• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2023

10:39

Ivan Antić  predsednik udurženja "Veterani Košara" oštro odgovorio Milanu St. Protiću: Protićeva izjava vrhunac beščašća!

printscreen

Politika

Ivan Antić predsednik udurženja "Veterani Košara" oštro odgovorio Milanu St. Protiću: Protićeva izjava vrhunac beščašća!

Podeli vest

Udruženje "Veterani Košara" najoštrije osuđuje sramnu izjavu Milana St. Protića, jednog od vinovnika uništavanja Srbije, izgovorenu u jutarnjem programu tajkunske televizije Nova S, da su borci s Košara krivi za ubistvo devetoro nedužne dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, navodi se u saopštenju Ivana Antića, predsednika udruženja "Veterani Košara".

  SAOPŠTENJE IVANA ANTIĆA, PREDSEDNIKA UDRUŽENJA "VETERANI KOŠARA" PRENOSIMO U CELOSTI: 

 Udruženje "Veterani Košara" najoštrije osuđuje sramnu izjavu Milana St. Protića, jednog  od vinovnika uništavanja Srbije, izgovorenu u jutarnjem programu tajkunske televizije  Nova S, da su borci s Košara krivi za ubistvo devetoro nedužne dece u OŠ "Vladislav  Ribnikar" u Beogradu. Protić je u svojoj višedecenijskoj karijeri obožavaoca neprijatelja Srbije, dao na stotine bestidnih izjava. Za njega je čak i NATO bombardovanje Srbije 1999. godine predstavljalo podršku srpskom narodu. Ali, njegova najnovija izjava besramnog klevetanja Srbije može da se upiše u anale ljudske sramote.


Optužiti heroje s Košara, koji su se, sledeći najbolje tradicije slavnih predaka Sinđelića, Mišića, Stepe, Petra Bojovića, borili da spreče kopnenu invaziju na našu zemlju 1999. godine, da su odgovorni za bestijalni i strašni pir izvitoperenog uma, predstavlja vrhunac beščašća. Posebno je sramotno to što ova Protićeva izjava dolazi na dan kada su vođene najžešće borbe u reojonu karaule Košare, kada su nas šiptarski teroristi i njihovi NATO pomagači zasuli kasetnim bombama, i kada je poginulo 17, a teško ranjeno i osakaćeno više od 70 momaka.


Mi borci s Košara, borili smo se da sačuvamo Srbiju. Borili smo se i za ljude poput Protića i njemu sličnih mrzitelja Srbije. Protiću i ostalim primercima iz opozicije borci s Košara i Pašatrika su krivi što konačno imaju mogućnost da pričaju o borbi u kojoj su žrtvovali svoje živote da sačuvaju slobodu, da sačuvaju čast i dostojanstvo Srbije. I samo umovima obolelim od mržnje prema sopstvenoj zemlji, ljudi koji predstavljaju istinske heroje društva mogu biti krivi za bestijalni zločin maloletnog egoiste. 


Gospodo iz opozicije, mi borci s Košara stidimo se vas koji ste se borili za zapadne interese gazeći preko 108 mrtvih momaka, dece u to vreme. Sramota nas je što ste i danas spremni na sve, pa čak i da pokušate da se preko tragedije mrtve dočepate fotelje i vlasti. Vas plaši odgovor naroda. Vas plaši činjenica da vas niko neće. Vi znate da će 26. maja u Beograd doći cela pristojna, normalna i patriotska Srbija. Srbija koja se ne stide sebe i svoje istorije. Srbija koja želi samostalno da odlučuje o svojoj budućnosti. Srbije koja se bori za interes svojih građana.

Ne sumnjam da ćete vi, sledeći svoje antisrpske ciljeve pokušati da i taj skup iskorisitite za napad na Srbiju i na volju slobodnih građana. Ali vaši napadi Srbiji ne mogu ništa. Prošla su ta vremena, kada ste vi ponižavali Srbiju i njene građane. Srbija je slobodna i ujedinjena, protiv nje su samo oni koji zastupaju tuđe interese. 


Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija