• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online/Informer

14.04.2023

14:12

DANICA GRUJIČIĆ ZA VASKRS NA KOSOVU I METOHIJI! Ministarka će tokom posete obići zdravstvene ustanove

Politika

DANICA GRUJIČIĆ ZA VASKRS NA KOSOVU I METOHIJI! Ministarka će tokom posete obići zdravstvene ustanove

Podeli vest

Ministarka zdravlja u Vladi Srbije Danica Grujičić za Uskrs ide na Kosovo i Metohiju, a prema saznanjima Kurira, posetiće Srbe na prostoru celog KiM, uključujući i enklave.

U planu je da Grujičić obiđe zdravstvene ustanove na Kosmetu i da vidi u kakvim uslovima se leči srpski narod na KiM i šta Ministarstvo zdravlja može da pomogne.

Ministarka će obići i manastire i crkve na Kosovu.

Foto: Marko Đoković

Pojedini mediji u Beogradu pišu da je to prva poseta ministra zdravlja Kosovu i Metohiji posle više od 20 godina, međutim, dok je na mestu ministra bio Zlatibor Lončar, on je u više navrata bio na KiM. Između ostalog, Lončar je 2015. godine bio u Pasjanu kada je Aleksandar Vučić, kao tadašnji predsednik Vlade Srbije otvorio novo porodilište, kao i u Severnoj Mitrovici 2016. godine, kada je tamošnji Zdravstveni centar prerastao u Kliničko-bolnički centar.

"Redovne posete ministara zdravlja su još jedan dokaz da je država Srbija kontinuirano posvećena unapređenju i ulaganju u zdravstvo i zdravstvenu zaštitu Srba na Kosovu i Metohiji", rekli su za Kosovo onlajn u Vladi Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 1 godinu

Tako radi pravi ministar i to zdravlja, obilazi naše svetinje na KIM

Vlajko

pre 1 godinu

Drzava uvek treba da bude sa narodom na najradosniji praznik.

Jana

pre 1 godinu

Danica je izuzetan covek i pravi profesionalac. Drago mi je sto ce obici sve zdravstvene ustanove na KiM.

Jasna

pre 1 godinu

Danica je covek koji se uvek borila za dobro srpskog naroda, sto čini i sada. Današnje posete pokazuju koliko joj je stalo do srpskog naroda.

Sasa

pre 1 godinu

Svaka cast, nisam ni sumnjao da ce Dana biti hrabrija i sposobnija od mnogih muskaraca!

Milica

pre 1 godinu

Kao covek, lekar a sada i ministarka uvek na usluzi svojim sugradjanima, profesionalna i odgovorna.

Marko

pre 1 godinu

Ovim grestom zena je samo potvrdila da voli svoj narod i drzavu.

Bojana

pre 1 godinu

Danica Grujičić odlicno radi svoj posao, i predana je maksimalno, i zeli da praznik provede sa nqrodom i ujedno obidje zdravstvene ustanove.

Jelena

pre 1 godinu

Svaka čast. Ovo je primer kako se ponaša ministar. Obilazi svoj narod na KiM u vreme praznika. Skidam kapu.

cortex praefrontalis

pre 1 godinu

Gospođa ministarka će se slikati zbog rejtinga partije, i to je to! Kad je boli kurac za bebe koje su ko zna šta primile umesto vakcina, šta mislite koliko joj tek pište jaja za neke tamo Srbe u de facto drugoj državi?

sledeća vest

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija