• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2023

10:29

TREBA DA NAPIŠEM VEĆI, A ŽELIM DA BUDE MANJI! Tajkunski "Danas" u kandžama opozicione podsvesti!

printscreen

Politika

TREBA DA NAPIŠEM VEĆI, A ŽELIM DA BUDE MANJI! Tajkunski "Danas" u kandžama opozicione podsvesti!

Podeli vest

Tajkunski tabloid Danas objavio je na današnjoj naslovnoj strani najavu teksta pod naslovom "Pričom o manjem cenzusu vlast najavljuje izbore". Ništa strašno da u istom broju Danasa, iznad najavljenog teksta, ne stoji naslov: "Većim cenzusom Jovanov najavio izbore?"...



Istina, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da veliki broj građana traži povećanje izbornog cenzusa jer, kako je rekao, brojne opozicione stranke smatraju nedostojnim da sede u Skupštini Srbije.

- Ipak, upravo je cenzus od tri odsto omogućio da građani vide o kakvim se diletantima radi. Da su ostali van parlamenta, možda bi nekome i dalje delovali ozbiljno. Ovako sve se pokazalo - rekao je Jovanov.

Ova izjava Milenko Jovanova, izgleda je unela ozbiljnu pometnju u redovima opozicije, jer bi eventualno povećanje izbornog cenzusa zaista za mnoge od njih značilo samo vlažan san o poslaničkim klupama u Skupštini Srbije.

Uznemirili su se i urednici tajkunskog Danasa. Toliko da nisu bili u stanju da provere šta pišu na naslovnoj strani, a šta u tekstu unutar novina.

Foto: printscreen

Tako je na naslovnoj strani osvanula najava teksta uz naslov "Pričom o manjem cenzusu vlast najavljuje izbore", a u najavljenom tekstu naslov "Većim cenzusom Jovanov najavio izbore?"

Foto: printscreen

Veći ili manji - pitanje je sad. Znaju urednici Danasa da je trebalo napisati "VEĆI", ali je podsvest proradila i učinila svoje, pa je na kraju izašlo "MANJI".

Dakle, treba da napišem VEĆI, a želim da bude MANJI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija