• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2023

13:17

Svi se pitaju šta je Bastina inicijativa za Boška!

Informer

Politika

Svi se pitaju šta je Bastina inicijativa za Boška!

Podeli vest

Ministar privrede Rade Basta obratio se Bošku Obradoviću na Tviteru.

Basta je u svojim tvitovima poručio Obradoviću da će uskoro pokrenuti inicijativu koja će mu se puno svideti.

Foto: Printscreen

- Poštovani gospodine Obradoviću, to što Vi nemate svoje mišljenje i što smatram da je Vaša politika pogubna po Republiku Srbiju i njene građane ne znači da neko drugi nema svoje mišljenje i ideje za koje je spreman da se bori.

Svi koji me poznaju znaju da ja nemam toliko savitljivu kičmu i da su moji lični stavovi moja uverenja. Za razliku od Vas, ja sam ratovao i borio se za našu Srbiju na Kosovu, imam četiri sina i generacija sam onih momaka koja su kao deca čekali u redovima za hleb, meso, gorivo.

Doba sankcija i za moju i svaku drugu decu u Srbiji ću se boriti da se to više nikad ne ponovi! Važno je očuvati mir, ekonomsku stabilnost i stvoriti uslove za prosperitetnu budućnost za sve građane i građanke Republike Srbije.

To možemo ostvariti samo ako postanemo punopravna članica EU i usvojimo standarde kao svako normalno demokratsko civilizovano društvo.

Vaša politika je put u prošlost i ja ću se lično protiv toga boriti svim snagama!

Uskoro ću pokrenuti jednu inicijativu za Vas za koju sam siguran da će Vam se puno svideti - napisao je Basta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Let s go Brandon

pre 1 godinu

Ministar koji zna bolje šta je dobro za narod od većine naroda. Još jedan na Evropskom putu u trendu. Postavlja se pitanje zašto je još uvek mi istar?

Miro Petrovic

pre 1 godinu

" Pretvoriti porok u vrlinu, klevetu u istinu, nemoć u suzdržanost, drskost u skromnost, pljačku u čovekoljublje, razbojništvo u čast, bogohuljenje u mudrost, brutalnost u rodoljublje i sadizam u pravednost. Svako to može, za to ne treba pamet. Treba samo biti bez karaktera". Imamo ministra koji to može

kumu treba novi McLaren

pre 1 godinu

Daj da prodamo Kosovo i bog ? da nas vidi! Lova iz EU ima samo da kaplje.

Dragan

pre 1 godinu

DECA GLADNA KRADU hranu od 9 GODINA ? SRBIJA ?????? TIGAR VUCICA SNS ???

Svi složni i nasmejani: Kurti, Francuz, Stamenkovska, Boško… MILJENICI tajkunskih medija!
Politika

Svi složni i nasmejani: Kurti, Francuz, Stamenkovska, Boško… MILJENICI tajkunskih medija!

Tajkunski mediji, među kojima su Nova S, N1 i Danas, koji svakodnevno forsiraju "velikog patriotu" Boška Obradovića, francuskog potrčka Miloša Jovanovića i gospođu Stamenkovski, istovremeno daju ogroman prostor svakoj izjavi premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, dok svaku izjavu i potez predsednika Aleksandra Vučića i Srbije žestoko napadaju.

21.03.2023

20:33

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija