• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

24.03.2023

18:20

ŠTA OĆEŠ, TI SI SE MENI OBRATIO, OD*EBI! Razulareni Lazović urla na srpsku policiju!

printscreen

Politika

ŠTA OĆEŠ, TI SI SE MENI OBRATIO, OD*EBI! Razulareni Lazović urla na srpsku policiju!

Podeli vest

Narodni poslanik Radomir Lazović, član pokreta "Ne davimo Beograd", danas je snimljen kako bahato verbalno napada pripadnike srpske policije.

U toku protesta koji je organizovao deo opozicije, Lazović je razulareno vikao na policajce, gurao zaštitnu ogradu i psovao jednog od pripadnika službe javnog reda i mira.

Ovaj protest i ovo divljačko ponašanje narodnog poslanika događa se na dan kada se obeležava 24. godišnjica početka NATO bombardovanja Srbije.

I dok normalni građani sa tugom i dostojanstvom pamte stravičnu agresiju na našu zemlju, opozicija kreira novu agresiju usmerenu ka onima koji čuvaju građane Srbije.

"Nemoj da se guraš sa mnom", "Ti si se meni prvi obratio" i "Od*ebi", to su reči srpskog poslanika.

U manje demokratskoj zemlji, Lazović bi za ovo "od*ebi" policajcu dobio batine, ili barem zatvorsku kaznu, ali očigledno je da smatra da ovde može da radi šta god on hoće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milovan

pre 1 godinu

On ne smatra da moze raditi sta hoce.Nego moze.I to vam je dokazao. Nije on kriv.Kriva je policija i Srbija. A sto da nebude takav,kada nema sankcija.

milan

pre 1 godinu

a ko je kriv za to da nisam ja,nije ni policajac jer slusa naredjenje,krivi su sefovi i iznad njih sto nedozvoljavaju da policija reaguhe,da je dobio za uvredu po nosu nebi nikad vise tako reko.ovako dobijaju snagu da svasta kazu jer ih pustaku i cute,vise dosta toga.vidite kako od francuske sobarice zemljaci biju,

Goran

pre 1 godinu

Treba toj devojcici Lazovicu ovaj policajac da pukne samarcinu i vrati ga na fabricka podesavanja.

Perica

pre 1 godinu

A što ga ovaj nije izmlatio? Ja bi ga prebio pa kako mi bude! Ovo u našem društvu nije normalno!

Petar

pre 1 godinu

MOZE se bitangi koji ima 3% glasova !!!??????????????????????? Dokle vise ????????????????

Iso

pre 1 godinu

Sto ne dodje malo u demokratski zapad pa da se ponasa bahato prema policiji,pa da vidi kako to oni demokratski mlate po bubrezima.Primitivac koji misli da je nesto.

pera rogonja

pre 1 godinu

Nisam clan nijedne stranke ali pratim politicku situaciju u Srbiji i svetu.Sta pisete novinari i sta kukate sitni politicari.Dali ste cdenzus od 2% pa neka vas maltretiraju kad ste im omogucili.Nisam za nasilje ali ne postoje institucije u Srbiji koji postuju Zakone.Pa Cutite i trpite ili pocnite da pisete da niko ne postuje izvaredne Zokone koje ima Srbija.PSSSSSSST!

Đurđa

pre 1 godinu

Nema leka za ovoga. Samo ludačka košulja i odgovarajući smeštaj.

Rade R

pre 1 godinu

Taj odvratni debil bi u svakoj demokratskijoj zemlji na svetu bio uhapšen i procesuiran!

Normalac

pre 1 godinu

Tako je, tek će da budu gažene sluge režima a pogotovo udvorice i smradovi podguzni kao deformer.

sledeća vest

TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu!

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija