• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2023

14:23

TAJKUN MRZI KADA SRBIJA DOBIJA PUTEVE! Sraman tekst na Novoj S zbog otvaranja deonice Moravskog koridora

Marko Đoković/printscreen

Politika

TAJKUN MRZI KADA SRBIJA DOBIJA PUTEVE! Sraman tekst na Novoj S zbog otvaranja deonice Moravskog koridora

Podeli vest

Srbija je danas slavila otvaranje prvog auto-puta koji spaja zapad i istok zemlje i još jednom se pokazalo koliko smo napredna zemlja, koja iz dana u dan broji samo uspehe, a sve to zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Međutim, dok su Srbi slavili, tajkun Dragan Šolak bio je očajan.

Zato je naredio svojim medijma da po svaku cenu kritikuju današnji dan za sve što mogu. Iako putu izgleda još nisu našli mane, uhvatili su se za prenos i tim povod objavili sraman tekst u vezi današnjeg događaja koji je pratila cela Srbija.

Naime, Nova S je objavila tekst pod naslovom: Vučićev praznični TV teror na svim frekvencijama: "Gledaoci u šoku – šta je ovde Pink, a šta RTS?".

Foto: printscreen

Vlasnik Nove S, tajkun Dragan Šolak, očigledno mrzi kada Srbija otvara nove autoputeve, želi mračne sokake u kojima može da otima od naroda, ali mu to naravno ne polazi za rukom.

Odavno je poznato da tajkunskim medijima ništa nije sveto, jedino što znaju jeste da lažu i izvrću činjenice, a povrh svega da vređaju državni vrh, a samim tim i svoj narod.

Građani sve to vide i znaju, a tajkunskim medijima ostaje da se svakim danom, svakim sumanutim tekstom i svakom laži kojom objave, sve više zakopavaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SNS zombieland

pre 11 meseci

Vučićevi dupelisci iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Srbistana) su u amoku zbog kritičkih tekstova o velikom vođi. Ko će onda da im namešta i poklanja tendere ???

Sonja

pre 11 meseci

Gradjani Srbije se raduju novim autoputeva jer su svesni njihovog značaja a mrzitelji mogu samo da mrze i nista drugo.

deburski

pre 11 meseci

Tajkunski kvazi mediji dosadili i bogu i ljudima, niko ih ne prati,ne sluša I ne čita.

dino

pre 11 meseci

Djilas-Šolakovi mediji pokazuju da su zaista u profesinalnom smislu totalno dno

Paja

pre 11 meseci

Mnogima smeta razvoj Srbije, ali dok je Vucic na celu Srbije mi smo u sigurnim rukama!

Srdjan

pre 11 meseci

Tajkuni se znoje dok se Srbija razvija nezaustavljivo pod vodjstvom predsednika Srbije gospodina Aleksandra Vucica.

dimčo

pre 11 meseci

U Šolakovim bolesnim medijima nema ni jednog dana, a da nisu napadali Vučića,ali to samo pokazuje koliko pucaju od muke jer mu ne mogu ništa

amarkord

pre 11 meseci

Koga jos zanima misljenje tajkunskih medija, Srbomrzci i strani placenici.

anita

pre 11 meseci

naravno da ce tajkunski medijj udariti u sve sto je dobro po Srbiju!

Mira

pre 11 meseci

Tajkunski mediji su ogrezli unmrznji prema uspehu sadašnje vlasti na čelu sa predsednikom Vučićem.

amigo

pre 11 meseci

Na bolesne zle tajkunske tabloide niko od građana Srbije i ne obraća pažnju

Sanja

pre 11 meseci

Tajkunski kvazi i bolesni mediji nikako ne mogu da podnesu Vučićev uspeh ,trud i rad

faruk

pre 11 meseci

Пошто немају резултате чиме да изађу пред грађане,tajkunski kvazi mediji I oпозиција само ширe говор мржње

samo ja

pre 11 meseci

Naši gradjani znaju da tajkunski kvazi mediji deluju u sprezi sa anti državnom opozicijom

sisoje

pre 11 meseci

Bolesni tajkunski kvazi mediji i ne mogu da se pomire cinjenicom da narod jedino veruje Vucicu.

gaga

pre 11 meseci

Ma mrzi taj sve što daje sangu i razvija SRbiju. Njegova država je Luksemburg odakle se finansira

gaga

pre 11 meseci

Zaista je nevoerovatno da neko ima smelosti ovako otvoreno da radi protiv države. Šolak je nesreća jedna a oni koje plaća u opoziciji još veća

gaaa

pre 11 meseci

Zaista je nevoerovatno da neko ima smelosti ovako otvoreno da radi protiv države. Šolak je nesreća jedna a oni koje plaća u opoziciji još veća

pan

pre 11 meseci

Tajkunski kvazi mediji se raduju srpskim neuspesima,nista novo.

Toki

pre 11 meseci

Kurtijevi ljubimci u Srbiji, tzv. kvazi bolesna opozicija, mogu samo da se češu zajedno sa medijima koji ih propagiraju..

tanja

pre 11 meseci

Kada su tajkunski kvazi mediji iznosili istinu-nikada.

acika

pre 11 meseci

Tajkunski kvazi mediji pišu kako im gazda kaže

Sanja

pre 11 meseci

Bolesni Tajkunski kvazi mediji pišu i rade sve protiv Srbije

samo ja

pre 11 meseci

Sramno pisanje Tajkusnih medijima bruka i sramota

Bole

pre 11 meseci

Solak kao da mrzi svoju zemlju kad stalno prica protiv nje.

Ivan

pre 11 meseci

Sraman i skandalozan tekst Dragana Solaka. RTS je javni servis gradjana i imaju pravo da vide kako se Srbija gradi.

Milica

pre 11 meseci

Ovaj tekst na Novoj S je još jedan primer koliko tajkun Dragan Šolak i njegovi mediji ne žele dobro Srbiji i njenom narodu. Umesto da se raduju uspehu zemlje i zajednički rade na napretku, oni radije biraju da se fokusiraju na kritiku i vređanje državnog vrha. To je sramotno i nedopustivo!

Nikola

pre 11 meseci

Tajkun Dragan Šolak i njegova Nova S očigledno nemaju nikakav interes za boljitak Srbije i njenih građana. Umesto da podrže razvoj i izgradnju autoputeva koji će unaprediti putnu infrastrukturu, oni radije biraju da se bave nebitnim stvarima i kritikuju uspehe države. Ovo je zaista žalosno i treba ih osuditi zbog takvog ponašanja.

Adam

pre 11 meseci

Nova S i njen vlasnik Dragan Šolak su jasno pokazali da nemaju ni najmanju želju da podrže razvoj Srbije i njenih građana. Umesto da se raduju otvaranju novih autoputeva i zajedno rade na napretku zemlje, oni radije biraju da se bave nebitnim stvarima i kritikuju svaki uspeh države. Ovo je nedopustivo i treba da ih bude sramota zbog njihove neodgovorne uređivačke politike.

Zoran

pre 11 meseci

Dragan Šolak i njegovi mediji očigledno nemaju ništa bolje da ponude osim da kritikuju svaki uspeh koji postigne Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić. To je sramno i dokazuje koliko su nesposobni da prihvate da se Srbija kreće napred.

Miloš

pre 11 meseci

Mediji u vlasništvu Dragana Šolaka su postali poznati po tome što lažu, izvrću činjenice i vređaju državni vrh, a sve to samo da bi se postigao njihov cilj - kritikovanje Srbije i njenog rukovodstva.

Rade

pre 11 meseci

Šolak i njegovi mediji očigledno nemaju osećaj za patriotizam i brigu za narod, jer bi inače podržali otvaranje auto-puta i svaki drugi uspeh koji postigne Srbija. Umesto toga, oni iznose lažne i negativne vesti samo da bi ostvarili svoje ciljeve i napakostili Srbiji.

Kiki

pre 11 meseci

Opoziciji i tajkunskim medijima nikada nije ni bilo stalo do razvoja Srbije.

Lazar

pre 11 meseci

Ovakvim napadima na državni vrh i otvorenom pljuvanju po uspesima Srbije, jasno je da mediji u vlasništvu Dragana Šolaka služe samo njegovim interesima i ciljevima, a ne interesima naroda i države u kojoj živi.

Gordana

pre 11 meseci

Umesto da podrže napredak i razvoj Srbije, mediji poput Nove S pokušavaju da srozaju ugled naše zemlje i njenih lidera, pokazujući da im je važniji lični interes od opšteg dobra.

Zorica

pre 11 meseci

Kada vlasnik medija ima samo jedan cilj, a to je rušenje vlasti i destabilizacija države, onda je jasno da se takav medij ne može smatrati objektivnim i nepristrasnim. Svi znamo da iza ovakvih napada na državu i njenog lidera stoji isključivo Dragan Šolak, koji se time samo dodvorava svom stranom mentoru i krugovima kojima pripada.

Bogdan

pre 11 meseci

Sramno je što Šolak koristi svoj medijski uticaj da širi negativne vesti i stvara lošu sliku o Srbiji i njenim dostignućima, umesto da podrži pozitivne promene i doprinese razvoju zemlje. Očigledno je da mu je samo stalo do vlastitog profita i da nema nikakvu brigu za dobrobit svoje zemlje i naroda.

Marija

pre 11 meseci

Tajkuni mrze što Srbija napreduje I razvija se.

Marija

pre 11 meseci

Svi iz opozicije, koji su Srbiju doveli do bankrota se ne raduju napretku I razvoju naše zemlje.

Marija

pre 11 meseci

Srbija danas slavi otvaranje prvog auto-puta koji spaja zapad i istok zemlje i još jednom se pokazalo koliko smo napredna zemlja

Marija

pre 11 meseci

Ne raduju se napretku I razvoju Srbije tajkuni, koji bi da je vide na dnu.

Kiki

pre 11 meseci

Tajkunski mediji po direktivi svojih vlasnika konstantno pljuju po Srbiji.

Neda

pre 11 meseci

Мрзе напредак Србије,они нису медиј, него политичка организација, медији извештавају, а они скрнаве све што је добро, очекују несрећу народа, али неће дочекати.

Goksi

pre 11 meseci

Šolak prezire sve što donosi bolju budućnost Srbiji. Ta mržnja je patološke prirode.

Zoran

pre 11 meseci

U tome se ogleda sam besmisao njihove mržnje, pa ne možete biti protiv nečega što je dobro, makar ne bilo učinjeno od strane vaših političkih miljenika. Ako je nešto dobro urađeno, treba pohvaliti

Sale

pre 11 meseci

Vama ako ne odgovaraju novi i savremeni putevi, vi idite starim obilaznicama i makadamima, a nemojte koristiti ove što je Vučić izgradio

Nikola

pre 11 meseci

E takvi nezahvalnici i ne zaslužuju Vučića i ovakvu državu, njih je trebalo ostaviti na milost i nemilost žutim lopovima, pa bi se vozili oni i dalje po rupama i magistralama

Toma

pre 11 meseci

Jedni rade i stvaraju, drugi zaludničare i laju, tako je uvek bilo

Uglješa

pre 11 meseci

Naravno da mrze žuti kad dobijamo puteve kad oni time gube političke poene, žao im što oni nisu deseti deo toga uradili, a imali su mogućnosti i prilike

Ivan

pre 11 meseci

Samo nek se grade putevi, a ovi frustrirani nek pričaju i nek pišu šta god hoće

Dunja

pre 11 meseci

Oni koji ne znaju ništa da stvore i da urade, jedino i mogu da mrze i olajavaju sposobne, e to je suština naše opozicije godinama

Jana

pre 11 meseci

Oni likuju samo stvarima koje su štetne za našu državu, napredak Srbije za njih je noćna mora

Mile

pre 11 meseci

Tajkunski mediji mrze svaki napredak Srbije, u bilo kojoj oblasti.

qewa

pre 11 meseci

Šolak je u ogormnim dugovima i sada pokušava da se sveti SRbiji širenjem mržnje

Saladin

pre 11 meseci

Nijednom Vučićevom protivniku neće biti draga jaka Srbija koju je predsednik napravio.

fafa

pre 11 meseci

Srbija ide napred i nikakv tajkun a posebno raspali Šolak i njegovi stipendisti Djilas, Jeremić i Lutovac ne mogu da je zaustave

Stojković

pre 11 meseci

Šteta što nijedan političar koji nije na vlasti ne misli na svoju zemlju već samo na moć čim mu smeta jaka Srbija koju Vučić gradi.

gaga

pre 11 meseci

Važno da je ova deonica puta i da žitelje ovih krakjeva kreće novi period a tajkuni neka samo hejtuju od muke

Vlada S

pre 11 meseci

Bolesna mržnja i zavist gazde tajkunskih medija Šolaka prema uspesima Srbije i Vučića, se opet ispoljava na Nova S - medijima!

Sale

pre 11 meseci

Može Šolak da pukne od muke, ali činjenica je da se Srbija ubrzano razvija zhvaljujući Vučićevoj odgovornoj politici.

Miki

pre 11 meseci

Neverovatno je koliki je stepen ljubomore i zavisti prisutan u Šolakovim medijima! No, žalim slučaj, Srbija će da se razvija uprkos njihovoj mržnji.

Aleksandra

pre 11 meseci

Nisam ocekivala od tajkuna da ce da podrzi nesto sto je dobro za Srbiju. Da se oni pitaju rusili bi je jos vise, ali Srbija se ubrzano izgradjuje zahvaljujuci Vucicu koji se izdigao iznad svih njihovih napada

Dule

pre 11 meseci

Neverovatno koliko zlobe postoji u tajkunskim medijima i kako su spremni da ospore svaki rad i trud Vučića

Kristina

pre 11 meseci

Opozicija je uvek bila protiv napretka Srbije.

Esa

pre 11 meseci

Solak neka ocajava po mogucstvu kamilica ili nana

Marijana

pre 11 meseci

Od ovih Šolakovih i Đilasovih medija se ništa drugačije i ne očekuje

Tanja

pre 11 meseci

Tajkunski mediji po nalogu svojih gazda svakodnevno "raspiruju" mržnju prema svemu dobrom što se u Srbiji uradi i unapredi! Nemaju drugo oružje protiv Vučića pa se služe niskim udarcima!

Joka

pre 11 meseci

Tajkuni mrze Srbiju i ne zele joj nista dobro.

MarkoG

pre 11 meseci

Pa naravno. Sta je tu receno lose?! Drugi bi radije Srbiju ocerupali a da je Vucic leci! Pa ne moze to tako, bar ne vise!

janko

pre 11 meseci

Strašno koliko ste ljubomorni na predsednika Vučića i njegove rezultate, pa šta ako prenose otvaranje autoputa, šta je bitnije za jedan region i ljude koji u njemu žive od autoputa? Sram vas bilo znam ni koemntar necete da objavite ali nema veze

Rerna

pre 11 meseci

Kad nesto narod dobije, a ne uzmu tajkuni svoj deo, odmah se podize medijski "ustanak".

miodrag

pre 11 meseci

Od kako se Srbija gradi tajkunski mediji su u kampanji napada na Vučića po direktivi svog gazde Šolaka. Ne mogu da podnesu to što nije na vlasti žuta tajkunska banda koja im je prelivala državni novac u džepove, već poštena vlast koja radi za narod.

Endži

pre 11 meseci

Ljubomorni su na napredak Srbije i samim tim sebe isključuju iz svetle budućnosti kojoj stremi srpski narod.

Vlada

pre 11 meseci

Solak je voleo Srbiju samo dok je krao od nje.

Kosta

pre 11 meseci

Uzasno je sta rade ovi tajkuni, i kako mogu protiv Srbije da rade.

Nikola

pre 11 meseci

Ma njima je krivo sve sto izgrade u Srbiji, sto oni nisu ukrali bar nesto, kao sto je bilo kod Djilasa.

Kaludjerka22

pre 11 meseci

A sta moze da se ocekuje od izdajica,Srbomrzacka,placenickih medija nego sramota,lazi...Vucic je pokazao i dokazao,a ljige neka se puse i guse u zavisti i ljubomori

Jelena

pre 11 meseci

Ništa čudno, Nova S je plaćena da radi protiv interesa Srbije.

Vanja

pre 11 meseci

Pošto ne mogu da ospore sve što se radi i izgrađuje, tajkunski mediji kreću sa uvredama i glupostima. Oni su ti koji terorišu javnost glupostima.

Kosta

pre 11 meseci

Pa, ako je ovo što Vučić radi za Srbiju loše, ako je otvaranje koridora teror, onda neka nas Vuić teroriše još više i što duže. Novinarsko smeće sa tajkunskih medija nema ni meru ni granice.

Maja

pre 11 meseci

Dotakli su dno sa ovakvim objavama. Kao da mrze sve što se u Srbiji izgradjuje,što se razvijamo i unapređujemo. Razumela bih da to objavljuju mediji nekih ne toliko prijateljskih susednih zemalja, ali da ovakve vesti plasiraju mediji u Srbiji je i više nego bedno i jadno.

Nada

pre 11 meseci

Svakim danom sve više i više pokazuju da im Vučić smeta zato što Srbiju vodi putem napretka i razvoja jer kako drugačije objasniti da otvaranje koridora nazivaju nekakvim terorom?

Boba

pre 11 meseci

Odavno su dokazali da su spremni na sve i da je cilj i svrha postojanja ovih, ovakvih medija da vode kampanju protiv Vučića. Šolak i njegova propagandna skalamerija ni da to što oni rade nije novinarstvo već vođenje antisrpske kampanje.

Marko

pre 11 meseci

Tajkuni mogu pricati sta hocu ali predsednik Vucic je taj koji radi za nasu zemlju

Daca

pre 11 meseci

Narod je uz predsednika!! Bravo za vas I sve sto cinite za nasu zemlju!! ???

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija