohiji čiji je glavni cilj da se Vučić skine sa vlasti jasno poručuje Srbima na Kosovu i Metohiji: „Baš nas briga za vas, fotelja je za nas svetinja!“ Narod to nikad neće da im zaboravi, kao što ni pre 3 godine opkoljavanje zgrade predsedništva na taj isti dan pamti i kažnjava na izborima, tako će i ovo novo okupljanje zapamtiti i kazniti. Lažnim patriotama, politikantima, folirantima, lažovima i lopovima mesto nije da vode državu. Ako nas i Aleksandra Vučića žele da ućutkaju, neka znaju da narod nikad neće - rekao je Tomić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iva

pre 1 godinu

Opizicija kojoj nije stalo do naroda se pokazala sada u važnim i teškim trenucima za Srbiju.

Ana

pre 1 godinu

Narod zna da opozicija gleda iskljucivo samo svoj licni interes

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Antidržavnu opoziciju boli jedino to što više ne mogu da se bogate na račun Srbije. Njima je država i njen interes kao i pitanje Kosova i Metohije totalno sporedna stvar.

Sasa

pre 1 godinu

Antidrzavna opozicija je dokazala bezbroj puta da je ne boli nista lose sto se Srbiji desi ili moze da se desi. Dokazali su da ih boli samo ako napune dzepove manje nego sto su planirali.

Ana

pre 1 godinu

Nikada ih nije bolelo stradanje i bol srpskog naroda .

Milena

pre 1 godinu

Opozicionare boli briga za Srbiju i srpski narod. To dokazuju iz dana u dan.

Ana

pre 1 godinu

Opoziciju nikada nije ni interesovao narod Srbije, ona se jedino borila za svoje interese !

Ana

pre 1 godinu

Kao i uvek jadno i bedno od strane opozicije. Njih jedino boli sto ih je narod provalio , i sto dobro pamti njihov lopovluk.

Misa

pre 1 godinu

Opoziciju briga za narod. Njoj je najbitnije da napuni sopstvene dzepove i da rasproda celu Srbiju.

Sergej

pre 1 godinu

Narodu je sasvim jasno ko je danas opozicija. Nemaju nikakve sanse da se docepaju vlasti jer narod nije lud ni glup.

Misa

pre 1 godinu

Danasnja opozicija je najveca sramota Srbije. To su ljudi koji su spremni da prodaju sopstveni narod i drzavu.

Ana

pre 1 godinu

Zar mislite da je bilo kome iz opozicija ikad bio vazan narod, da jeste ne bih unistivil ovu državu i pljackali taj isti narod.

Ana

pre 1 godinu

Toliko su nisko pali da nize ne mogu. Narod njima nikad nije ni bio bitan, bilo im je bitno da sto vise pokradu samo.

Misa

pre 1 godinu

Opoziciju bas briga za narod i drzavu. Sutradan bi predali Kurtiju celu Srbiju na dlan.

Vule

pre 1 godinu

Opoziciju boli to što su raskrinkani i što nemaju argumente kojima će da se brane već misle da će silom nešto da reše.

Misa

pre 1 godinu

Opozicija treba da se iseli iz Srbije ako joj ne odgovara. Jer ocigledno njima vise prijaju albanci i Kurti nego Srbija. Vucic je covek koji se svim srcem bori za svoj narod.

Snezan

pre 1 godinu

Dokazali su oni koliko brinu o narodu onda kada su cutali dok je taj isti narod bio zrtva terora od strane Albanaca.

Ivanka

pre 1 godinu

Ne zna se da li su opozicionari veće patriote i junaci bili kada su ćutali i krili se dok je srpski narod proterivanje sa ognjišta i ubijan ili sada kad na dan pogroma organizuju pokušaje destabilizacije države, gaze po žrtvama, samo da se dočepaju vlasti.

Sloba

pre 1 godinu

Narod boli što još uvek gleda ove opozicionare koji su doveli Srbiju na dno za vreme njihove vlasti.

Pravnik

pre 1 godinu

Dok su Srbi na KiM trpeli teror i dok su im osnovna ljudska prava bila oduzeta, tadasnja vlast, a sadasnja opozicija je sve to nemo posmatrala. Toliko o njima!

Kosovo

pre 1 godinu

Nazalost, bio sam zrtva albanskog izivljavanja, kao i mnogi drugi, a tadasnja vlast nam nije pruzila adekvatnu podrsku i zastitu. Danas, srecom, narod na Kosovu i Metohiji mozes da se osloni na svoju vlast i da racuna na njenu pomoc u svakom trenutku.

Verko

pre 1 godinu

Opozicija se vodi samo sopstvenim interesima,njih ne interesuje ni narod ,ni napredak Srbije

Sandra 60

pre 1 godinu

Opozicija ne može da se pomiri sa tim što je sve dalja od fotelje i državne kase pa na sve načine pokušava da ih se dočepa. Pljuvanje po Vučiću je njihovo jedino oružje kojim se služe ali narod ih ne sluša jer svako vidi ko su oni i koliko su mutni igrači.

Maja

pre 1 godinu

Opoziciju narod ne zanima njih samo svoj interes zanima

Maki

pre 1 godinu

Miloša Jovanovića boli što je za građane Srbije Francuz, jer se hvali svojom drugom državom u koju je bežao kad je Srbiji bilo najteže.

Ana

pre 1 godinu

Niko od njih ne brine za srpski narod osim Vucica, zato on ima ogromnu podrsku cele srpske nacije!

Snezana

pre 1 godinu

Građani Srbije su videli kakva je opozicija, i zato podržavaju Vučića.

Lena

pre 1 godinu

Samo uz predsednika Vucica narod moze da se nada boljem zivotu. Zbog toga ce mu uvek dati podrsku.

Pera Živojinović

pre 1 godinu

Lažne patriote i tajkunsku opoziciju nikada nije interesovala sudbina naroda. Oni su bili zainteresovani samo za sudbinu svog džepa. To su obični prevaranti.

Marko

pre 1 godinu

Jovanovic je kao i ostali opozicionari samo gledao svoj interes

marko

pre 1 godinu

zoran tomic je u pravu svi oni iz opozicije drze maske na licima njih boli ova vlast koju predvodi presednik Vucic koji vodi dobru i pametnu politiku .

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Opoziciju zanima samo da doše do vlasti.

Uros

pre 1 godinu

Oni bi i preko sopstvene porodice gazili ako im ide u korist

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Opoziciju je biga i za KiM i za čitavu Srbiju.

Julijana

pre 1 godinu

Antidrzavna opozicija je bruka i sramota za nasu drzavu.

Akica

pre 1 godinu

Oni sto jedva imaju 2% glasova zele da se za sve pitaju u drzavi. E pa ne ide to tako bas

Petar

pre 1 godinu

Opozicija svakim danom pokazuje da ima samo za cilj osvajanje vlasti po svaku cenu, ne mareci ni za sta drugo

Vuk

pre 1 godinu

Šta god Vučić uradio opoziciji neće odgovarati, briga njih za Srbiju njih interesuje samo da pljuju Vučića

Kaja

pre 1 godinu

Ostaviti svoju zemlju kad joj je najteže, kada bije bitke, je ljigavo. Tako radi naša opozicija ista ona koja se busa u grudi da su patriote.

Ohi

pre 1 godinu

Milos Jovanovic,Bosko Obradovic,Milica zavetnica... Svi zalutali u politiku,nisu Vucicu ni do kolena i to narod zna

Nikola

pre 1 godinu

Neka neko obavesti gospodu iz opozicije da vlast zasluzuje na izborima poverenjem naroda,a ne nasilno na ulici!

Komnen

pre 1 godinu

Njihove namere su svima nama odavno jasne,ne zanima njih ni KiM,ni svetinje,ni nas narod. Zanima ih samo kako da smeste svoje guzice u fotelje,ali to im nece proci

Marko

pre 1 godinu

Desničarsko-fašistički dio opozicije je na platnom spisku Aljbina Kurtija i francuske ambasade. Ne misle dobro svojoj zemlji

Zlatko

pre 1 godinu

Jovanović iz DSS je agent stranih sila, prvenstveno Francuske

Branko

pre 1 godinu

Opozicija ne brine o svom narodu KiM već se samo bori za svoju vlast.

Joca

pre 1 godinu

Opozicija ne zeli izbore jer zna da nemaju podrsku naroda i da je narod uz Vucica,zato im ne preostaje nista drugo nego da prave cirkus na ulicama i silom da svrgnu Vucica sa vlasti. To im necemo nikada dozvoliti,narodna volja mora da se postuje!

Ivan

pre 1 godinu

Opozicija i sada se bori za vlast ali ne za narod.

Helena

pre 1 godinu

Mene vise od ove skrnave opozicije nista ne moze iznenaditi. Posle motorne testere,snajpera,nasilnog upadanja u institucije,sada otvoreno pozivaju na ubistvo predsednika drzave. Iskreno sam zabrinuta za predsednikovu bezbednost

Miki

pre 1 godinu

Opoziciono ponašanje sramno, kao da narod ne zna kako se ponašaju.

Danica

pre 1 godinu

A ni reci o njihovom politickom programu,ideji i viziji partija koje vode. Toliko o tome koliko ih zanima Srbija. Samo su im puna usta Vucica,samo ih fotelje interesuju. Dno dna.

Sale

pre 1 godinu

Oni svi zajedno u koaliciji jedva predju cenzus,a nadju se uvek da kritikuju Vucica koji je na svakim izborima UBEDLjIVO pobedjivao. Smesni su

Zeljko

pre 1 godinu

Jedini je predsednik Vucic uspeo da odrzi i ponovo pokrene raspravu i pregovore o KiM. Jedini se predsednik Vucic lavovski bori za nacionalne interese i nas narod. Dok su oni koji ga najvise kritikuju predali nasu teritoriju olako i ni prstom nisu mrdnuli dok je stradao nas narod i nase svetinje na KiM

Laza

pre 1 godinu

Mozda se Milos Jovanovic odrice Kosova i Metohije,ali se zato francuskog pasosa nikako ne odrice?

Ksenija

pre 1 godinu

Antidržavnu opoziciju ne boli stradanje naroda.Nju jedino boli što ni na koji način ne može da dođe na vlast.

Lena

pre 1 godinu

Predsednik Vucic najbolje zna sta je dobro za Srbiju i narod mu verujem. Ukoliko on odluci da se uvedu sankcije Rusiji, verovatno bi imao dobar razlog za to.

Ranko

pre 1 godinu

Antidrzavnu opoziciju bole samo njihovi dzepovi!

Rajka

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala odavno da ne brine o svom narodu

Jovana

pre 1 godinu

Njima nije stalo do naroda! Stalo im je samo do samih sebe!

Ksenija

pre 1 godinu

Narodu je dosta huktača i buktača kao što je antidržavna opozicija ,prija mu mir i spokoj koji ima sa Vučićem.

Viki

pre 1 godinu

Nema poente komentarisati postupke opozicije, sramotni su!!

Zoro

pre 1 godinu

Antidrzavnu opoziciju narod nikada nije interesovao.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija bi trebalo sa bude unzatvoru za sva nedela koja je nacinila Srbiji!

Sandra

pre 1 godinu

Narod vidi sve opozicija ume samo da laže na našeg predsednika Vucica nikad neće biti kao on jedan jedini nepobedivi..

Tanja

pre 1 godinu

A kada je opozicija marila za narod i Srbiju. Nikada. Oni samo gledaju interes i kako da napune džepove.

Jana

pre 1 godinu

Opoziciji jedini cilj je da sruse Vucica, ne nude nista Srbiji, nije im stalo.

Volim Zvezdu

pre 1 godinu

Narod nije glup i zna koliko je Vučić dobrih stvari uradio za državu i za građane.

Brzi

pre 1 godinu

Predsednik je jači od destruktivnih politikanata.

Ivan

pre 1 godinu

Opoziciju ne pogađaju stradanja koja su se desila Srbiji! Dno dna!

Tijana

pre 1 godinu

Opozicija gleda kako od ovog naroda uzme jos para, samo ih to zanima a to nece moci!!

Bole

pre 1 godinu

Sramotno je sto opozicija pokusava da obmane narod, nece im uspeti!

Radan

pre 1 godinu

Opoziciju zanima samo novac, Srbija im je zadnja rupa na svirali...

Uros

pre 1 godinu

Da im je stalo do naroda, uradili bi casnu stvar, otisli bi iz Srbije!!

Anka

pre 1 godinu

Opozicija ništa drugo u svom životu ne zna nego da laže i samo laže!

MomcilovicAnja

pre 1 godinu

Opoziciju ništa ne boli, i ništa im sveto nije.

Nikola

pre 1 godinu

Opoziciju ne zanimaju ni narod ni država, već samo njihovi lični interesi.

Leposava

pre 1 godinu

Opozicionari, neljudi ne znaju ni za patnju ni za bol.

Marko

pre 1 godinu

Opozicija svojim rečima i delima dokazuje da ih ne zanima narod, niti se bore za napredak Srbije. Jedino koga zanima i koji se trudi za bolju budućnost jeste Vučić.

Crni leptir 5

pre 1 godinu

Opoziciju može samo da boli što ne može da preotme fotelju. Za narod ih očigledno briga.

Fiki

pre 1 godinu

Opozicija se zalaže da ruši Vučića da dodje do fotelja kasa ...

Srdjan

pre 1 godinu

Srpska opozicija je antidrzavna i rusilacka koja ne zeli Srbiji nista dobro i to je bezbrojano puta dokazala.

Marko

pre 1 godinu

Opoziciji nije stalo o naroda njima je licni interes na prvom mestu

Una

pre 1 godinu

Hvala bogu pa gradjani vrlo dobro znaju kakva su u stvari banda lopovska ovi iz opozicije

Danijela

pre 1 godinu

Najveci neprijatelj drzave je upravo ova opozicija

Dragan

pre 1 godinu

Opoziciju narod Srbije ne zanima, zanima ih samo licni interes.

VeraNastovic

pre 1 godinu

Opozicija bi gazila preko svega, a jedini cilj je udobna fotelja...po mogućnosti, što dalje od odgovornosti! Kada su oni marili za narod?!

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija je spremna na sve, samo da dodje na vlast.

Dragan

pre 1 godinu

Prave patriote cute i rade za Srbiju, ovi iz opozicije sto se busaju u grudi da su patriote, od njhovog patriotizma nema nista.

Dragan

pre 1 godinu

Nesto ovih dana opozicija ne trazio izbore, nesto su se ucutali, rekao bi da vide da kada bi izasli ne bi presli ni ovaj smanjeni cenzus.

Dragan

pre 1 godinu

Trebalo bi vratiti cenzus od 5 procenata, jer tako ne bi usle ove kvazi patrite u parlament.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija kaze da je Vucic slab, a oni jeddva presli cenzus.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija nema nikakvu politiku,plan, nemaju nista. Opozicija kritikuje, a ne predlaze neke bolje ideje.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija jurisa na srpski parlament, jurisao je na RTS, oni samo misle da ce uz parole da dobije neki glas.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija je dobila ceo Solakov medijski pogon. Opozicija je sve suprotno od onoga cime se hvali svaki dan.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija je besna, jer je narod bideo kakvi su. Sai su sebe poslali na smetliste politicke scene.

Vera

pre 1 godinu

Njih da je bilo šta interesovalo više pažnje bi posvetili svojim gradjanima i napretku svoje države. Ovako su zbog lične koristi unazadili i upropastili Srbiju i njene gradjane.

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija dok je bila na vlasti vodila je računa o svojoj ličnoj koristi. Kada je bilo najbotrebnije, nisu uložili trud i rad, već su pobegli kako njihova dela ne bi izašla na videlo.

Dana

pre 1 godinu

Opoziciju nikada nije zanimao narod i njegovo stradanje, ona uvek gleda samo svoj licni interes.

Mile

pre 1 godinu

Opoziciju ne boli stradanje našeg naroda jer vodi politiku mržnje.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija nikako da shvati da se na vlast ne dolazi silom, već voljom gradjana.

Tanja

pre 1 godinu

Opoziciju nije briga za srpski narod na KiM i za njegovo stradanje jer vodi politiku mrznje prema svom narodu i svojoj drzavi i gleda samo svoj licni interes.

Marija

pre 1 godinu

Opoziciju nije briga ni za sta, oni zele samo licnu korist.

Danka

pre 1 godinu

Ne boli opoziciju stradanje naroda, jer u njima nema nista ljudsko.

Miljan

pre 1 godinu

Opoziciju stradanja nevinih ne doticu jer sve dok su njihovi dzepovi puni za njih zrtve nisu bitne.

Miro

pre 1 godinu

Opoziciju zanima samo da su puni džepovi o tome govori i činjenica da su sve uništili i prodali.

Ena

pre 1 godinu

Strani plaćenici moraju da opravdaju pare uložene u njih, pa kad nemaju argumente jedino im preostaje da lažu.

Toma

pre 1 godinu

Opozicija može samo da zavidi predsedniku Vučiću. Ova njihova kampanja mržnje je produkt frustracije jer im je jasno da ih narod neće, da nema nikakvu stvarnu snagu u narodu.

Milence

pre 1 godinu

Opozicija moze da prica sta hoce, na vlast u Srbiji nikada vise nece doci, narod bira i on je ne zeli, a narodna volja mora da se postuje.

Alex

pre 1 godinu

Они гледају само своју корист и да извуку неке јефтине бодове! Испада да су они нама највећи непријатељи и да без имало емпатије изазивају нереде и буку као и то што подстрекују крвопролиће! Курти испаде мала беба за њих и што је најцрње пристао је Бриселским споразумом за обострани мир оба народа а ове лажне "патриоте" изазивају грађански рат!

Milica

pre 1 godinu

Srbija jako dobro pamti i jako dobro zna ko je opozicija.

Nikola

pre 1 godinu

Nikada nasu opoziciju nece zanimati nas narod vec iskljucivo licni interes.

Vica

pre 1 godinu

Dzaba opoziciji svi pokusaji da se dpmognu vlasti kad u tome nece nikad uspeti.

Marija

pre 1 godinu

Necemo nikad dozvoliti da opozicija srusi sve dobro sto smo do sada postigli.

Aleksandra

pre 1 godinu

Nikada opoziciji nije bitan bio narod i KIM. To su odavno vec svi provalili.

Dragoljub

pre 1 godinu

Sramotan potez nase opozicije da organizuje proteste bas na dan kad se desio pogrom srba na KIM. To je dokaz da ni malo nepostuju svoj narod.

Maja

pre 1 godinu

Ovako drsko ponasanje opozicije narom im nikad nece oprostiti.

Darinka

pre 1 godinu

Tadašnja vlast, a sadašnja opozicija se pravila slepa i gluva na pogrom nad Srbima na KiM. Nisu imali sluha ni za šta, osim za sopstvenu korist.

Persida

pre 1 godinu

Antidržavnu opoziciju ništa ne boli. Sve bi žrtvovali samo da dođu na vlast.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Nikada ih neće ni boleti jer oni uživaju u nečijoj patnji.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija je dobila negativne ocene od naroda i dok su bili na vlasti i sada. Najužasniji skup ljudi.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija ništa za narod učinila nije,samo su gledali kako narod propada kako nas njima iživljavaju i kako trpe. To je bio zabopoziciju interesantan film.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Jedino što nam je drago što je narod Srbije video ko je opozicija ko su joj članovi čime se sve bave i koje laže koriste protiv države i predsednika Vučića.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Nikome od opozicije nije žao šta se dešavalo i šta je sve uništio i šta se sve dešavalo jer su pobegli u susedne zemlje ili su mirno sedeli u Beogradu i gledali dešavanja. KiM kao i naš narod na njoj je trpelo mnogo i tražili pomoć ali niko se odazvao nije.

Lana

pre 1 godinu

Opozicija misli samo na svoj džep. To je jedino stradanje za koje zna.

Andrijana

pre 1 godinu

Opoziciju najvise boli to sto nemaju fotelje i narod ih vise nece.

Vitkor

pre 1 godinu

Gospodin Tomić je upravu za svaku reč što je rekao.

Lela

pre 1 godinu

Opoziciju narod ne interesuje.Oni gledaju sebe i svoje dzepove.

Saša

pre 1 godinu

Njihovom bezobrazluku nema kraja svakog dana sve više rade na štetu naše države

Bojan

pre 1 godinu

Opozicija gleda samo licni interes, do naroda i drzave im nije stalo.

Bogdan

pre 1 godinu

Opzicija se služe svim i svačim samo da se opet vrate na vlast i vrate nas u prošlost

Nena

pre 1 godinu

Opozicija vodi ulicarsku politiku ,ne pravu i odgovornu.

Hana

pre 1 godinu

Opozicija gleda samo svoju korist i sve na stetu naroda.

Ivica

pre 1 godinu

Moramo da nastvimo da radimo i da gradimo našu zemlju to je naš put

Nena

pre 1 godinu

Opozicija uopšte i ne razmišlja svojom glavom !

Nena

pre 1 godinu

Ne daj Boze da nam opozicija odlučuje o nečemu!

Todor

pre 1 godinu

Stradanje naroda kao da prizeljkuju. To ih ne tangira ni najmanje. Samo sebe gledaju i kako da se docepaju fotelje.

Petar

pre 1 godinu

Nekima nije ništa sveto ali mržnja prema Srbiji i kako da je opet unište i ponize je velika

Nena

pre 1 godinu

Antidrzavna opozicija je upravo to,antidrzavna!Nije ih uopšte briga za narod .

Nena

pre 1 godinu

Gradjani Srbije žele mir i stabilnost države,nikakvi sukobi nam nisu potrebni.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija narod i ne primećuje. Fokusirana je samo na to da sruše Vučića i domognu se državne kase.

Nena

pre 1 godinu

Vučić neće dozvoliti stradanje srpskog naroda ,nikada!

Nena

pre 1 godinu

Ne želimo da nam opozicija odlučuje o bilo čemu!

sanja

pre 1 godinu

Sve iz opozicije interesuju samo oni sami i njihovlicni interes

sanja

pre 1 godinu

Briga njih i za Srbiju i za narod nase zemlje sve sto opozicija gleda je njihov licni interes

Sanja

pre 1 godinu

Svi su ti antidrzavnici iz opozicije pokazali ko su i sta su i dokazali da ih nikada nije brinuo ni nas narod ni nasa zemlja

Sanja

pre 1 godinu

Vucic ce uvek demantovati i to argumentima sve njihove lazi koliko god im to smetalo jer je on jedan ispravan i transparentan covek

Sanja

pre 1 godinu

Umesto da podrze Vucica dok spasava drzavu koju su oni skoro unistili oni se bore da ga skinu sa vlasti da bi uspeli da dokrajce Srbiju, jel?

Hana

pre 1 godinu

Opozicija misli samo na sebe i kako da skine predsednika sa vlasti! A o stradanjima svog naroda nemaju vremena da misle. Ovo im je glavna tema.

Željko

pre 1 godinu

Miloša Jovanovića nije bilo briga što su šiptari 2004. godine vršili pogrom nad srpskim narodom na KiM. On je tada uživao u Parizu sa svojim francuskim pasošem.

Saša

pre 1 godinu

Miloš Jovanović ima dva pasoša, dve zemlje, od kojih mu je Francuska daleko draža od Srbije.

Lazar

pre 1 godinu

Miloš Jovanović je bio deo vlasti koja je šiptarske teroriste puštala iz zatvora, a među njima i Aljbina Kurtija. I sad se on sa dva pasoša predstavlja kao neki patriota.

Mia

pre 1 godinu

Opozicija nikad nije istinski razumela gradjane,nedostatak njihove empatije i ironiju smo imali priliku da vidimo na ulicima gde oni vode glavnu politiku.

Milan

pre 1 godinu

Antidržavna opozicija osim jeftine demagogije, izliva mržnje, pretnji i nasilja prema svojim političkim neistomišljenicima, nema šta drugo da ponudi građanima.

Lazar

pre 1 godinu

Malobrojnu i samoprozvanu "elitu" jedin o zanima vlast jr tako su punili svoje zepov i posl 5. oktobra 2000 goin do 2012 godine.

Djordje

pre 1 godinu

A sta mozemo i ocekivati Antidrzavne opozicije nego da radi na stetu Srbije.

Milja R

pre 1 godinu

Ovi bednici ne biraju sredstva da bi se dočepali vlasti. Međutim moraju da znaju da ih narod neće i da to konačno shvate.

Una

pre 1 godinu

Gradjani Srbije nista novo nisu ni mogli ni ocekivati od malobrojne i samoprozvane "elite" nego da rade na sttu Srbije jer zele vlast.

Mićaga

pre 1 godinu

Da je njima stalo do KiM, onda bi 2008. godine preduzeli mere da spreče Prištinu da proglasi nezavisnost lažne države Kosovo.

Mićaga

pre 1 godinu

Ti bednici moraju da shvate da se vlast ne osvaja lažima, nego voljom naroda na izborima.

Djordje

pre 1 godinu

Antidrzavnu opoziciju jedino boli sto nisu na vlasti,a nikada nece ni doci jer gradjanima je pokazana njihova "sposobnost" da "dignu" nasu zemlju kao sto su i uradili od 2000 godine do 2012 godine.

Mićaga

pre 1 godinu

Izgleda da još neki nisu shvatili kakve smo mi zlobnike smenili na izborima 2012. godine.

Djordje

pre 1 godinu

Samoprozvana "elita" nista drugo i ne zna nego da ruse Srbiju dabi dosli na vlast.

Mitar O

pre 1 godinu

Pa oni su upravo bili Srbiju doveli do bankrota, a građane da žive ispod granice siromaštva, pa bi to hteli ponovo.

Andjela

pre 1 godinu

Sem sto ih boli ne dolazak na vlast,boli ih sto ih pedsednik Vucic i SNS na svakim izborima maksimalno pobedi.

Milanko V

pre 1 godinu

Oni su rasprodali najbolja preduzeća u bescenje, a skoro pola miliona radnika ostavili na ulici bez osnovnih sredstava za život.

Zlatko

pre 1 godinu

Opozicija usmerena samo na unistavanje Srbije i na mogucnost kako da sto vise zgrabe za sebe

Djordje

pre 1 godinu

Gradjani vid iz dana u dan ko se bori i ko radi za njih i bolje sutra.

Goga

pre 1 godinu

Stradanje Srba 2004 godine je velika tragedija savremenog sveta! Naau opoziciju to ne tangira jer je njih briga za narod samo žele državnu kasu

Veljko M

pre 1 godinu

Građani odlično znaju ko je Srbiju ponovo postavio na zdrave noge i doveo je da ostvaruje odlične ekonomske rezultate i tome daju svoju podršku.

Vaso E

pre 1 godinu

U Srbiji je više izgrađeno u proteklih desetak godina, nego pre toga za pola veka i to narod zna da ceni.

KATJA

pre 1 godinu

OPOZICIJA JE UVEK MISLILA NA SEBE I SVOJE INTERESE ZA SRBIJU I ZA NAROD IH NIKADA NIJE BILO BRIGA.

Tomo

pre 1 godinu

Srbiji je napredak samo zagarantovan sa Vucicem

Tasa

pre 1 godinu

Boli njih narod. Opoziciju boli nsrod jer nece da glasa za njih. Samo ta blest se ne leci okupljanjem vec radom. Radom za narodno dobro

Fiko Alimić

pre 1 godinu

Zahvaljujući politici koju vodi Vučić, sve je više stranih investitora zainteresovano da ulože svoj kapital kod nas, a to je osnovni uslov za otvaranje novih radnih mesta.

Dušan

pre 1 godinu

Postoje ljudi koji misle samo na sebe i svoju ličnu korist. Takva je naša antidržavna opozicija. Šta je dobro za državu i narod, njih ne zanima.

Savo V

pre 1 godinu

Do samo pre par godina smo imali najlošije puteve i pruge u regionu. Sada je situacija sasvim drugačija.

Ema

pre 1 godinu

Opozicija ce sve uciniti da unisti Srbiju, ali mi im to necemo dozvoliti!!!

Ana

pre 1 godinu

U prevodu opoziciju zanima samo da smaknu predsednika Vučića, dokopaju se fotelja, a onda unište sve ono za šta se predsednik godinama borio.

Tanja

pre 1 godinu

Građani Srbije jasno vide ko se bori za njih i njihovu zemlju a ko bi poput Obradovića, Jovanovića i ostalih kvazi patriota samo da se dočepa fotelje kako bi napunio sopstvene džepove. Upravo su građani ti koji će na izborima u bliskoj budućnosti dati svoj sud!

Mici

pre 1 godinu

Anti drzavna opozicija bi svojom stavovima gurnula Srbiji u rat. Izigravaju kvazi patriote!

Mika

pre 1 godinu

Očigledno je da ne misle na narod, ali sve je to džaba,jeftini potezi kad je snaga usmerena u delovanju predsednika I njegove politike,snaga ljubavi prema zemlji i njenom narodu.

Milan

pre 1 godinu

Svi treba da se preispitaju da li su uz svoju zemlju ili ne. Napadaju jedinog čoveka koji se bori za nas. Napred Aleksandre Vucicu.

Danica

pre 1 godinu

Opozicija se nikad nije brinula za narod, oni se brinu samo za svoje interese.

Sladja

pre 1 godinu

Srećom imamo na čelu države jakog čoveka koji će nas izvući iz svega negativnog.

Saki

pre 1 godinu

Jedinog čoveka koji se bori za svoj narod napadaju, a treba da ga vinemo u visine kolko se bori za stabilnost svoje zemlje.

Danica

pre 1 godinu

Opozicija je jasno pokazalla da ih nije briga za narod, jedini koji brine za narod je Vucic.

Danica

pre 1 godinu

Vucicu je jedino stalo do naroda, a opoziciji samo svoji licni interesi.

Danica

pre 1 godinu

Sramno je ponasanje opozicije i pokazali su da im narod nije bitan i kada bi stradao.

sledeća vest

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija