• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2023

23:26

SRBIJA ĆE IZ OVE TRAGEDIJE IZAĆI JEDINSTVENA! Malović poručio opoziciji: Nema nesreće na kojoj niste pokušali da profitirate

Informer

Politika

SRBIJA ĆE IZ OVE TRAGEDIJE IZAĆI JEDINSTVENA! Malović poručio opoziciji: Nema nesreće na kojoj niste pokušali da profitirate

Podeli vest

Povodom protesta najavljenih u ponedeljak od opozicionog bloka srpske političke scene, oglasio se i član predsedništva SNS-a Branislav Malović.

- Od poplava 2014. godine, preko Kovida, pa do ove teške tragedije koja je u dva dana maja 2023. zadesila Srbiju, srpska opozicija nije propustila nijednu priliku da profitira na bilo kojoj nesreći od svih koje su nas pogodile. I svaki put za sve im je bio kriv sistem i oni na njegovom vrhu. Jedva su doćekali da na nacionalnoj tragediji organizuju nekakve proteste, ne bi li bar malo masovnije izgledala njihova bedna slika opozicionog delovanja. Sigurno će se narod obradovati kada vidi Boška Obradovića, Srdjana Milivojevića, Miroslava Aleksića i ostalu kliku kako lešinari nad tragedijom koja bi trebala da nas ujedini, umesto da se na njoj skupljaju najjeftiniji mogući politički poeni. Danas nam pamet prosipaju na društvenim mrežama, oni koji su opljačkali Srbiju i u čije vreme su nastali najozloglaseniji kriminalni klanovi, očekujući da će narod poverovati kako su se promenili, ili da su zaboravljena njihova nedela - naveo je Malović, koji dodaje:

- Da se odgovornost raznih Aleksića i Milivojevića utvrđivala na vreme, oni bi odavno bili lišeni slobode, ali su na vreme sproveli reformu pravosuđa da bi pozicionirali one koji će im sačuvati slobodu!

Foto: Informer

Branislav Malović

- Srbija će iz ove tragedije izaći jedinstvena, sa naučenim lekcijama, ali opoziciji i njenim glupostima nikada kraja. Ponedeljak je dan kada ce ce njihov cirkus doživeti novi fijasko, jer svoje prljave predstave igraju na temeljima istinske tragedije koja svakog normalnog čoveka u ovoj zemlji čini ranjivim - završio je Malović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 1 godinu

Ma nisu vredni slova,a kamo li pomena.Oni su sve osim opozicije...

Vlada

pre 1 godinu

Negradi se sopstvena sreća na tuđoj nesreći, koju lažna opozicija u Srbiji radi godinama . Koristeći svaku priliku da napadnu našeg Vučića i praveći cirkuske predtave i proteste kad kod im se prohte pa čak i u ovako teškoj situaciji . Ali svi ti njihovi napadi i protesti doživeće potpuni promašaj, naglasio je gospodin Branislav Malović član predsedništva SNS-a.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija nikad nije ni imala empatije i obzira prema gradjanima u to smo sve odavno uverili,pa u istom maniru su nastavili i u ovoj tragediji koja je pogodila nasu drzavu!

Ivan

pre 1 godinu

Organizatori skupa je opozicija, koja hoće da se domogne fotelja, koristeći ovu bolnu tragediju.

Ana

pre 1 godinu

Ništa novo za opoziciju, ništa im nije sveto!!!

Sanja

pre 1 godinu

Ovaj poziv opozicije, je dodatni poziv na mržnju i nasilje i to baš u trenutku kada smo i zbog mržnje i zbog nasilja već platili cenu mladim životima

Maja

pre 1 godinu

Sram bilo svakoga od ovih opozicionara, zar na tudjoj nesreći misle večito da grade sreću?!

Jana

pre 1 godinu

Ujedinji i zajedno Srpski narod ce i iz ovoga izaci kao pobednik,jedinstvo je ono sto nas sve spaja! Ali bezobrazluk i mrznja koju su u ovoj situaciji prezentovali bedni opozicionari se kosi sa svim granicama normalnog!

Milica

pre 1 godinu

Sramota je da na tudjoj nesreci ,oni se bave politikom strasno dotakli su dno dna

Ivancica

pre 1 godinu

90 posto zahteva koje traži Primerak mora on da ispuni. Od promocije nasilja ( on i njegov pajtos Boško su glavni kad je nasilje u pitanju) do širenja neistina i laži preko medija (naravno tajkunskih).

Nata

pre 1 godinu

Srbija neće nikad da poklekne, dok imamo Vučića nema straha za nas!!!

Milan

pre 1 godinu

Pretnja građanima u ovim teškim vremenima za našu zemlju je opozicija, pozivajući ljude na ulice da protestuju,a zašto-neznaju ni oni sami.

Zvončica

pre 1 godinu

Srbija mora da bude jedinstvena jer je ovo strasna tragedija koja se tiče svih nas!

Milovan

pre 1 godinu

Iz ove tragedije Srbija će izvući pouke koje će unaprediti i doneti mere i zakone da se nikada više ne dogodi ovako nešto slično

Aca

pre 1 godinu

Lako nam je dok nam je Vučića, za razliku od opozicije, on se saoseća sa svojim narodom!

Nikola

pre 1 godinu

Kad opoziciji u ovom trenutku mogu da padnu na pamet protesti pa sta vise onda ocekivati.

Dragan

pre 1 godinu

Nemamo šta da dajemo na značaju opoziciji! Sramota šta sve rade! Jadnici bedni!

Ivan

pre 1 godinu

To pozivanje na izlazak na ulice, proteste, demonstracije od strane opozicije treba ozbiljno ispitati. Ne želimo da gledamo još nasilja koje vrši opozicija.

Marija

pre 1 godinu

Srbije će iz ove tregedije izaći jedinstvena. Za opoziciju nemamo više reči, ništa im sveto nije!

Mia

pre 1 godinu

Najobicniji lešinari. Jel moguce da koriste ovako nesto zarad fotelja. Jel im neko objasnio da nikad nece doci na vlast.

Sanja

pre 1 godinu

Uzasno i jadno je da opozicija u ovako teskim trenutku protestuje . To sve govori o njima ko su i sta su.

Miloš

pre 1 godinu

Oni su jos jednom pokazali koliko su neljudi,da na tragediju oni hoce da sakupljaju poene

Ivancica

pre 1 godinu

Ovaj skup neće biti ništa drugo nego da se iskoristi prilika dok su građani još uvek u šoku i strahu za napad na vlast. Iz ovog poziva se vidi da skup neće biti miran i da će pokušati nasilnu akciju upada u skupštinu ako budu imali dovoljno svojih aktivista na skupu.

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija koristi svaku tužnu situaciju kako bi svalili na predsednika I saradnike sve to.Nas narod je jak i jedinstven.

Milan

pre 1 godinu

U svetlu ozbiljnih posledica ove tragedije, upućujem apel državnim organima da saslušaju organizatore ovog skupa i zatraže objašnjenje za njihove planirane akcije ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. Mere treba biti srazmerne, ali je važno da se sagleda njihova namera.

Nikola

pre 1 godinu

Svi oni koji na bilo koji način pozivaju na nasilje treba da budu privedeni i sankcionisani na adekvatan način!!

Milan

pre 1 godinu

Srbija je dozivela veliku tragediju,velika steta je ,ali ovo ne treba mešati sa politikom,ovo je sžnesto najgore sto je moglo nekom da se dogodi

maja

pre 1 godinu

Opozicija je ovim postupcima upala duboko na dno. Sram vas bilo.

aca

pre 1 godinu

ne gradi se steva na tudjoj nesreci,tako da oni nista nece da postignu ,zalosno je sto koriste ovo za politiku nemaju ljudskosti,nemaju nista

Tanja

pre 1 godinu

Opozicija koristi ovako tešku tragediju koja je zadesila Srbiju kako bi iz nje izvukli sopstvenu korist i napadali vlast. Dno dna!

uros

pre 1 godinu

opozicija svaki put okine novu laznu informaciju da bi bila interesantna

Sara

pre 1 godinu

Bitno je da sad budemo slozni, i da jedni drugima pruzno razumevanje i podrsku. Opozicija kao da ne zna za empatiju, pa pokusava da se istice sad kad nije ni najmanje vreme za to.

Sandra 60

pre 1 godinu

Da je opozicija koja je bila na vlasti kada se Jabukovac desio onda izglasala oštar zakon i oduzela nelegalno oružje danas se ne bi dogodila dva masovna ubistva i mladi životi bi bili sačuvani. Da su onda pomerili starosnu granicu sa 14 na 12 godina sve bi danas bilo drugačije.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija će naći snage da zaustavi nasilje, opozicija dotakla dno najavom protesta kada cela zemlja tuguje.

Violeta

pre 1 godinu

Od ološa opozicije ništa bolje ne može da se očekuje,bili su i ostali zadnja ološ.A Srbija će i ovo preživeti

Tanja

pre 1 godinu

Opozicija je prevršila svaku meru lažima i prevarama I pretnjama. Treba ih sankcionisati. Dno dna

Vera

pre 1 godinu

Moramo postovati mere koje je predložio predsednik da bih zaštitili decu.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija nikad nije ni imala empatije i obzira prema gradjanima

Goran

pre 1 godinu

Srbija je sada ranjena,nadamo se da se vise nikda nece ponoviti ovako nesto, moramo biti slozni.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija je ovim svojim postupkom obezbedila sve što je ljudsko

Jana

pre 1 godinu

Opozicija je dno. Koje I na kontu tragedija pokušava da pridobije politički poen lažima, vredjanjem.

Andja

pre 1 godinu

Opozicija nema ni stida ni srama. Oni promovisu nasilje i gledaju samo sopstvene interese.

Joka

pre 1 godinu

Opozicija nikada nije vodila brigu o građanima Srbije samo o svom ličnom interesu.

VeraNastovic

pre 1 godinu

Tragediju koje naše društvo ne pamti koriste za svoju političku promociju! A šetnja koju nazivaju "šetnjom za borbu protiv nasilja" opozicija će lako pretvoriti u njihov "nacionalni skup"!

Goran

pre 1 godinu

Ovim svojim protestima opozicija je omalovažila gradjane Srbije i sve napore da se ovo zlo koje nas je zadesilo prebrodi

Goran

pre 1 godinu

Opozicija ne zna za sramotu, tuđ bol koristi kako bi se domogla vlasti

Goran

pre 1 godinu

Razumem da gradjani imaju potrebu da se okupe i odaju počast stradalima, ali da to koriste u političke svrhe, to ne mogu da razumem

Milena

pre 1 godinu

Ovo je sramno kako koriste tragediju za napade!

Rada

pre 1 godinu

Upravo tako, pravi su lesinari, a samo se dublje potkopavaju

Mara

pre 1 godinu

Posle ovoliko velike i nezapamćene tragedije Srbija mora da izađe iskusnija

Ena

pre 1 godinu

Sramota je što tajkunski mediji koriste ovu tragediju da bi napadali Vučića i vlast.

Zlatko

pre 1 godinu

Srbija ce i ovu tragediju prebrditi i izaci iz nje jaca nego ikad

Vojka

pre 1 godinu

Ko ne razume da je sad vreme da se izdigne iznad situacije i bude konstruktivan vise i nece dobiti paznju naroda.

Mila

pre 1 godinu

Opozicija nikad nije ni imala empatije i obzira prema gradjanima u to smo sve odavno uverili. Bar u ovim zalosnim danima da da budemo ujedinjeni

Tamara

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala svoje iskrene namere jer koriste i nesrećnu decu kao svoju političku promociju

Vojka

pre 1 godinu

Iako je u soku narod vidi ko resava probleme a ko je veciti saboter drustva u kome zivi.

Olivera

pre 1 godinu

Srbija ce nakon ovih tragedija izaci jedinstvena.

Ana

pre 1 godinu

Srbija se ujedinila, a opozicija samo želi da unese nemire i da izazove nevolje!

Jelena

pre 1 godinu

Pravi oni lešinari što jedu ostatke od uginulih leševa. To je opozicija.

Vojka

pre 1 godinu

Danas se svako preispituje i kao covek i kao roditelj ,samo opozicija nastavlja po starom.

Darija

pre 1 godinu

izaći ćemo iz ove situacije jedinstveni i ujedinjeni!

milutin

pre 1 godinu

opozicija daje suludu izjavu na svim raspoloživim medijima o pozivu na nasilje i nerede uz proteste

Andrijana

pre 1 godinu

Mene je sramota sta ovi ljudi rade i cime se bave dok Srbija tuguje.

ivana

pre 1 godinu

ni dan zalosti da ispostuju a vec na svim raspoloživim medijima opozicija poziva na nerede uz proteste

Irena

pre 1 godinu

Srbija će na čelu sa predsednikom Vučićem iz ove situacije izaći još jača,složnija i odgovornija u borbi da se ništa slično više ne ponovi!

Nesa

pre 1 godinu

Ovakve proteste smatram da ni jedan roditelj neće podržati stoga molim državne institucije da reaguju. Ovde nema osecanja ovi sto pozivaju na proteste samo na fotelje misle.

Darko

pre 1 godinu

Niko neće podržati jadnu i bednu opoziciju koja želi da profitira iz ove tuge i bola!

Dijana

pre 1 godinu

Srbija će iz ove tragedije izaći snažna i ujedinjema u borbi da se više nikada nešto slično ne ponovi!

Sneza

pre 1 godinu

Svi ti njihovi napadi i protesti doživeće potpuni promašaj. Ljudi su tuzni kako to ne shvataju,nije im do politike kao njima.

Todor

pre 1 godinu

Naša država je više nego sposobna i jaka da iz ove tragedije izađe jedinstvena i složna z borni da se nešto slično više nikada ne ponovi!

Filipo

pre 1 godinu

I sebe nazivaju opozicijom. Smešno. Oni su samo aveti nekih prošlih dana koji samo baljezgaju i uporno se trude da svaku nevolju države proklemuju za svoje lične interese.

Miroslav

pre 1 godinu

Srbija je jaka i iz ove tuge i boli izaćiće još jača i odlučnija u borbi da se više nikada nešto slično ne desi!

Elen

pre 1 godinu

Ovo je zaista neoprostivo za opoziciju kada u danima tuge, bola i žalosti pozivaju na ulicu kako bi ponovo promovisali nasilje. Nema opozicije ni trunke morala ni obzira prema nemilim događajima u Srbiji.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija nema empatije i koristi to sto je zadesilo Srbiju u poslednjih par dana da siri lazi i mrznju. Sramotno je sto iskoriscava tugu Srbije samo radi sopstvene politicke promocije.

Ena

pre 1 godinu

Sramota je što opozicija koristi ovu tragediju ne bi li zaradila neki politički poen.

sledeća vest

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija