• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2023

07:08

POZIVAJU NA PROTEST PROTIV NASILJA, A ZANIMAJU IH SAMO POLITIČKI CILJEVI! Đukanović zapušio usta istinom "patriotskoj" opoziciji

printscreen/ TV Pink

Politika

POZIVAJU NA PROTEST PROTIV NASILJA, A ZANIMAJU IH SAMO POLITIČKI CILJEVI! Đukanović zapušio usta istinom "patriotskoj" opoziciji

Podeli vest

Narodni poslanik i visoki funkcioner SNS, Vladimir Đukanović oglasio se na društvenoj mreži Tviter i zapušio usta istinom onima koji pozivaju na protest protiv nasilja, a u pozivu su , kako kaže Đukanović, naznačili političke ciljeve protesta.

Opozicionari koji sebe nazivaju "patriotama" još jednom su dokazali da sve rade protiv Srbije i da im ništa nije sveto, čak ni u danima kada je naša zemlja zavijena u crno. 

Narodni poslanik i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović ocenio je to kao "najodvratnije političko lešinarenje".

"Pozivaju na protest protiv nasilja, što je lepo i pohvalno. A onda, u pozivu, naznače političke ciljeve protesta. Ljudi, saberite se bre. Na taj način vi pokazujete da vas žrtve i borba protiv nasilja ne zanimaju. Zanimaju vas politički ciljevi i to je najodvratnije lešinarenje. Setite se masovnog ubistva u Velikoj Ivanči. Što tada niste pozivali na ostavke? Ko je tada inspirisao onog ludaka da pobije pola sela? Ili slučaj u Jabukovcu? Ko je od vas tada podneo ostavku? Zašto tada niste pozivali na odgovornost, a neki od vas su tada bili deo vlade ili su bili poslanici. Uzgred, nije bilo rijalitija, niti bilo čega sličnog, pa su se masovna ubistva dogodila. Masovna ubistva u SAD imate svako malo i to po univerzitetima i školama, a valjda vam je jasno da tamo nikakav Željko Mitrović ne emituje nikakav rijaliti. Nije emitovao ni u Kazanju kada je bivši đak pobio učenike. Slažem se da moramo svim silama protiv nasilja da se borimo, ali manite se politikantsva. Dajte racionalni da budemo i da ljudski sednemo i razgovaramo da vidimo šta je najbolje za zemlju. Ovde mesta političkim ciljevima nema i mene zaista ne zanima ni ko je vlast, ni ko je opozicija. Baš me briga i za vlast i za opoziciju, zemlja je napadnuta, a osećam potrebu da je kao roditelj i građanin branim" - napisao je Đukanović na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tanja

pre 1 godinu

Opozicija je spremna na sve da uradi samo da postignu svoj cilj. Dno dna da u ovakvom tužnom trenutku ne poštuju porodice poginulih

Dana K

pre 1 godinu

Tanja: Ovo je njabolji dokaz da toj našoj bednoj opoziciji je jedini cilj da se dočepaju vlasti, kako bi mogli da pljačkaju narod, kao što su radili dok su bili na vlasti, a sve ostalo im je na poslednjem mestu.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Opozicija bi da dodatno produbi nasilje i mržnju

Milanko V

pre 1 godinu

Sudija Ris: Pa da je ta opouicija protiv nasilja, ne bi sa motornim testerama jurišala na RTS, fizički napadali novinarke, nosali vešala i pretili da obese Vučića na sred Terazija, pretili da sin Vučića završi u šahti kao Gadafi. To za njih nije nasilje, a sada se okupljaju kao da su protiv nasilja.

Vojka

pre 1 godinu

Sitne duse izgledaju jos sitnije ako misle da im ovolika tragedija moze pomoci u nekakvoj promociji.

Dragan J

pre 1 godinu

Vojka: Pre ću se ja popeti na Mesec, nego što će ova naša bedna opozicija dočepati vlasti.

Vojka

pre 1 godinu

Tuga je toliko velika da svaki roditelj posle nesrece preispituje sebe i ne zanimaju ga nikakve politicke spletke.

Vojka

pre 1 godinu

Jeremic nema osecaj za dostojanstvo ni u najtezim trenucima.

Dana

pre 1 godinu

Opozicija da je iskrena povodom svog poziva ne bi iznosila politički program ako se to programom može i nazvati. To je više pretnja a protest protiv nasilja.A šta je onda cilj protesta? Vučenje naroda za nos.

Nina

pre 1 godinu

Opozicionari koji sebe nazivaju "patriotama" još jednom su dokazali da sve rade protiv Srbije i da im ništa nije sveto, čak ni u danima kada je naša zemlja zavijena u crno. Treba da vas je stid i sramota sto zloupotrebljavate ovu situaciju!

Mićaga

pre 1 godinu

Nina: Kakve su to patriote kada koriste mrtvu decu za ostvarivanje svojih političkih ideja. Nisu oni nikakve patriote, nego su bruka i sramota.

Cica

pre 1 godinu

Opozicijo, stidite se!! Samo trazite razloge kako biste napali predsednika.

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Cica: Da opozicija zna šta je stid, ne bi se tako ni ponašali.

Sandra 60

pre 1 godinu

Svi koji pozivaju na proteste bi da se dočepaju fotelje i to opet preko ledja naroda.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

OPozicija bolje neka nekako pomogne porodicama stradalih bar nešto humano da urade a ne da misle samo na svoje interese.

Ruki

pre 1 godinu

А опозициони политички програм се своди на насиље. Вербално насиље, претње смрћу, претње породицама, ухођења, осуде и лажи. И они нешто причају.

Aleksandra 60

pre 1 godinu

Briga opoziciju za tugu u bol roditelja koji su izgubili svoju decu, jer njih interesuju samo fotelja i državna kasa. Proteste koriste samo da bi ostvarili svoje bolesne ciljeve.

Duda

pre 1 godinu

Ja uz ovu opoziciju ne bih patriotska ne bih stavila ni pod navodnike.

Olja

pre 1 godinu

Strašno je što opozicija koristi ovako tešku tragediju za skupljanje političkih poena.

Maja

pre 1 godinu

Strašno šta još opozicija neće pasti na um.

Filip

pre 1 godinu

To su divljaci koji žele samo sebe da uzdignu i prikupe malo pažnje ali gradjani Srbije vrlo dobro znaju ko su oni.

Boza

pre 1 godinu

Opozicija ne mari za Srbiju. Bitni su joj samo Licni interesi

milenamilena

pre 1 godinu

Pa oni besposličari samo to i rade pozivaju na proteste protiv nasilja a oni ti isti vrše to nasilje. Kakva kontradoktornost.

nadanada

pre 1 godinu

Opoziciju ne zanima Srbija i građani njih zanima samo lični interes i profit jer su tako naučili dok su bili na vlasti pa bi sad ponovo.

Nesa

pre 1 godinu

Užas šta rade. Nismo se svi juče rodili da se ne sećamo Jabukovca, zašto nisu zvali tad na proteste?

Tanja

pre 1 godinu

Opozicija treba da poštuje bol roditelja svih koji su nevino stradali poslednjih dana! Umesto toga jedva su dočekali da povedu antikampanju protiv vlasti! Pali su na testu ljudskosti!

Ljilja

pre 1 godinu

Misle da na tuđoj tragediji mogu nešto da urade,ali neće im poći za rukom!!!

Duško S

pre 1 godinu

Ovo je zaista bruka i sramota šta radi ova naša bedna opozicija.

Marina

pre 1 godinu

Опозиција користи страшне трагедије које су задесиле Србију,како би дошла до неких политичких поена.

nenadnenad

pre 1 godinu

Daleko su oni od patriota. Videlo se to i juče, jedan od primera je Novi sad gde za vreme dana žalosti razbojnici su protestvovali. To patriote ne rade oni saučestviju u tuzi i žalosti.

Duško S

pre 1 godinu

Bedna opozicija koristi mrtvu decu da bi zaradili neki jeftin politički poen.

Filip

pre 1 godinu

Da opoziciju zanima bezbednost građana, ona bi prionula na konstruktivno rešavanje problema. Ovako, protestima, opozicija pokušava da ubere jeftine političke poene na konto dve velike tragedije koje su prethodnih dana zadesile Srbiju.

snezanasnezana

pre 1 godinu

Nikada oni nisu pozivali na proteste u svrhu politike već isključivo kako bi pravili nerede i vršili nasilje. Imali smo mnogo, mnogo puta prilike da to vidimo.

Lidija

pre 1 godinu

Тајкунска опозиција не преза ни од дечијих лешева,само да нападау власт како би и сами дошли на исту.

Duško S

pre 1 godinu

Ovo što radi opozicija, zaslužuje svaku osudu.

Sanja

pre 1 godinu

Na kakve proteste opozicija poziva, kada sami propagiraju nasilje, mrznju. Zuta bagra.

Andjelka

pre 1 godinu

Treba da ih sramota cime se bave za vreme dana žalosti.

biljanabiljana

pre 1 godinu

To je naša opozicija ne zanima ih tuđa bol i patnja neće da ih to zanima a to je svakako posle svega što se desilo njih zanima jedino i isključivo lična korist i to to treba naglasiti.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija pokazuje koliko je sebična i samoživa, nisu joj važna nastradala deca već samo politički poeni

Sanja

pre 1 godinu

Kao i uvek, cak i u ovim tiznim danima, opoziciju samo jadni politicki poeni zanimaju, nisu ni svesni da ih samo gube.

brankobranko

pre 1 godinu

"Gospodo" iz opozicije zar mislite da na tuđoj muci i patnji da zarađujete? Dokle više vaša bahatost i bezobrazluk? Imate li makar malo duše i osećanja?

Mitar O

pre 1 godinu

Baš je ova naša opozicija bedna, Koriste tragediju koja je zadesila celu Srbiju da bi zaradili jeftin politički poen.

Sanja

pre 1 godinu

Ajde zuta bagro, punom parom pokazite jos jednom koliki ste olosi, ovoj sacici koja vas podrzava, sram bilo i vas i njih.

brankabranka

pre 1 godinu

Zbog čega niste pozivali na proteste kada ste vi bili na vlasti a bilo je i tada nažalost ovakvih događaja poput ubistva u Jabukovcu, zašto tada niste podnosili ostavke? Pa da tada ste vi bili na vlasti, tada to nije trebalo a sada treba. Sram da vas bude.

Milanko V

pre 1 godinu

Ovo je dokaz da Srbija praktično i nema opozicija. Ovo što mi imamo je bruka i sramota od opozicije.

Filip

pre 1 godinu

Zanima ih samo da dodju na vlast. Nista drugo.

Minja

pre 1 godinu

Kakvi su to ljudi da koriste ubistva neduzne dece da bi preuzeli vlast? Uzas

Goran

pre 1 godinu

Opozicija ove dve tragedije kojirsti u političke svrhe i kako bi napadala vlast

Sanja

pre 1 godinu

Nista tim olosima iz opozicije nije sveto, na necijim suzama, bolu, hoce neki politicki poen. Daleko su oni od politike, ne dao bog da se takvi ljudi pitaju za bilo sta u ovoj zemlji.

Goran

pre 1 godinu

Cilj opozicije je izazivanje još većeg haosa i nemira

gocagoca

pre 1 godinu

Sramota je i tužno da vi bednici iz opozicije koristite ovakve situacija zarad svojih ciljeva politički istovremeno pokazuju da vas bol i patnja ljudi koji su izgubili svoje najbliže ne zanima i to je ono što je istina.

Dragan J

pre 1 godinu

I ova naša bedna opozicija pretenduje da se se dočepa vlasti. Kako ne mogu da shvate da za njih niko neće da glasa.

Rada

pre 1 godinu

Zele samo da sruse Vucica. Koriste tragediju da se dokopaju vlasti. Olosi

Mila

pre 1 godinu

Samo jeftini politički poeni su važni opoziciji.

Gaga

pre 1 godinu

Opozicija nema postovanja prema zrtvama. Cela Srbija je sada ucutala, a oni spremaju proteste.

Goran

pre 1 godinu

Ne poštuje opozicija ništa, nema ni gram moralnih vrednosti, a našla se pametna da govori o nečijoj odgovornosti

Sanja

pre 1 godinu

Ti isti ljudi iz opozicije pozivaju na mrznju, na nerede, prete smrću, kakvi su monstrumi vladali ovom zemljom dobro smo zivi, hvala bogu da nam je Vucic dosao.

Vule

pre 1 godinu

Opozicija je izgubila kompas. Postali su pravi lesinari.

Kija

pre 1 godinu

Spremni su da idu i preko mrtvih samo cilj da ostvare. Da preuzmu vlast. Kakvi su to ljudi?

Filip

pre 1 godinu

Opoziciju ne zanimaju zrtve i borba protiv nasilja.

Luna

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala svoje pravo lice. Umesto da u miru zali za poginulima, oni pozivaju na proteste. Sramota!

Dragan

pre 1 godinu

Једини који злоупотребљава трагедије је СНС. Вучић заоштрава диктатуру, жели да разоружа поштене геађане, тако да само напредњаци и мафија имају оружје???

sledeća vest

TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja! (VIDEO)
Live TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja! (VIDEO)

Današnji dan je izuzetno turbulentan s obzirom na vesti koje nam stižu iz sveta. Makron nezadovoljan što je treći nakon izbora. Dva centralna događaja prate nas mesecima, čak godinama, a to su sukobi u Ukrajini i u Gazi. Na ove, ali i druge aktuelne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Velibor Stević i geopolitički analitičar Luka Stajić.

08.07.2024

19:50

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Procurili detalji dila! Orban dobio Sijevu podršku za Ukrajinu! Brisel poludeo, mađarski premijer nema dozvolu EU da ugovara mir!
Šta reži

Procurili detalji dila! Orban dobio Sijevu podršku za Ukrajinu! Brisel poludeo, mađarski premijer nema dozvolu EU da ugovara mir!

Mađarski premijer Viktor Orban dobio je juče podršku kineskog predsednika Si Đinpinga u naporima koje čini da okonča rat u Ukrajini. Orban je, nakon Kijeva i Moskve, juče otputovao u Peking, gde je sa Sijem zaključio da sukob u Ukrajini mora što pre biti završen, te da treba hitno uspostaviti prekid vatre i započeti pregovore između zaraćenih strana.

08.07.2024

22:40

Francuska na korak od građanskog rata i to pred Olimpijadu u Parizu! Peta republika u raspadu, može li iko povući ručnu!
Nimalo naivno

Francuska na korak od građanskog rata i to pred Olimpijadu u Parizu! Peta republika u raspadu, može li iko povući ručnu!

Pravi građanski rat izbio je na ulicama francuskih gradova nakon drugog kruga parlamentarnih izbora, i to malo više od dve nedelje pred početak Olimpijskih igara u Parizu. Građani, nezadovoljni jer je najviše mesta u skupštini dobila levičarska koalicija Novi narodni front, razbijali su i palili sve na šta su naišli i sukobili se sa policijom.

08.07.2024

22:22

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija