• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2023

20:36

PAJTIĆ I BAKIĆ "BOL" NA TAJKUNSKOJ NOVOJ S IZRAŽAVALI PRETNJAMA I UVREDAMA! Đorđević: Motiv i plan opozicije sadržan je samo u dve reči - MRZIMO VUČIĆA!

sns.org.rs

Politika

PAJTIĆ I BAKIĆ "BOL" NA TAJKUNSKOJ NOVOJ S IZRAŽAVALI PRETNJAMA I UVREDAMA! Đorđević: Motiv i plan opozicije sadržan je samo u dve reči - MRZIMO VUČIĆA!

Podeli vest

​Učesnici emisije „Utisak nedelje“, svojim stavovima, pretnjama i uvredama koje su izgovarali, samo su potvrdili ono što je građanima Srbije posle prošlonedeljnih protesta dela opozicije belodano jasno, napisao je Zoran Đorđević, član predsedništva SNS u svom saopštenju, koje prenosimo u celosti.

"Nije se radilo ni o kakvom „protestu protiv nasilja“, kako je to bilo pokušavano da se predstavi u onim tobože „nezavisnim, objektivnim i profesionalnim medijima“, niti o istinskoj i iskrenoj zabrinutosti zbog tragičnih događaja koji su potresli i rastužili Srbiju – već o besčasnoj i moralno niskoj manipulaciji političkih šićardžija, koji zloupotrebljavaju tragediju za svoje političke ciljeve i interese, sve u cilju da se, bez izbora ako je ikako moguće, vrate na vlast i pobede Aleksandra Vučića, makar i na takav, besprizoran i u svakom smislu podao, način, koristeći tuđu nesreću – jer i oni sami znaju da im je to jedina mogućnost, uzimajući u obzir zanemarljiv procenat podrške koju uživaju kod građana Srbije.

Govorio sam već o načinima i modalitetima na koji su tu svoju nečasnu rabotu mnogi pripremali i sprovodili, kao i o tome da je jedini motiv svakog oglašavanja i jedini plan, program i delatnih principa svih tih „boraca protiv nasilja“ sadržan samo u dve reči: Mrzimo Vučića!

Tako su i gosti „Utiska“, pripadnici samozvane „elite“, članovi akademske zajednice, dva vajna univerzitetska profesora i izvesna učesnica (političkih) protesta koja ima nastavno-naučno zvanje, svoje tobožnje saučestvovanje u bolu zbog tragedije (to je valjda trebalo da bude tema emisije, a ne politikanstvo najnižeg nivoa) izražavali pretnjama, uvredama, omalovažavanjem i otvorenom mržnjom prema predsedniku Vučiću.

Nismo mogli da čujemo od tih umih, časnih, čestitih i, trebalo bi, respektabilnih sagovornika, nijednu umnu, časnu i čestitu reč, ili neki konkretan, argumentima potkrepljen predlog, neku meru koju bi imali da preporuče kako bismo, svi zajedno, celo društvo, preventivno delovali da nam se ovakvi događaji ne ponove – ali smo zato mogli da čujemo uputstva o otimanju imovine onih koji im se ne sviđaju, o stilovima plivanja (cinizam se naravno podrazumeva, cinizam sa akademskog nivoa), brojnim hapšenjima, zatvaranjima, nekakvim lustracijama, zabranama bavljenjem politikom, pa čak i pacovskim kanalima.

Prednjačio je samoproglašeni „elitista“, propali političar, koji je najuren iz sopstvene stranke (čiji je čak i predsednik bio!), Bojan Pajtić. Pokušao je i ovaj put da bude naizgled drugačiji, kao ono onomad, ako me pamćenje dobro služi, kada je sklepao člančić u kojem se, kroz formu analogije, trudio da prikaže trenutno stanje u Srbiji – koristeći siže kultnog (kako je to sam autor te baljezgarije rekao) filma „Taksista“ i pravio nekakvu paralelu, po svemu neuspelu, a ponajmanje duhovitu, između radnje filma i aktuelnog političkog trenutka, začinivši sve to onim osnovnim sastojkom – mržnjom prema predsedniku Vučiću. Bez obzira na iskazanu moralnu niskost, i onomad,  i u „Utisku“, koristim priliku da Pajtiću preporučim da obavezno pogleda, ako već nije (a znajući štošta o njemu, siguran sam da jeste), i filmove „Moj privatni Ajdaho“, „Letnja oluja“ i „Kraj veka“ – njihova tematika mu je svakako, i po svemu, daleko bliža. I draža. Bolje je razume, sasvim je i potpuno razume. Za razliku od Srbije – koju niti voli, niti razume, niti za nju i o njoj brine, niti je ikada, čak ni kada mu je to bio posao za koji je bio plaćen novcem građana Srbije, vodio računa o njenim državnim i nacionalnim interesima.

Što se tiče profesora Bakića – mislim da je on sam sebi dovoljan, sa svim svojim kompleksima i razraslom sujetom i samoumišljenošću, kao i potpunim slepilom za bilo koju vrstu istine i objektivnosti koje nisu njegova istina i njegova objektivnost. Uz to, njegova neurastenična potreba da svoj lični, mada okasneli i pomalo krajnje levi (u političkom smislu) anarhizam prezentira kao nekakav plan i program za Srbiju – dovoljno govori o njemu i njegovom potpunom odsustvu za realnost. Političku realnost, pre svega, da budem jasan. U tome mu, siguran sam, ne mogu pomoći nikakvi intervjui stranim medijima, za koje, kako sam kaže, ima sijaset ponuda. Njemu je, očigledno je, potrebna druga vrsta pomoći.

Gospođa ili gospođica, antropološkinja, sa Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, stoga je, u poređenju sa svojim sagovornicima, delovala nekako najracionalnije, najrazumnije i, mada nisam saglasan sa njenim stavovima i ocenama, čestitam joj na tome, kao i na učešću u „Utisku“. To će joj, nema sumnje, biti vrlo značajna referenca u biografiji.

Što se nas ostalih, koji smo velika većina, tiče – vidimo se 26.maja, na skupu istinske podrške budućnosti Srbije, jer Srbija nije, i neće, stati. Srbija mora da ide dalje, mora da ide, i ići će, napred. Živela Srbija", napisao je Đorđević u svom saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
joj šta će da vam rade robijaš

pre 1 godinu

Kako da voliš onog koji je imao vremena da zaštiti našu decu posle incidenta u školi u Velikoj Plani, ali nije jer ga je boleo kurac za našu decu? Kako? https://informer.rs/hronika/vesti/473604/prve-slike-lica-mesta-tresem-pucnjava-mojoj-skoli-ucenici-velike-plane-panici

Ceca

pre 1 godinu

Dva bolesnika na jednom mestu, zajednička dijagnoza im se poklapa zato ih je suvišno i komentarisati.

Jovan

pre 1 godinu

Opozicija je bez ideja, bez plana za budućnost Srbije, imaju samo ogromnu mržnju prema Vučiću i to je sve.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija ništa drugo i ne zna već da se poziva na nasilje i ko zna kakve kazne jer oni drugačije i ne znaju da delaju.

Realista

pre 1 godinu

Drugu strategiju i nemaju, samo mi nije jasno kako još nisu shvatili da to nije ni jednom upalilo. Što oni više mrze njega narod više podržava. Politika nije ljubav i mržnja, već rezultati.

Mile

pre 1 godinu

Opozicija mrzi Vučića jer je svesna da ga nikada neće pobediti na izborima.

Nikola

pre 1 godinu

Oni misle da ce neko da postavi njih na vlasti, pa naravno da nece.

Sanja

pre 1 godinu

Pajtić priča kao da je na vlasti, a ne shvata da je to nemoguće.

Ivana

pre 1 godinu

Jasno je zašto opozicionari, žele političku zabranu rada pojedincima, jer znaju da te pojedince na izborima, nikako i nikada ne bi mogli da pobede.

Danka

pre 1 godinu

Pajtić vređa i preti svima koji imaju drugačije mišljenje od opozicije.

Sanja

pre 1 godinu

Žute treba krivično goniti zbog raznih malverzacija kojima su uništili zemlju

Milenko

pre 1 godinu

Pajtić se uželeo nekadašnjih dana otimanja, ali neće moći. Mislite da će narod ponovo izabrati lopove da pelješe državnu kasu, nikada više, ne ponovilo se.

Maja

pre 1 godinu

Itekako možemo da pobedimo, jer narod pobeđuje. To što opozicija pokušava na ulicama da dođe do vlasti neće baš da može. Što hoće da hapsi i otima, to je davno prošlo vreme koje Srbija više nikada neće dozvoliti.

Mia

pre 1 godinu

Opozicija zloupotrebljava stravične tragedije i dešavanja u Srbiji za ostvarivanje svojih političkih ciljeva i interesa! Bruka!

Sandra 60

pre 1 godinu

Jedini program opozicije i jeste da mrze Vučića i da to svakodnevno prezentuju na tajkunskim medijima.

Nikola

pre 1 godinu

Pajtić i zuti imaju jedino iskustvo u kradji novca od naroda i laganju.

Saveta

pre 1 godinu

Ovakva vrsta retorike samo dodatno polarizuje društvo i doprinosi daljoj podjeli i netrpeljivosti.

Sanja

pre 1 godinu

Pretnje, ucene, nasilje,..to je ono čime se opozicionari služe.

mara

pre 1 godinu

Sva sreća pa se narod pita koga će izabrati tako da opozicija sa svojim gadnim i neljudskim ponašanjem nema nikakve šanse na izborima kakve god zahteve da zahtevaju.Narod ih ne podržava i nikada neće podržati ljude koji se koriste stradalom decom kako bi došli do vlasti.

Sasa

pre 1 godinu

Opozicija je organizovala protest bez ikakvih racionalnih ciljeva i resenja, oni samo žele da smene Vučića kao da je to resenje za sve probleme.

Dara

pre 1 godinu

Toliko nisko idu opozicionari, da im je u ovoj tuzi srpskoj i boli bitno da promovisu politicke proteste.

Jasna

pre 1 godinu

Propaloj opoziciji smeta napredna i razvojna Srbija.

Zorica

pre 1 godinu

Umesto da se fokusiraju na rešavanje problema, političari se bave međusobnim uvredama i pretnjama.

Bojana

pre 1 godinu

Kad nemaju nikakav drugi plan, program, ideju, onda su se skoncentrisali samo na to, da sruse Vucica.

Igor

pre 1 godinu

Dok je Zuta opozicija bila na vlasti cinila je sve da urusi drzavu!

Nikola

pre 1 godinu

narod je ziveo na ivici egzistencije dok je na vlasti bila Zuta opozicija.

Petar

pre 1 godinu

Nikada se Srbija nije ovako razvijala i gradila u poslednjoj deceniji, jos od perioda nakon II svetskog rata.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija i vlast bi trebalo da rade zajedno na rešavanju problema, umesto da se međusobno optužuju.

Una

pre 1 godinu

Jadna opozicija, nikad necete biti bolji od predsednika Vucica i uvek cete biti u senci! Narod vam ne veruje!

Kekec

pre 1 godinu

Snazne razvojne rezultate od istorijskog znacaja za drzavu i narod ostvario je predsednik Vucic i to smeta propaloj opoziciji.

Danka

pre 1 godinu

Њихов морал је лажни морал, њихива политика - чиста мржња, све смо чули и видели и паметном народу доста.

Goca

pre 1 godinu

Srbija je danas priznata i postovana u svetu, sto propala opozicija ne zeli.

Ilija

pre 1 godinu

Opozicija vodi politiku licnih interesa a ne drzavnih i nacionalnih.

Mia

pre 1 godinu

Opozicija ne krije mrznju prema Vucicu i sve radi kako bi ga sabotirala!

Ana

pre 1 godinu

Znaju opozicionari da nemaju nikakvu podršku naroda, zbog toga žele da uz pomoć ulice nekako pokušaju da se dokopaju vlasti, jer oni na izborima nemaju šta da traže, njih narod ne može očima da vidi.

Marjan

pre 1 godinu

Danasnja opozicija je sramota za politicku scenu Srbije.

Zoki

pre 1 godinu

Manipulacija tragedijom za političke ciljeve je neprihvatljiva i neetična.

Mirjana

pre 1 godinu

Srbija se podigla kao feniks iz pepela od kada je na vlasti SNS i predsednik Vucic!

Gorana

pre 1 godinu

Sta pokusavaju ovi opozicinari, sem sto blate svoju Srbiju.

Ljiljana

pre 1 godinu

Rezultate od istorijskog znacaja ostvaruje predsednik Vucic i aktuelna vlast!

Jelena

pre 1 godinu

Ma kakav bol i empatiju oni imaju prema tragediji i žrtvama. Oni samo mrze Vučića iz dna duše što su i dokazali.

Esa

pre 1 godinu

Ne mrze oni Vucica. Mrze Srbiju koja ih ne zeli na vlasti.

Milena

pre 1 godinu

Korišćenje mržnje kao političkog motivatora samo dodatno razara društvo i čini ga manje stabilnim.

Minja

pre 1 godinu

Ljudi iz Opozicije izjavljuju kako nekog mrze! Znate sta znaci rec mrzeti?! Kakav si ti to covek kad u sebi imas mrznje prema nekom?! Nama ni takvi ljudi ne trebaju! Narod i drzavu da vode ljudi koji u sebi imaju mrznju, pa takvi vole samo sebe i nikog vise!

Dina

pre 1 godinu

Oni drugo i ne znaju,osim da vredjaju i napadaju,bez razolga.

Vera

pre 1 godinu

Njima toliko smeta Vučić da im ništa nije važnije od toga, nikakav viši cilj ili interes.

Jovana

pre 1 godinu

Pozivanje na mržnju nije samo neodgovorno, već i opasno i neprihvatljivo.

Jelena

pre 1 godinu

Ološ i ljudski odron bez trunke empatije prema žrtvama. Njima je zajedničko da mrze Vučića lešinari opozicioni.

robijaće Aleksandar Vidojević

pre 1 godinu

Spremno čekamo da počne lov na Rošavog glavoseču i ostale kriminalce iz Vučićevog kartela koji ubijaju srpsku decu. Hapsićemo vas kao najgore kriminalce, jer vi to i jeste. Imali ste vremena da sprecite ovu stravičnu tragediju, ali vas boli kurac za živote srpske dece. Zato će vas boleti glava kad krenemo da vas hapsimo po kućama, na ulici, gde god vas nađemo... https://informer.rs/hronika/vesti/473604/prve-slike-lica-mesta-tresem-pucnjava-mojoj-skoli-ucenici-velike-plane-panici

MarkoG

pre 1 godinu

Pajtic i Bakic (tupan i glupan). Kratko i jasno!

Bojan

pre 1 godinu

Politika bi trebalo da se bavi rešavanjem problema, a ne da se bavi međusobnim optuživanjem,mada znamo da je najlakše biti opozicija.

Endži

pre 1 godinu

Ni u vreme svoje vlasti nisu imali nikakvu viziju za napredak Srbije. Jedini predmet interesovanja im je bilo lično bogaćenje.

Maja

pre 1 godinu

Tajkunski mediji samo prenose pozive na nasilje i na napad na Vucica!

Vera

pre 1 godinu

Skup 26.maja biće istinska podrška slobodarskoj i naprednoj Srbiji.

Takica

pre 1 godinu

Opozicija politizuje ovu ogromnu tragediju samo da bi pokazali koliko mrze Vucica.

Iv

pre 1 godinu

Opozicija se jedino vodi mržnjom prema Vučiću i jedino za to zna.

Takica

pre 1 godinu

Opozicija mrzi Vucica i sve nacine koristi da ga skine sa vlasti,ali to im nece tako lako poci za rukom.

Miloš

pre 1 godinu

Jasno je su protesti politički i da se na istim gde se navodno bore protiv nasilja, služe najgorim lažima i pozivaju na nasilje

Iv

pre 1 godinu

Opoziciji je udarila u glavu mržnja prema Vučiću i više ne znaju šta rade.

Lena

pre 1 godinu

Srbiju nece zaustaviti razjarena masa huligana koja preti nasiljem i puskama i pobediti miran obican narod koji zeli da radi,zivi od svog rada i gradi sigurnu buducnost za svoju decu.

Boban

pre 1 godinu

Pajtić Brkic i ostali se plaše izbora a šta je probelm Milivojević Aleksić Marinika Obrdovic čemu fkra ako su sigurni

Filip

pre 1 godinu

I sami znaju da nemaju snažne pa zato lieptaju

Iv

pre 1 godinu

Opozicija se vodi pretnjma i uvredama, a posle govore da je motim protesta borba protiv nasilja.

Takica

pre 1 godinu

Opozicija vise ne zna sta da uradi da bi se domogla vlasti.

Sanja

pre 1 godinu

Pajtić je poslednji čovek na ovoj Zemlji koji bi išta smeo da kaže!

Jovan

pre 1 godinu

Njima izbori nisu butni njima je nasilje važno tako bi da dodaju na vlast ali tako to ne ide

Marko

pre 1 godinu

Bakič je poslednji čovek na ovoj Zemlji koji bi išta trebao da kaže!

Irena

pre 1 godinu

Njihova bol i strah ne velika znaju da nemaju šanse protiv Vucica zato se plaše

Mia

pre 1 godinu

Ljudi nisu više normalni koliko mrze predsednika. To je već za posmatranje.

Takica

pre 1 godinu

Mrznja opozicije prema Vucicu je sve veca i samo razmisljaju kako ga skinuti sa vlasti.

Vera

pre 1 godinu

Opozicija već odavno nema šta da ponudi. Toliko su pristali bezlični.

Miroslav

pre 1 godinu

Opozicija je svesna da na izborima nema šanse ,njihov motiv i cilj je ulica samo to i znaju

Sara

pre 1 godinu

Tolike pretnje i uvrede na racun Vucica i njegovih clanova i simpatizera ja u zivotu nisam videla. Postaje bolesno.

Tara

pre 1 godinu

Pozivati na ubijanje Vucica i njegovih pristalica je krajnje monstruozno!

Ivana

pre 1 godinu

Nevervatno koliko mržnje imaju prema Vučiću. Za sve im je on kriv!

Dejan

pre 1 godinu

Opoziciji je najveći problem Vučić da nije njega lako bi oni na vlast.

Boško

pre 1 godinu

Ova opozicija je haos, bruka i sramota za Srbiju.

Jelena

pre 1 godinu

Njima smeta što narod voli I podržava predsednika koji podiže i vidi Srbiju napred.

Boban

pre 1 godinu

Bakić je odavno bolestan, samo je problem što svoju bolest širi.

Nina

pre 1 godinu

Opozicija je banda koja se bori samo za svoje ciljeve a to je kako da dođu na vlast.

Gojko

pre 1 godinu

Šta je ovima iz opozicije kao da su na nekim drogama.

Vaspitacica Lana

pre 1 godinu

Opozicija poziva samo na nasilje. Umesto da budu primer, oni su pravi nasilnici

Jovana

pre 1 godinu

Ako narod pitate, nikada ne biste bili na vlasti.

Grbica

pre 1 godinu

E, to je ta mirna i fina opozicija. Samo bi da ruše, da prete, da pozivaju na linč, ubistvo, zatvaranje medija, hapšenje novinara.

Milica

pre 1 godinu

Itekako nam je jasno, da je opozicija ovim protestim htela samo da pokaze mrznju prema Vucicu. Ni zbog cega drugog, nisu izasli na ulice.

Jovan

pre 1 godinu

Opoziciji je Vučić kriv što ga narod voli i podržava.

Natasa

pre 1 godinu

Zalosno nisko pasti da se vredjanjem i ponizavanjem ocekuje stici do vlasti nikako

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija se bori protiv nasilja ali svoje probleme sa protivnicima rešava pretnjama i uvredama.

Andrijana

pre 1 godinu

Opozicija svoje podle planove vise cak i ne krije.

Janko

pre 1 godinu

Samoprozvana kvazi elita koju narod u Srbiji ne može očima da vidi, jer su pokrali sve što se moglo pokrasti.

Natasa

pre 1 godinu

Okupljanje na ulicama koje su organizovali je cist promasaj jer njih nezanima narod i njihovi ciljevi hteli su da dokazu nesto Aleksandru Vucicu ali nisu dokazali nista sem nepostovanje prema gradjanima

Iva

pre 1 godinu

Mržnja prema Vučiću toliko preovladava kod opozicije i toliko je očigledna da nemam reči.

Marija

pre 1 godinu

Ovaj deo opozicije ima jedini plan, a to je mržnja prema Vučiću.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Opozicioni plan jeste gnev i mržnja prema Vučiću. Drugi program i politiku oni nemaju.

Natasa

pre 1 godinu

Pretnje su najnizi udarac a to je ono sto i znaju da nisko padnu i pokazuju nezainteresovanost prema drzavi njenim stanovnicima

Ljubica

pre 1 godinu

Đorđević je lepo rekao. Mrze Vučića, znaju da pametuju, a ni jednu meru nisu predložili. Sve njihove "mere" su usmerene na nasilno preuzimanje vlasti.

Maja

pre 1 godinu

Bakic i Pajtic ucesnici protesta protiv nasilja javno prozivaju na nasilje, zele da nacionalne frekvencije daju strancima i da osvoje vlast bez izbora. E nece da moze

Marija

pre 1 godinu

Opozicija jedino što znaju je da inose pretnje i uvrede.

Natasa

pre 1 godinu

Dali od opozicije i njenih clanova moze da se cuje neka casna iskrena lepa rec neki dobar predlog kako ici napred nemoze jer to ne postoji u njihovom recniku

Lena

pre 1 godinu

Kakav protest protiv nasilja. Ovo je cist politicki protest, a Bakic i Pajtic su otvoreno pokazali da mrze Vucica.

Marija

pre 1 godinu

Ovaj deo opozicije ujedinjuje mržnja prema Vučiću.

Natasa

pre 1 godinu

Kako se ne okrenu oko sebe i zapitaju se kolika je bol roditelja koji su izgubilo decu nece se zapitati jer ih ocigledno ne zanima

Ivan

pre 1 godinu

Jedini način da se Opozicija dokopa vlasti je da se prvo reši Vučića ali narod zna zašto ne podržava Opoziciju i ništa ih ne bi nateralo da podrži Opoziciju.

Natasa

pre 1 godinu

Nece se zapitati za bol i tugu gradjanja za njihove probleme njih to nezanima zanima ih samo fotelja i kako Aleksandra Vucica skloniti

Marija

pre 1 godinu

Jedini plan, program svih tih „boraca protiv nasilja“ sadržan samo u dve reči: Mrzimo Vučića!

Jela

pre 1 godinu

Samo im je cilj uklanjanje Vucica, nista ih drugo ne zanima

Taša

pre 1 godinu

Plan opozicije je da dodju na vlast nasiljem i pretnjama a ne zalaganjem za bolju i stabilnu Srbiju!

Natasa

pre 1 godinu

Nece moci tako lako do tog mesta jer narod veruje Aleksandru Vucicu sto nemoze da se kaze i za opoziciju

Ena

pre 1 godinu

Pajtić i Bakić su propali političari koje pod hitno treba poslati na psihijatriju.

Jela

pre 1 godinu

Opoziciji je najbitnije da dodju na vlast, da mogu jos malo da kradu.

Marija

pre 1 godinu

Iz ovog dela opozicije jedino što znaju je da iznose pretnje i uvrede za sve, koji ne misle isto, kao oni.

Natasa

pre 1 godinu

Narodu treba odgovorna osoba od poverenja koja zna sta zeli a zeli dobro svom narodu a takva osoba vec stoji uz nas

Ivana

pre 1 godinu

Opoziciju ne interesuje šta je interes naroda, oni se bore za svoje.

Jela

pre 1 godinu

Opoziciji je kao i uvek bitno da dođu do svojih fotelja, na štetu države i na štetu naroda.

Nina

pre 1 godinu

Opozicija može da plasira razne laži o Predsedniku ali narod poštuje Predsednika, njegov trud i rad za zemlju.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija