• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.04.2023

22:03

NIKOME NE PRETIMO, ALI OD BORBE ZA PRAVA SRBA I BOLJE SUTRA NE ODUSTAJEMO! Radoičić: Srpski narod sutra će pokazati da ima jednu državu, državu Srbiju

Srpska lista

Politika

NIKOME NE PRETIMO, ALI OD BORBE ZA PRAVA SRBA I BOLJE SUTRA NE ODUSTAJEMO! Radoičić: Srpski narod sutra će pokazati da ima jednu državu, državu Srbiju

Podeli vest

Potpredsednik Srpske Milan Radoičić oglasio se pred sutrašnje izbore na severu Kosova i Metohije.

Saopštenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića prenosimo u celosti:

- Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023.

Znamo mi dobro da ih je zabolela naša vojna snaga i naša sloga, naš strojev korak, naš Lazar i naš Miloš i zato nas kukavički napadaju. 

Na te napade neću odgovarati, jer oni zaslužuju prezir kao i lažni, nedemokratski izbori koje sutra nasilno hoće da sprovedu na severu.

Foto: Srpska lista

Milan Radoičić

Zato pozivam moje sunarodnike od Leposavića, do Zvečana, Severne Mitrovice i Zubinog Potoka da sutra budu dostojanstveni, jedinstveni i odlučni da sačuvamo mir, da ne nasedaju na provokacije, a naš odgovor biće moćan i poraz vragu - sveopšti bojkot lažnih izbora jer oni za nijednog časnog Srbina, srpskog imena i prezimena ne postoje.

Nikome ne pretimo, ali od borbe za prava Srba i bolje sutra ne odustajemo. Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome. 

Nikakav teror Prištine nikada neće zavladati severom! 

Do pobede! Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vele

pre 1 godinu

Priština je već uveliko zavladala celim severom.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija