• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.03.2023

11:43

U VALJEVU DUVA NOVI VETAR - SPS KAZNIO BAHATOST! Valjevski socijalisti smenili Đorđa Pavlovića sa mesta šefa odborničke grupe

ATAIMAGES

Politika

U VALJEVU DUVA NOVI VETAR - SPS KAZNIO BAHATOST! Valjevski socijalisti smenili Đorđa Pavlovića sa mesta šefa odborničke grupe

Podeli vest

Posle višegodišnjih besomučnih napada šefa odborničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđa Pavlovića na pripadnike Srpske napredne stranke u Valjevu duva novi vetar od valjevskih socijalista. Naime, Đorđe Pavlović je smenjen sa mesta šefa odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Valjeva., navedeno je u saopštenju GrO SNS Valjevo koje prenosimo u celosti:

"Posle višegodišnjih besomučnih napada šefa odborničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđa Pavlovića na pripadnike Srpske napredne stranke u Valjevu duva novi vetar od valjevskih socijalista. Naime, Đorđe Pavlović je smenjen sa mesta šefa odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Valjeva. 

Pod patronatom Socijalističke partije Srbije Đorđe Pavlović je poslednje tri godine svoj politički rejting gradio isključivo na napadima, vređanju i omalovažavanju isključivo Srpske napredne stranke i svih dostignuća grada i gradonačelnika. Sva pozitivna dela gradskih vlasti predstavljao je kao veliki nerad i minus za građane Valjeva. Kroz zloupotrebu javnog medijskog prostora obračunavao se sa mnogim predstavnicima Srpske napredne stranke u Valjevu koji rade na odgovornim mestima. Taj razjareni čovek nije imao ni meru ni granicu u vređanju gradonačelnika i njegovih saradnika, predsednice i rukovodstva Skupštine, direktora javnih preduzeća i ustanova, direktora institucija. Profesiju pravnika je bacio pod noge, tražio je da se krše zakoni i pravilnici, a omiljena meta napada i uvreda bila mu je predsednica Komisije za dodelu nagrada grada Valjeva. Vređao je žene iz Srpske napredne stranke i prava svih građanki Valjeva. Pokušavao je da gradsku Skupštinu pretvori u cirkusku arenu, a sve one koji su mu se suprostavili ponižavao je, tražio njihovu smenu i izvrgavao ih ruglu na naknadnim konferencijama za medije. Jurišnik Pavlović je metamorfozom preko noći prerastao u navodnog borca za ljudska prava predstavljajući sebe moralnim kolosom i spasiocem Valjeva, a zaboravljajući koliko je štete žiteljima Valjeva naneo u prethodnim godinama dok se „borio sa polutkama“ i drugim izazovima u Vodovodu.

Ali, kao što poslovica kaže: „Možeš kako hoćeš, ali ne možeš i dokle hoćeš“, tako se i desilo sa lažnim spasiocem Valjeva. Socijalistička partija Srbije Gradski odbor  Valjevo dostavio je Skupštini grada informaciju o promeni šefa odborničke grupe. Umesto Đorđa Pavlovića ubuduće šef odborničke grupe „SPS-JS“ u Skupštini grada Valjeva biće dr Zoran Živković, dok će zamenik šefa odborničke grupe biti dr Dušan Mirković.

GrO SNS Valjevo pozdravlja ispravnu odluku valjevskih socijalista čudeći se što do nje i ranije nije došlo. Ovaj potez socijalista otvara novo poglavlje na političkoj sceni Valjeva u smislu mogućnosti konstruktivnijih odnosa između dve političke grupacije koje već zajednički participiraju u republičkoj vlasti". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija