• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2023

16:56

DEŠAVA SE ONO NA ŠTA JE VUČIĆ SVE VREME UPOZORAVAO! Beriša: U slučaju rata sa Srbijom borićemo se i za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak

Tanjug

Politika

DEŠAVA SE ONO NA ŠTA JE VUČIĆ SVE VREME UPOZORAVAO! Beriša: U slučaju rata sa Srbijom borićemo se i za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak

Podeli vest

Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša rekao je da je Kosovo spremno za rat ukoliko se naruši njegov integritet i suverenitet, i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti i za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak.

On je to napisao na Fejsbuku komentarišući izjavu specijalnog izaslanika EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslava Lajčaka nakon sastanka sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem, da je na severu Kosova moguća samo normalizacija ili konfrontacija.

- Gospodine Lajčak, ne ucenjujte! Gospodine Lajčak, Kosovo je spremno za rat, ako se naruši sloboda, integritet i suverenitet zemlje. Ali treba da znate da ovo neće biti jedini sukob! Podsećam vas i simpatizere Srbije da će u slučaju rata sa Srbijom doći do bitke i za Niš i Kuršumliju, zemlju mojih predaka, Rašku i Sandžak - poručio je Beriša.

Podsećamo, Vučić je još pre godinu dana na konferenciji za novinare nakon sastanka sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, rekao da je Srbija uvek spremna za dijalog, dok neki nikada nisu bili spremni, ali su imali podršku zapadnih sila.

- U potpunosti su podržani od strane Velike Britanije i Nemačke i ostalih zemalja Kvinte. Odluka je sa ciljem da se proteraju Srbi sa severa Kosova, da se napravi nova "Oluja". Mi ćemo uvek gledati samo da sačuvamo mir. Ali, očigledno da neki drugi to ne žele. Ne samo Albanci s Kosova, već i njihovi mentori - kazao je Vučić.

Danas više nego ikad pre, njegove reči se pokazuju kao tačne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andrijana

pre 11 meseci

Vucic nece dati nasu zemlju ni po koju cenu.

Alhemičar

pre 11 meseci

Да ли је сада и Лајчаку и Борељу јасно да се Албанци спремају за рат , и да прете сукобима !

Kris

pre 11 meseci

Srbija će kao i uvek, nastojati da sačuva mir, ali očigledno je da neki drugi to ne žele.

Laki

pre 11 meseci

Да вас Бериша не чува НАТО , ми би вас прегазили као плитак поток за 48 сати би сте већ били на Проклетијама и правац Албанија .

Goksi

pre 11 meseci

Vucic je prozreo plan siptarske akcije. Kurtijev rezim u sadejstvu sa opozicionim lesinarima u Beogradu zeli da rasparca Srbiju.

Jovan Kursula

pre 11 meseci

A da se povučete do Tirane za vaše dobro?

Jela

pre 11 meseci

Srbija nije za rat ,ali po svemu sudeći druga strana želi sukobe

Paja

pre 11 meseci

Nadam se iskreno da do toga neće nikada doći,Srbija je zemlja koja se pre svega bori za mir.

Valentina

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je predvideo ovakvu njihovo ponašanje odavno sada su sa mnom oni to javno iz ekli

Vuk

pre 11 meseci

Nažalost crne slutnje se polako obistinjuju. Srbija mora ostati dosledna politici koju vodi i zalagati se za mir.

Tamara

pre 11 meseci

Nadam se da do rata nikada neće doći,da će naš predsednik uspeti da nadje rešenje.

Sasa

pre 11 meseci

Od ovih bolesnika ne možemo da živimo normalno.

Ivan

pre 11 meseci

Nisu problem teroristi iz Prištine, već njihovi mentori sa zapada koji opravdavaju i podstiču ove pretnje i izazivanje sukoba.

Jela

pre 11 meseci

Srbija i njena politika zasniva se, pre svega, na miru i suživotu Srba i Albanaca, na političkom dijalogu

Max

pre 11 meseci

Berisa ocigledno nije svestan da Srbija nije nenaoruzana i neorganizovana kao nekad..

Sara

pre 11 meseci

Nadam se da neće doći do rata. Nama je potrebno da napredujem i da se borimo za napredak. Mir je jedino resenje

Kiki

pre 11 meseci

U slucaju rata Siptari bi se borili i za Nis, Rasku, Sandzak.

Milan

pre 11 meseci

zapad ćuti na ove jezive pretnje Prištine suverenoj i međunarodnoj priznatoj zemlji. Zapad i Kvinta su pokazali još jednom koliko su licemerni.

Dara

pre 11 meseci

Borice se Srbija mirno i civilizovano da do rata ne dodje jer to nam je prioritet iako bi mnogi voleli da uskoro zapucamo. Ali isto tako,ako dodje do rata,necemo se povlaciti,naprotiv.

Maja

pre 11 meseci

Srbija se nikad nece odreci Kosova I Metohije. I dok.je na čelu države predsednik Vučić Srbija nikad neće odustati i boriće se za svoju svetu zemlju

nikola

pre 11 meseci

Kosovo jeste problem visedecenijski . Srbija treba da pruzi otpor u slucaju sukoba sa Albancima mala je veravatno da ce doci do rata treba zamrznuti odnos i ne menjati ti ga.Albanci imaju salamu taktiku malo po malo dobiju jacaju svoje pozicije.Imajuci u vidu da ako ode kosovo da ce doci do nove secesije.Shodno tome ne treba ga priznati to bi bilo pogubno po drzavu usledili bi novi zahtevi za stvaranje i rasparcavanje ove drzave.Kosovo je cedo (sad).

Mirka

pre 11 meseci

Provokacije iz Prištine neće narušiti ono za šta se bori predsednik Vučić a to je mir, stabilnost i da se sačuvaju srpska ognjišta na Kosovu i Metohiji.

Dule

pre 11 meseci

Srbija ja oduvek bila za mir i za normalan suzivot sa albancima na Kosovu, ali mislim da smo danas za razliku od pre 10-15 godina spremni da branimo svoje na KiM

Obilić

pre 11 meseci

Sada građani Srbije mogu da vide odlične poteze predsednika Vučića koji se zalagao za obnovu Vojske Srbije i njeno uporedno jačanje.

Aca

pre 11 meseci

Sve što Vučić radi je u interesu Srbije, on je mudar i pametan lider.

Saruman

pre 11 meseci

Srbija je dovljno snažna da zaštiti svoje građane od napada .Nadamo se da neće do toga doći.

Tea

pre 11 meseci

Vucic je odgovoran prema svom narodu i zemlji, on je mudar i pametan. To svi vide.

Bora

pre 11 meseci

Vučić vodi odgovornu politiku i brine za svoj narod.

Kiki

pre 11 meseci

Sve ovo sto rade Siptari je sa ciljem da se proteraju Srbi sa severa KiM.

Jana

pre 11 meseci

Od kada je Vučić na vlasti, Srbija je mnogo napredovala i to svi vide.

Jela

pre 11 meseci

Vucic je pametan covek. Na vreme je predvideo sve. Ali smo sigurni da ce nas sve zastiti od olosa

Tara

pre 11 meseci

Vučić je veoma mudar lider i radi za bolju budućnost Srbije.

Iva

pre 11 meseci

Vučićeva politika će se uvek temeljiti na mirnim pregovorima i rešavanjima sukoba.

Nana

pre 11 meseci

Vucic se svim silama bori i zalaze za mir i stabilnost Srbije.

Rajko

pre 11 meseci

Srbija ce se mirnom politikom boriti da do rata ne dodje,iako bi mnogi voleli da ratujemo. Svakako,srpski narod na KiM nikad necemo ostaviti,branicemo se srcano

Ljilja

pre 11 meseci

Politika Srbije je veoma jasna! Srbija je za mir u dijalog! Za dogovor i saradnju!!! Ali nemojte Srbina da izazivate!!! Imajte na umu da je srpski narod i te kako spreman,tvrdoglav ,uporan i hrabar a politikom Aleksandra Vučića smo ojačali kao nikad pre!

Mina

pre 11 meseci

Albanska strana ne samo da nije ispostovala ni jedan dogovor vec preti i ratom.

Dea

pre 11 meseci

Nas narod ce uvek biti zasticen od strane svoje drzave i nikakve pretnje nece na to uticati.

Aleksandar

pre 11 meseci

Srbija je oduvek bila spremna za dijalog i pronalaženje mirnog rešenja, dok je Priština i dalje spremna na rat i agresiju. Vučićev poziv za mir i dijalog je hrabar i odgovoran potez.

Mile lala

pre 11 meseci

Mir je jako bitan, ali ne po svaku cenu. Valjda neće kvinta pustiti sa lanca ovo. Ako ga i puste, nek se zapita, dali zna da pliva na duge staze. Baš su doterali cara do duvara, pa im se može desiti da im se ispuni želja. A, kažu ljudi, da to može da bude kontra produktivnost.

Sanja

pre 11 meseci

Priština se ne može ponašati kao da je Kosovo nezavisna država, dok se još uvek nije postigao konačan sporazum između dve strane. Vučićeva borba za očuvanje integriteta Srbije je legitimna i podržana od strane mnogih.

Darko

pre 11 meseci

Ja mislim da su se ovi šiptari ozbiljno okuražili, treba neko da im lupi 2 šamara da se vrate na mesto.

Nenad

pre 11 meseci

Pristina umesto da uspostavi mir sa Srbijom, oni pozivaju na rat. Vucic se bori za mir i stabilnost, mogli bi i oni da se malo okrenu tome.

Marko

pre 11 meseci

Srbija je pokazala da je spremna da se suoči sa svakom pretnjom po svoj teritorijalni integritet, dok se Priština ponaša kao da ima pravo da se otima bašu teritoriju. Nadam se da ih niko neće nagovoriti da povuku takav nepromišljen potez. Vučićeva upozorenja su opravdana i važna za očuvanje stabilnosti u regionu.

Nata

pre 11 meseci

Nas narod na KiM ce uvek imati podrsku i oslonac. Borimo se da ih zastitimo i obezbedimo im mir i sigurnost.

JOVAN

pre 11 meseci

pa naravno nece kosovo dozvoliti pickousno vaginalnom retardu i njegovoim sinu danilcetu da pizdi na Kosovu. to treba sve snajperom skinuti i onda objesiti za muda na prvo stablo. Ono pickousnog smo morali streljati jos dok je pizdio o velikoj srbiji u Hrvatskoj za vrijeme Domovinskog rata. Ali nikada nije kasno, stoga Kosovo snajper i sredi te bandite. neka urednik informera odma okrene guzu i da vucicu, jedinom vodi da ga posevi od ovoliko ulizivanja. Urednik kao govno iz vucicevog dupeta. JE LI VAM JEBEMO MAJKU NA INDEX.HR I JUTARNJI.HR I VECERNJI.HR HAHAH STO CE BRE VAS SERONJA OD VUCICA. HAHAHA. TURSKA GOVNA OD SRBA.

Goran

pre 11 meseci

Srbija je uvek bila spremna za dijalog, dok se Priština pokazala totalno nespremna i nezainteresovana . Priština svaki dan pravi neke provokacije koje mogu da uvedu u sukobe ceo region. Nasuprot tome Vučićev stav da se gleda samo ka očuvanju mira je razuman i pozitivan.

Ljuba

pre 11 meseci

Dok je Aleksandar Vučić na vlasti Srbi na KIM biće zasticeni.

Jovanka

pre 11 meseci

Stav Srbije da podršku za albanske separatiste vidi u zapadnim silama, kao što su Velika Britanija i Nemačka, na žalost ima osnova u realnosti i istini Taj stav zahteva veću pažnju i analizu onih kojima je stalo do mira na ovim prostorima.

Nia

pre 11 meseci

Srbija je zemlja koja se za mir i koja ce uciniti sve da njen narod bude bezbedan.

Petar

pre 11 meseci

Vučić je bio u pravu kada je rekao da se pripremaju za novu "Oluju" na Kosovu. Ovaj tekst samo potvrđuje da je to bila realna pretnja koja se može ostvariti u bilo kom trenutku. Ali Srbija je ovoga puta spremna u svakom smislu i nove Oluje biti neće.

Boza

pre 11 meseci

Srbija ce nastaviti da vodi politiku mira i stabilnosti.

Noa

pre 11 meseci

Srbija ce nastaviti da se bori za mir,bezbednost i sigurnost naseg naroda.

Marijana

pre 11 meseci

Srbija je pokazala da je spremna za dijalog, ali nažalost, neki iz Prištine nikada nisu bili spremni za to. Vučić je u pravu kada kaže da su Albanci s Kosova i njihovi mentori bili ti koji su sprečavali dijalog.

Sanja

pre 11 meseci

Srbija ima moćnu vojsku koja može da odvrati svakog agresora.

Kika

pre 11 meseci

Pristina umesto provokacija treba da nastavi dijalog

Ana

pre 11 meseci

Pristina tezi da izazove sukobe a to se nece dozvoliti.

Sandra

pre 11 meseci

Borice se Srbija mirno i civilizovano da do rata ne dođe, jer to nam je prioritet i ako bi mnogi voleli da uskoro zapucamo. Ali isto tako, ako dodje do rata, necemo se povlaciti, naprotiv.

Vuk

pre 11 meseci

Ni pod kakvim pritiskom ne posustati, braco hrabra ne dajte se, nece im proci ovo, Srbija je jaka

Ina

pre 11 meseci

Srbija ce nastaviti da trazi kompromisno resenje

Iki

pre 11 meseci

Zasto svet cuti o ovome, kako su uopste dozvolili odrzavanje ovoga

Hana

pre 11 meseci

Ni u uz podrsku sa zapada nece uspeti da slome srpski duh

Poli

pre 11 meseci

Poceli su i da se mesaju u nas deo, dokle vise zapad da im ovo tolerise

Dea

pre 11 meseci

Kvazi politicar placenik Kurti, plan mu nece proci

Milovan

pre 11 meseci

Samo Vučić nas može sačuvati od rata! Sada je stabilnost u Srbiji najvažnija!

Dudara

pre 11 meseci

Drugi su ratovali i nista lepo nisu doneli svetu i korisno. Srbija je prijateljska zemlja koju interesuje ekonomski napredak, prosperitet i buducnost.

Ana

pre 11 meseci

Ovo su veoma otvorene pretnje jednoj državi od strane Albanaca, neko bi morao da se dobro umeša i spusti ih na zemlju!

Ivan

pre 11 meseci

Ovo je još jedan dokaz da lažna država Kosovo ne poštuje suverenitet Srbije i da namerava da napadne i teritorije koje su njen istorijski deo. Nadajmo se da će se zadržati samo na rečima da im posle ne bi bilo kasno. Kada vidimo ove pretnje shvatamo da je Vučić je u pravu što se bori za očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije.

Fifi

pre 11 meseci

Kada god uhvati nervoza zapad, to se oseti i na nasim ledjima

Gile

pre 11 meseci

Djubrad lopovska, nemaju svoju drzavu pa bi tudje da otimaju! Nije vam ovo Miloseviceva Srbija odavno.

Zoi

pre 11 meseci

Cuvati svoje interese, i da gledamo sta mi mozemo da izvucemo, bravo za predsednika

Mia

pre 11 meseci

Srbija se zalaže za mirno i civilizovano rešavanje svih sporova

Zoki

pre 11 meseci

Šiptari ne bi smeli tako da se ponašaju,da prete ratom da nemaju podršku od pojedinih zemalja Evrope kao od Nemačke,Velike Britanije .Sve ove zemlje Zapada koje podržavaju Prištinu,su licemerne i iako pričaju da žele mir i dodgovor,ustvari žele sve suprotno.

KALE

pre 11 meseci

Nadam se da ce da malo spuste pritisak na nas, i da konacno pocne resavanje i nasih pitanja

Nikola

pre 11 meseci

Znaju Beriša i ostali teroristi kako bi prošli u sukobu sa Srbijom.U ovu izjavu ni on sam ne veruje.

Ivana

pre 11 meseci

Vučić je u pravu kada govori o podršci zapadnih sila za tzv Kosovo i protiv Srbije. Ovo se može videti kroz konstantno nametenje zahteva i ucena na Srbiju, što je nedopustivo.

dragan

pre 11 meseci

Mi smo sigurno da će kao i do sada Vučić da radi na mirnim dogovorima i da neće dozvoliti da dode do rata.

Mama

pre 11 meseci

Svako odlaganje pronalaženje rešenja za dugoročni mir na KIM nije dobar ni za jednu stranu. Poslednje sto zeli bilo ko je rat.

Milan

pre 11 meseci

Mogu samo da maštaju o ratu i sanjaju o pomenutim teritorijama! Samo da ne bude da će morati svi kolektivno u svoju Albanija uz izvinjavanja i oproštaj za sve!

Zlata

pre 11 meseci

Srbija zeli mirnim putem da dodje do kompromisnog resenja za KIM.

Novica

pre 11 meseci

KiM mora da sačuva svoje žitelje od Albanaca

Duda

pre 11 meseci

Albanci su bahati i bezobzirni i prete ratom jer imaju podršku Zapada ,istih tih koji se navodno zalažu za dogovor.Sram ih sve bilo.Sve sami lažovi i licemeri.

Kristina

pre 11 meseci

Ne treba da dozvolimo da se lažna država Kosovo nametne kao realnost. KiM je i dalje deo Srbije, a Srbija će uvek braniti svoju teritoriju i integritet. Vučićev stav o ovome je jasan i podržan od strane mnogih u Srbiji.

sandra

pre 11 meseci

Samo da se nastavi sa dijalogom i da se pristane na formiranje ZSO,ali izgleda da Kurti to čvrsto neće nego želi da protera Srbe sa Kosova i Metohije.

Kića

pre 11 meseci

Ajde samo neka pokušaju, nestaće sa lica zemlje!

Luka

pre 11 meseci

Dosta nam je ratova i stradanja. Problem se treba resiti na civilizovan nacin-znaci dogovorom.

Kosta

pre 11 meseci

KiM je neotudjivi deo Srbije I tako mora da bude

Lazar

pre 11 meseci

Rat nikome ništa dobro ne može da donese. Diplomatijom do konačnog rešenja.

Aleks89

pre 11 meseci

Huskanje i zveckanjem oruzja od strane Pristine ponovo pokazuje sta mi da ocekujemo od ovakvih ljudi koji misle da time mogu sve da postignu...

Zoro

pre 11 meseci

Srbija ce uvek zastititi svoj narod ma gde god se nalazio.Berisa neka ide u Albaniju neka zivi na svom tlu

Dušan

pre 11 meseci

Politika Srbije je jasna mir i dijalog,dok je Kurtiju ostalo samo pretnja ratom

Stevan

pre 11 meseci

Zamrznuti sukob nije nikako resenje. Resenje je u kompromisu prihvatljivom i za Srbe i za Albance.

saša

pre 11 meseci

Upozoravao je Vučić na mnogo toga da će se desiti ,ali njega izgleda niko nesluša samo da je on uz nas i mi verujemo da se neće ništa desiti kako netreba.

Vasa

pre 11 meseci

Naš narod na KiM nijednog momenta ne sme biti ugrožen

maja

pre 11 meseci

Kurtiju je očigledno do rata ne želi da se mirnim putem reše problemi na Kosovu i Metohiji.Strašno je kad se samo setimo šta su radili Srpskom narod ne ponovilo se.

ogi1

pre 11 meseci

Odluka je sa ciljem da se proteraju Srbi sa severa Kosova, da se napravi nova "Oluja". Srbija će uvek gledati da sačuva mir, kako god bilo..

jasna

pre 11 meseci

Ništa Kurtiju Srbija neće dati normslno je da ćemo se svi boriti za ono što je naše i našeg naroda .

Marko

pre 11 meseci

Srbija zeli mirnim putem da resi pitanja,dok druga strana se ponasa kao da im je sve dato i da nemamo pravo ni na sta.

Maja

pre 11 meseci

Tzv.Kosovo nije država i nema zvanične granice da bi čuvala teritirijalni integritet!

sasa1

pre 11 meseci

Predsednik je sve vreme na ovo upozoravao... Prioritet je da se sačuva mir...

Teona

pre 11 meseci

Boricemo se.Kurti kad vidi da ne ide odma hoce silom ali Srbija je sada zemlja koja diktira uslove Srbija je jaka uz Vučića

Zoki

pre 11 meseci

Necemo odustati od nase zemlje,KiM je teritorija Srbije i tako ce i ostati.

milan

pre 11 meseci

Verujemo da će Vučić uraditi najbolje za Srbiju i naš narod jer on je mudar političar koji mudro razmišlja i donese najbolje moguće rešenje.

Vuk

pre 11 meseci

Albanci bi trebali da pocnu da postuju potpisane sporazume. Treba naci kompromisno resenje.

Zoka

pre 11 meseci

Srbija ce biti spremna da odgovori na svaki moguci nacin kako bi sacuvala teritorijalni integritet i suverenitet

Jelena

pre 11 meseci

Srbija samo zeli da se sve resi putem kompromisa i mirnim putem radi mira i stabilnosti na Balkanu i u regionu

maja3

pre 11 meseci

Srbija uvek spremna za dijalog, dok neki nikada nisu bili spremni, ali su imali podršku zapadnih sila!

Ina

pre 11 meseci

Na svaki moguci nacin cemo odgovoriti Pristini, bilo sta da je u pitanju

Rade R

pre 11 meseci

Odlično "gospodine" Beriša! Vi ste mnogo jaki! Mislite da će vam večno neko stajati u zaštitu, ili mislite da ste vi Šiptari toliko jaki i moćni! Kako god, samo napred!

Marko

pre 11 meseci

Neće doći do narušavanja integriteta i mira na Kosovu. Predsednik će se boriti za sve da sačuva mir i stabilnost.

Pera

pre 11 meseci

Niko nece napasti Srbiju jer itekako Vucic ume da odgovori

una

pre 11 meseci

Pošto su Srbiju pritisnuli sa svih strana ,a Vučić je čovek koji neće dozvoliti da dođe do rata verujemo da će on uraditi sve za svoj narod i svoju zemlju kako treba da bude i to mirnim rešavanjem.

Milenko

pre 11 meseci

Evo dokaza šta žele šiptarski teroristi. Žele rat kojim će proterati Srbe sa KiM, ali ne samo to, već i osvajati gradove po centralnoj Srbiji. Ovo je otvoreno pozivanje šiptara na ratni sukob.

milos

pre 11 meseci

Kurtijevi ljudi su teroristi koji samo hoće da izazovu sukobe, Vučić je neko ko mirnim putem uspeva da umiri ove ludake

nena

pre 11 meseci

Beograd i Pristina treba da nastave sa dijalogom i da se reše problemi zbog naroda koji živi na Kosovu i Metohiji nikome nije potreban rat i do njega nesme doći.

Maki

pre 11 meseci

Vucic je bio u pravu, kao dobar drzavnik mogao je da nasluti sta zele.

milos

pre 11 meseci

Vučić je za mir, ali isto tako neće nikome dozvoliti da maltretira Srbe, pogotovo ne ovim Kurtijevim bolesnicima.

milos

pre 11 meseci

Zapad treba da reaguje i da umiri Kurtijeve teroriste jer njihov bezobrazluk prevazilazi sve granice razuma.

Esperanza

pre 11 meseci

Vucic je upozorio da vlasti albanskih separatista u Pristini zele da Srbiju uvuku u sukob.

Vlada

pre 11 meseci

Prošlo je godinu dana od kako je državnik Vučić upozorio da Šiptari imaju samo jedan cilj da proteraju Srbe sa KIM uz podršku stranih sila Nemačke i Britanije .

Ivan

pre 11 meseci

Nadamo se da nece doci do rata ,da ce kao i do sada predsednik odrzati mir.

klara

pre 11 meseci

Jadan je Kurti sa svojim proterivanje našeg naroda sa Kosova i Metohije šta su mu oni jrivi i šta mu oni smetaju .Nikad nam neće biti jasno kako i može da proterune narod kad je Kosovo i Metohija deo Srbije.

Viki

pre 11 meseci

Prištinske vlasti oduvek igraju pokvarene igre i konstantno provociraju Srbiju, ne bi li izazvali sukob.

Jelena

pre 11 meseci

Srbija ne želi da ratuje ni sa kim. Ovaj albanac je lud.

Vejo

pre 11 meseci

Vučić upozoravao?Vučić im je predao sever KiM i na silu slomio otpor Srpskog naroda koji je bio spreman životom da brani kućni prag.Dobili smo okupaciju,teror,iseljavanje.

Jelena

pre 11 meseci

Zašto ratovati? Šta sad želi Priština? Ovo je strašno.

Bilja

pre 11 meseci

Apsolutno je jasno da prištinske vlasti ne žele normalizaciju odnosa niti su to ikada hteli.

Magdalena

pre 11 meseci

Srbija se bori za dijalog sa Kosovom, ali neće dozvoliti da neko ugrozi njene granice i teritoriju

Danica

pre 11 meseci

Vide li i čuju zemlje EU, koje su ujedno i članice NATO pakta da su šiptari spremni na rat kako bi došli do Niša?

Viki

pre 11 meseci

Ovo su opasne provokacije Prištine i treba ostati miran.

Gojko

pre 11 meseci

Šiptari prave Veliku Albaniju. Ali sad na vreme upozoriti Svet!

Miksi

pre 11 meseci

Naša država će uvek biti uz građane sa KiM da ih zaštiti i podrži.

Lola

pre 11 meseci

Al se ovi šiptarski teroristi fantaziranje, pa zar misle da bi mi sedeli skrštenih ruku

vuk

pre 11 meseci

Иако сви желе рат, Србија ће истрајати у својој мирној политици

Rade

pre 11 meseci

Kosovo I Metohija kao deo naše teritorije je na veliko iskušenje, naš narod svakodnevno trpi nasilje na KIM.Moramo da budemo jedinstveni da bi sačuvali naše KIM.

Vera

pre 11 meseci

Namere Albanaca sa Kosova su bezumne, kako mogu nekome da oduzmu državu!?

Julijana

pre 11 meseci

Ocigledno mnogo masta ,Hisen Berisa bi i Nis, Kursumliju,Rasku, Sandjak.Da nije macku mnogo govedja glava?

Vera

pre 11 meseci

Moglo se i pretpostaviti da Albanci iz Prištine neće stati s okupacijom naše teritorije.

Jana

pre 11 meseci

Dolaze teški trenuci ali Srbija neće odustati. Zaštitiće svoj narod i na KiM i u celoj Srbiji.

Jela

pre 11 meseci

Mnogo su se pojedini poput Beriše osilili u svojim željama.

Zex

pre 11 meseci

Vučić će naći rešenje koje je nsjbolje za naš narod i državu.

masa

pre 11 meseci

Vučić je vrlo dobro upozoravao na mnoge stvari, ali mu nisu verovali.

Vera

pre 11 meseci

Srbija ne želi rat ni sa kim, posebno ne sa Kosovom, gde žive naši ljudi.

Ksenija

pre 11 meseci

Beriša se baš zaigrao pa priča o ratu.Treba da razgovaramo jer bolje je 1000 dana pregovarati nego 1dan ratovati.

Bilja

pre 11 meseci

Činjenica je da se Srbija zalaže za mir, ali će i zaštititi svoje građane.

Zagorka

pre 11 meseci

Koji su to jadnici da nece celu Srbiju da uzmu.Boricemo se za mir.

Vera

pre 11 meseci

Bezobrazluk koji prevazilazi sve granice, ali bukvalno.

Sara

pre 11 meseci

Vucic ce sve uraditi kao i do sada da sacuva mir i stabilnost.

Vera

pre 11 meseci

Ono na šta je predsednik ukazivao polako se pojavljuje, prvo kao najava, a kasnije ko zna.

Festan Njemana

pre 11 meseci

a ja sam vam pisao pre par godina da pravite pod hitno kineske i ruske vojne baze u Srbiji za borbe protiv terorizma i nacizma . A sta ste vi radili , pregovarali sa djavolom i davali djavolu vise vremena da se naoruza i organizuje za okupaciju i pljacku Srbije . Da vas jebla kafana , turbofolk i starlete .

Sofija

pre 11 meseci

Srbija je uvek spreman za dijalog o očuvanje mira

TT

pre 11 meseci

Oni sa svojom vojskicom koja je slabija od nase zandarmerije mogu da se bore mozda za neko manje selo, a ne za Nis od 300k ljudi .. :D

Pele

pre 11 meseci

Vučić je vrlo dobro upozoravao na mnoge stvari, ali mu nisu verovali.

Olga

pre 11 meseci

Prištinske vlasti konstantno maltretiraju Srbe na KiM i stalno provociraju ne bi li došlo do sukoba.

Irma

pre 11 meseci

Prištinske vlasti apsolutno nikoga i ništa ne poštuju!

Tanja

pre 11 meseci

Srbija će znati odgovoriti na nasilje Šiptara. Ima da ih nema ako krenu silom na naš narod na Kosovu i Metohiji.

Ivona

pre 11 meseci

Pocinje da se desava ono nasta je Vucic upozoravo godinama.Berisa je izjavio da u slucaju povrede integriteta Kosovo je spremno za rat.Borice se za svu teritoriju od Nisa pa do Raske i Sandzaka.

Lela

pre 11 meseci

Ceo svet vidi da lažna država želi sukob sa Srbijom.

Milo

pre 11 meseci

Priština je otvoreno najavila rat sa Srbijom i to je za svaku osudu

Luka

pre 11 meseci

Pretnje ratom su neprihvatljive i opasne za stabilnost regije, stoga se takve izjave moraju osuditi i zaustaviti.

Milica

pre 11 meseci

Pa te iste ljigave prištinske vlasti su narušile slobodu, integritet i suverenitet i zaboravili su da je KiM sastavni deo Srbije.

Ana

pre 11 meseci

Pretnje ratom su neprihvatljive i opasne za stabilnost regije, stoga se takve izjave moraju osuditi i zaustaviti

Dunja

pre 11 meseci

Od teroriste Kurtija se drugo nista ne moze ocekivati.

Milena

pre 11 meseci

I mi konja za trku imamo, Berisa se malo zaneo

Maca

pre 11 meseci

Srbija će uvek gledati samo da sačuva mir, ali, očigledno je da neki drugi to ne žele i to ne samo Albanci s Kosova, već i njihovi mentori.

Caca

pre 11 meseci

Predsednik Vučić neće dozvoliti da Srbija ratuje!

Mitarpavlovic

pre 11 meseci

Borićemo se zajedno za naše KiM uprkos teškoj situaciji.

Sandra

pre 11 meseci

Nadam se da do eskalacije nemira neće doći, da će predsednik odoleti pritiscima i narod takođe i da će se naći rešenje za završetak ovoga i to ne na našu štetu.

Sanja

pre 11 meseci

Srbija mora da se izbori sa pritiscima i nadje kompromisno resenje.

Maja

pre 11 meseci

Srbija mora da nadje kompromisno resenje, jer nece nikada ostaviti svoj narod na cedilu, ali tesko je naci resenje protiv Kurtija.

Samosvesna građanka

pre 11 meseci

Dakle: postoji opasnost da (i) Niš postane deo već sad nezavisne države Kosovo a ja da postanem građanin te drževe - osim ako Veleizdajnik prestane da naše oružje prodaje Ukrajini i da prestane da laže da ga ne prodaje Poljskoj, Češkoj i Turskoj - jer i moj petogodišnji ljubimac je od srpskih objektivnih vojnih stručnjaka slušajući emisije objektivnih televizija mnogo puta čuo i odavno shvatio da Češka, Turska i Poljska imaju oružje dobijeno ili napravljeno po NATO standardu a Ukrajina pravljeno po standardu SSSR, Rusije i Srbije i zato je i podudarno sa srpskim oružjem, neka prestane da svoju suprugu šalje na radne sastanke sa Olenom Zelenski (suprugom sadašnjim predsednikom Ukrajine) da bi sa njom dogovorila prodaju našeg oružja Ukrajini, neka prekine razoružavanje građana Srbije i neka pre svega navedenog Rusiji dozvoli da u Srbiji ima dve vojne baze: u Nišu, ali i u Novom Sadu - jer je pitanje vremena kad će Mađarska, Hrvatska, Nemačka i Rumunija hteti da uzmu po deo Vojvodine). Ako sve navedeno ne bude što pre učinjeno, onda će uskoro biti 100 : 0 za Srbiju.

Krivi

pre 11 meseci

Njegove reči se pokazuju kao apsolurno pogrešne. Sve što je radio u vezi Kosova, sve je apsolutno na štetu Srbije. Hiljadu puta je rekao: kupili smo 10 godina mira. Samo...nikad nije rekao...koja je cena? Kad kupiš, normalno je i da platiš. Vreme je da nam kaže istinu...da nije u pitanju Kosovo? Biće da jeste. Zato su se Šiptari i osilili. Neka kupi još 10 godina mira...i eto Albanaca u Nišu.

ŠIPTARI PRETE: Spremni smo da RATUJEMO za Niš!
Politika

ŠIPTARI PRETE: Spremni smo da RATUJEMO za Niš!

Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša rekao je da je "Kosovo" spremno za rat ukoliko se naruši njegov integritet i suverenitet, i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti i za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak!

11.05.2023

15:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija