• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2023

07:53

IDENTIFIKOVANA TRI MALOLETNIKA ZA PALJENJE CRKVE U PRIZRENU! Priznali krivično delo

Kancelarija za KiM

Politika

IDENTIFIKOVANA TRI MALOLETNIKA ZA PALJENJE CRKVE U PRIZRENU! Priznali krivično delo

Podeli vest

Identifikovana su tri maloletnika koja su priznala da su počinila krivično delo podmetanja požara na vrata crkve Svetog Pantelejmona u Prizrenu.

Iz policije navode da su za podmetanje požara identifikovana tri maloletnika, dvojica petnaestogodišnjaka i jedan trinaestogodišnjak.

"Osumnjičeni su saslušani u prisustvu socijalnog radnika i branioca. Priznali su krivično delo. U konsultaciji sa pritvorskim tužiocem, trojica osumnjičenih maloletnika pušteni su na slobodu u redovnom postupku", navodi se u saopštenju policije.

U noći između Vaskršnjeg ponedeljka i utorka nepoznata lica bacila su Molotovljev koktel na malu gradsku crkvu Sv. Pantelejmona u Prizrenu, sagrađenu u četrnaestom veku, u naselju Potkaljaja.

Vatra je ugašena intervencijom slučajnog prolaznika. Unutrašnjost crkve Svetog Pantelejmona bila je zapaljena i u martovskom pogromu 2004. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čedo

pre 1 godinu

Kako to kod njih I pale I siluju I pucaju na srbe a sve neki od 5 najvişe 9 godina a nalogodavac star 6 meseci!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija