• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2023

09:47

NATO-VCU SMETA JAČANJE NAŠE VOJSKE! Ponoš ponovo udara na Vojsku Srbije (VIDEO)

Fotoilustracija/Tanjug/Beta

Politika

NATO-VCU SMETA JAČANJE NAŠE VOJSKE! Ponoš ponovo udara na Vojsku Srbije (VIDEO)

Podeli vest

Bivši načelnik Generalštaba i čovek koji je uništio Vojsku Srbije Zdravko Ponoš ne krije da mu ne smeta jačanje hrvatske vojske, ali je s druge strane čvrsto protiv jačanja naše vojske.

Kako je rekao u televizijskom gostovanju, Srbija nema ni jedan problem koji može da reši vojskom. Zbog toga kaže Srbiji ne traba vojska!

- Ne postoji nijedan važan, gotovo nikakav ozbiljan problem s kojim se Srbija suočava koji može da reši vojnom silom, koja joj je dostižna. Mi nemamo nijedan veliki problem koji bi mogla vojskom da reši - sramna je izjava Ponoša tokom gostovanja uživo u programu.

Ponošu ipak ne smeta jačanje hrvatske vojske, ili drugih NATO članica. Kako su juče objavili hrvatski mediji, Zagreb planira najveću vojnu nabavku ikada, a milijarde evra će biti utrošene za kupovinu helikoptera, aviona i tenkova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
idila SNS debila

pre 1 godinu

SNS beskičmenjaci iz ANUSa (aleksandrovog novinarskog udruženja srbije) , copy/paste novinarčići, samo prosleđuju već napisane tekstove ???

Ena

pre 1 godinu

Hrvatski NATO sluga Ponoš dok je bio na vlasti odradio je svoj zadatak i uništio vojsku Srbije. Sad ne može da se pomiri sa činjenicom da vojska Srbije jača svaki dan.

suhoj21

pre 1 godinu

Covek je u pravu. Okruzeni smo NATO paktom, ne mozemo nista

Bezimeni

pre 1 godinu

Kako je ovu osobu neko mogao da postavi na najvišu funkciju u vojsci Srbije? Još tragičnije je da je bio “drugoplsiran” na predsedničkim izborima! Nešto nije u redu sa onima koji su mu te “privilegije” dali!

savakiwi

pre 1 godinu

nije njega sramota,on je Hrvat i radi protiv Srbije

Istina

pre 1 godinu

A šta drugo i može da se očekuje da kaže dokazani NATO plaćenik koji je (sasvim očekivano i razumljivo) zavrbovan i kupljen dok se "školovao" na zapadnim akademijama? Činjenica da ga je čak i žuti izdajnik, gospodin izvinjavamo se, Boris Tadić na prečac smenio sa dužnosti načelnika GŠ najbolje ilustruje razmere njegove izdaje. Pitanje je samo zašto Tadić ćuti i ni posle 15 godina ne želi da otkrije šta je izdajnik uradio.

Vla

pre 1 godinu

Dokle cete pisati o tome sta je rekao neki cuvar krava ili ovaca, Zar niste primetili da je izgubio ovcu

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija